23 / 05 / 2024

Geleceği en parlak 20 konut bölgesi

Geleceği en parlak 20 konut bölgesi

Lokasyon, ulaşım altyapısındaki değişim, üniversiteye, denize yakınlık gibi nedenler bazı bölgelerin son üç yılda yüzde 100’ü aşan oranlarda değerlenmesini sağladı. Ekonomist dergisi son yıllarda en çok prim yapan ve gelecek vaat eden semtleri derledi.

Gümüş altını tahtından etti! İslam Memiş elinde gümüş olanlara sesledi! İşte gümüşün geleceği seviye!

Gümüş, 11 ayın en yüksek seviyesine yükseldi. Altını tahtından eden gümüş yatırımcıların ilgi odağı haline gelirken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde gümüş olanlara seslenerek, yıl sonunda geleceği seviyeyi açıkladı.

Geçen yıl altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Geçen sene yatırımcılarına altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı... Hemen bakın...

Gümüş altını solladı! Servetinize servet eklemeye geliyor! İşte gümüşün geleceği rekor seviye...

Gümüşe olan talep her geçen gün yükseliyor. Geçen sene yatırımcısına altından daha fazla kazanç sağlayan gümüş bu sene de yatırımcılarının servetine servet eklemeye geliyor. İşte gümüşün geleceği rekor seviye...

1 doların geleceği seviye resmen belli oldu! Dolar borcu olanlar ne olduğunu şaşıracak! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen döviz kurunun ilerleyen günlerde geleceği seviye resmen belli oldu. Dolar borcu olanlar ne olduğunun şaşıracak.

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Doların geleceği rakam belli oldu

Enflasyonun her geçen ay yükselmesi ile döviz kurlarındaki hareket artmaya başladı. Dolar 27 liraya kadar yükselirken euro/TL kuru 30 lira oldu. Gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar yükselecek mi, düşecek mi? İşte doların geleceği rakam.

20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı!

Gümüş fiyatları, Merkez Bankası faiz kararından sonra hızla yükselmeye başladı. 20 TL seviyesine kadar yaklaşan gümüşün ne kadar olacağı merak ediliyor. 20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı.

Euro/TL'de yeni rekor! Yastık altında 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçen euro/TL kuru bugün yeni rekora imza attı. 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı.

Gümbür gümbür gelen dolar kurunda son dakika! Doların geleceği en yüksek rakam tek tek açıklandı! Doları olanlar dikkat!

Gümbür gümbür gelen dolar kurunda son dakika... Doların geleceği en yüksek rakam tek tek açıklandı... Doları olanlar aman dikkat...

22 TL'yi geçen doların geleceği rekor rakam resmen belli oldu! Yatırımcılar şimdiden bu rakamı konuşmaya başladı! 

Seçimğin ardından gaza basan dolar kurunda yükseliş devam ediyor. Dolar bugün 22 TL'yi geçti. Doların geleceği rekor rakam belli oldu. Yatırımcılar şimdiden bu rakamı konuşmaya başladı.

Geleceği parlak 7 meslek: İş dünyasında büyük fırsatlar kapıyı çalıyor! Hemen öğrenmeye başlayın!

Yapay zeka, büyük veri analizi ve yeşil enerji gibi alanlardaki teknolojik gelişmeler, iş dünyasında yeni ve değerli iş alanları oluşturuyor. İşte geleceği parlak 7 meslek!

Dolarda yangın yeri! Dolar yeni rekorunu kırdı! Doların geleceği en yüksek rakam açıklandı!

6 Haziran Salı günü dolar/TL kuru yakından takip ediliyor. Bugün dolar yeni rekorunu kırdı. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi? Doların geleceği en yüksek rakam açıklandı!

Dolarda yeni rekor! Doların geleceği en yüksek rakam belli oldu! Son dakika dolar gelişmesi

Dolar/TL kuru haftabın ilk işlem gününe 21,12 lira ile başladı. Dolarda Kabine sonrası yeni rekor görülürken, doların geleceği en yüksek rakam belli oldu. Son dakika dolar gelişmesi.

1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti

Altından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. 1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti.

Geleceği en parlak 20 konut bölgesi Haberi

Geleceği en parlak 20 konut bölgesi


Düzenli kentleşmenin hızlanması ve nitelikli inşaat projelerinde yaşanan artış, İstanbul’dan İzmir’e, Bursa’dan Eskişehir’e kadar Türkiye genelinde gelişen kentlerde kimi semtleri konutta prim şampiyonu yaptı. Merkezi lokasyon, ulaşım altyapısındaki değişim, üniversiteye, denize yakınlık gibi nedenler bu bölgelerin son üç yılda yüzde 100’ü aşan oranlarda değerlenmesini sağladı. Ekonomist dergisi son yıllarda en çok prim yapan ve gelecek vaat eden semtleri derledi.


1-Zeytinburnu-Ataköy Sahilyolu

Üç yıl önceki ortalama metrekare fiyatı:2000 TL

Şimdiki ortala metrekare fiyatı: 13000 TL

Değişim oranı: Yüzde 550,0

Neden prim yaptı?

İstanbul’un en güzel deniz manzarasına sahip bölgelerinden biri olan semtte, rezidanstan konuta ve otele kadar çok farklı lüks projeler yapılıyor.

Gelecek üç yıla ilişkin beklentiler

Denize konumunun ve ulaşım altyapısının getirdiği yabancı ilgisiyle önemli oranda prim potansiyeli barındırdığı vurgulanıyor.


2-Eskişehir-Batıkent

Üç yıl önceki ortalama metrekare fiyatı:400 TL

Şimdiki ortala...