30 / 04 / 2024

Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı

Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gelir uzman yardımcılığı alımı yapacaklarını duyurdu.

Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı sonuçları açıklandı!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından bugün yapılan açıklamaya göre 18 Aralık 2013 Tarihinde Yazılı, 03-14 Mart 2014 Tarihlerinde Sözlü yapılan Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı sonuçları açıklandı...

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu'ndan 2024 yılı için ons altın ve dolar beklentisi!

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu herkesin merakla araştırdığı, 2024 yılı için ons altın ve dolar tahminini açıkladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 15 uzman yardımcısı alımı yapacak...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Ankara'da görevlendirmek üzere 15 uzman yardımcısı istihdam edeceğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

SGK, 75 uzman yardımcısı başvuru şartları neler? Başvurular nasıl, nereden yapılacak?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere sınavla 75 sosyal güvenlik uzman yardımcısı alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımladı.

Bakan Yardımcısı Gürgen’den depremde yerle bir olan Malatya çarşısına ziyaret!

‘Yüzyılın felaketi’nden etkilenen Malatya'da, kent merkezinde tekrar inşa edilecek çarşı projesinin bulunduğu 220 dönümlük bölgede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, incelemeler yaptı.

Abdüssamet Bahadır yeniden GİGDER Başkan Yardımcısı seçildi!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, yeniden Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan deprem konutlarına ilişkin açıklama: Yıl sonuna kadar teslim etmeyi öngörüyoruz...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Malatya'da sene sonuna kadar yaklaşık 4 bin kalıcı konutu teslim etmeyi hedeflediklerini ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alıyor! 35 yaşından küçük herkes başvurabilir! 

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alımı detayları belli oldu. Peki kimler başvurabilir? İşte ayrıntılar...

Kamu İhale Kurumu 15 uzman yardımcısı alıyor! KPSS'den bu puanı alanlar hemen bakın! Tek tek açıklandı! 

Kamu İhale Kurumu (KİK) tarafından personel alımı ile ilgili detaylar açıklandı. Peki Kamu İhale Kurumu 15 uzman yardımcısı alımı başvuruları ne zaman? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan son dakika dolar kuru açıklaması! Hareketlilik beklemiyoruz!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dolar kuruna yönelik tahmin ve açıklamalarda bulundu. Kurda herhangi hareketlilik beklemediklerini belirten Yılmaz, "Serbest kur rejimi var, son dönemlerde önemli hareketlilik oldu, önümüzdeki dönemde böyle yüksek ölçüde hareketlilik beklemiyoruz. '' dedi.

Müdür ve müdür yardımcısı atama sonuçları belli oldu mu?

Müdür ve Müdür yardımcılığı Atama Sonuçları 2023 için beklenen açıklama yapıldı. Yönetici atama sonuçları açıklayan şehirler belli oldu. MEB yönetici atama sonuçları sorgulama ekranı ve atama kararlar neler?

2023 Gelir İdaresi Başkanlığı 2 bin uzman yardımcısı başvurusu başladı mı? GİB personel başvuruları ne zaman yapılacak?

Binlerce işsiz vatandaşa Gelir İdaresi Başkanlığından güzel haber geldi. GİB 2 bin Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapılacağını ilan etti. Peki, GİB personel başvuruları ne zaman, nereden yapılacak? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan enflasyon açıklaması! Bu tarihten itibaren düşüş görülecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, politika adımlarının olumlu etkileri ile 2024 yılının ikinci yarısından itibaren kalıcı bir dezenflasyon sürecine girileceğini açıkladı. 

Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı Haberi

Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Twitter hesabından yaptığı son paylaşımında gelir uzman yardımcılığı alımı yapılacağını açıkladı.

Nebati, "Özveriyle çalışan gelir uzmanlarımızın, özellikle vergide gönüllülük esasının artırılması ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik değerli katkıları her türlü takdirin üzerindedir” dedi.

650 GELİR UZMAN YARDIMCISI ALINACAK

“Yakında 650 kişilik gelir uzman yardımcısı alımı yapacağımızın da müjdesini buradan vermek isterim” diyen Nebati, “Yeni arkadaşlarımızın katılımıyla, ülkemiz için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Bakan Nebati, Gelir Uzman Yardımcısı Sınavı’na katılacak adaylara da başarılar diledi.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 14 Haziran 2022 tarihinde saat 00.08’de yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 17,25 Türk Lirası, euro 18,02 Türk Lirası, altının gramı ise 1.010 Türk Lirası değerinde.

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın ve doları düşürecek tek ihtimali açıkladı!...