04 / 05 / 2024

Gelişen Gayrimenkul Piyasalarında Son Trendler

Gelişen Gayrimenkul Piyasalarında Son Trendler

GYODER Akademi'nin Gelişem Gayrimenkul Piyasalarında Son Trendler: Finansman Boyutu Eğitim Semineri eğitimi 25 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Gocay İş Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Gocay İş Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 480.000,00 TL sermaye bedeli ile Hasan Gocay, Enver Gocay ve Ragıp Gocay ortaklığıyla kuruldu.

Kripto para piyasalarında neler oluyor? Bitcoin’de yükseliş ne zaman başlayacak?

Kripto para piyasalarında hareketli günler devam ediyor. En çok tercih edilen kripto para birimlerinden Bitcoin, zor geçen bir haftanın ardından haftanın ikinci gününde 26 bin dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Finans piyasalarında önemli gelişmeler! Kurallar değişti kendi hisslerinde alım yaptılar!

Finans piyasalarında son dönemlerde önemli gelişmeler yaşanırken, yatırımcıyı ilgilendiren kararlar da peş peşe geliyor. Buna son örnek ise hem SPK hem de Borsa İstanbul’dan geldi.

Lüks konut yatırımında rota Türkiye ve KKTC gibi gelişen ülkelere çevrildi!

Pandemi öncesi yıldızı parlak finans merkezi küresel kentler lüks konut yatırımında geriye düşüyor. Emlak profesyoneli Aylin Pelin Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada lüks konut yatırımlarının gelişen ülkelere kaydığını söyledi.

Grent Proje Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Haber Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grent Proje Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Haber Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Eren Tutsoy ve Gökhan Hasşeker ortaklığında kuruldu.

20 yıl sonra dünya piyasalarında bir ilk Türkiye'ye kötü haber

Türk Lirasının hızla değer kaybetmesi bir yana son dönemde euro’daki eriyiş ve dolar kurundaki sıçramayla birlikte dünya piyasalarında 20 yıl sora bir ilk yaşanıyor. Dolar, en güçlü rakibi euroyu 20 yıl sonra neredeyse yakaladı. 17.38 TL’ye yükselen dolar kuru 17.49 TL’den işlem gören euro’ya adeta

Evlenme ve boşanmalar gayrimenkul piyasalarını nasıl etkiliyor?

Pandeminin derinden etkilediği boşanma sayıları gayrimenkul piyasasında da dengeleri değiştiriyor. Peki evlenen ve boşanan çiftlerin sayısı gayrimenkul piyasalarını nasıl etkiliyor?

Gayrimenkulde Küresel Gelişen Trendler: 2021 raporunun lansmanı yarın!

Urban Land Institute (ULI) ve PwC'nin her yıl ortak yayınladığı, gayrimenkul yatırımcılarının eğilimlerini değerlendiren Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2021 raporunun lansmanı yarın saat 14:00'te yapılacak. 

Gayrimenkul fiyatlarında rekor artış!

Türkiye genelinde gayrimenkul fiyatlarında ciddi artış yaşandı. Verilere göre Ekim 2020'de en yüksek değeri artan ilk 5 il; Gaziantep yüzde 63,19, Antalya yüzde 43,30, Eskişehir yüzde 43,30, Çorum yüzde 36,43 ve Sakarya yüzde 36,07 oldu. 

Gayrimenkulde Gelişen Trendler: Avrupa 2021 raporu!

PwC ve Urban Land Institute (ULI)’ın gayrimenkul sektörünü farklı boyutları ile ele alan araştırması Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2021 raporunun lansmanı 24 Kasım 2020'de PwC Deneyim Merkezinde kamuoyu ile paylaşıldı.

R Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

R Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah ve Güney ve Kadri Çıtmaca tarafından kuruldu.

Akiş GYO, Global Gelişmekte Olan Piyasalar Endeksi’ndeki yerini aldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 19 Mart itibarıyla global anlamda daha büyük yatırımcı kitlelerine ulaşma olanağı sağlayan “FTSE EPRA/NAREIT Global Gelişmekte olan Piyasalar Endeksi’ne dahil oldu..

Ticari gayrimenkul pazarında yedek kurşun şart!

Esas Gayrimenkul 2020'ye kadar 10 AVM'ye ulaşacak. Piyasaların zorluğundan bahseden Esas Gayrimenkul CEO'su Köseoğlu, "Ticari gayrimenkul pazarında yatırımcı olmak isteyenlerin en az yüzde 50 sermaye koyarak yola çıkmalı ve yüzde 10 sermaye kadar da yedek kurşunu olmalı." dedi.

Gelişen Gayrimenkul Piyasalarında Son Trendler Haberi

Gelişen Gayrimenkul Piyasalarında Son Trendler

Gayrimenkul sektörünün ekonomiye katkısı oldukça büyüktür. Gerek inşaat sektörü gerekse de inşaat yatırımlarının finansmanı önem arz etmektedir. Son yıllarda yaşanan ekonomik krizlerin kaynağı büyük ölçüde özellikle bu finansman yöntemlerinin yanlış uygulanmasından kaynaklanmıştır. Sonuç olarak sektörün önemi ve hassasiyeti daha da artmıştır. Bu itibarla, bu eğitime katılarak gayrimenkul gibi uzun vadeli üretim ve geri dönüş süreci olan sektörün finansman yöntem ve çeşitlerini öğrenebilirsiniz. Eğitim 25 Ekim'de gerçekleştirilecek.


Eğitim İçeriği Nedir?

Gayrimenkul Piyasalarında Süreç
Konut Kredi Piyasası (Birinci El İpotek Piyasası)
Konut Kredilerine Dayalı Menkul Kıymetleştirme (İkinci El İpotek Piyasası)
Türkiye’de Konut Kredi Piyasalarının Ve Gayrimenkul Fiyatlarının Gelişim Süreci
Konut Kredilerinde Bölgesel Dağılım
Konut İhtiyacını ve Talebi Etkileyen Unsurlar
Arz ve Talep Farklılaşması; Nedenleri, Sonuçları
Sermaye Piyasası Boyutu
Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları
Gayrimenkul Yatırım Fonları
Gayrimenkul Sertifikaları
Kira Sertifikaları
Düzenlemeler
Uygulamalar


Kimler Bu Eğitime Katılmalı?

Gayrimenkul sektöründe ve bankaların...