25 / 07 / 2024

Gemlikte hijyen denetimleri devam ediyor

Gemlikte hijyen denetimleri devam ediyor

Gemlik'in turistik bölgelerinde gıda ve hijyen denetimleri sürüyor. Zabıta Müdürlüğü ve Tarım Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yaptığı periyodik denetimlerin bu seferki adresi Küçük Kumla Mahallesi oldu.

Ticaret Bakanlığı’nın denetimleri etkisini gösterdi, ev sahipleri fiyatları düşürmeye başladı!

Gayrimenkul piyasasında manipülatif hareketleri önlemek amacıyla Ticaret Bakanlığı’nın başlatmış olduğu fahiş fiyat denetimleri etkili oldu. Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, yapılan denetimlerle, yüksek bedeller isteyen konut sahiplerinin satılık fiyatlarını düşürmeye başladığını söyledi.

Ticaret Bakanlığı denetimleri otomobil piyasasında deprem etkisi yarattı! İkinci el otomobilde fiyatlar yüzde 5 geriledi

Ticaret Bakanlığı’nın denetimleri ve Maliye Bakanlığı’nın kredi musluğunu kısmasıyla birlikte ikinci el otomobil fiyatları yüzde 5 geriledi. 

Klima almak isteyenlere müjde! Arçelik 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’nın fiyatı açıklandı!

Arçelik, kavurucu sıcakların yaşandığı şu günlerde evine, iş yerine veya bulunduğu herhangi bir ortama klima alarak serinlemek isteyenler için 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’yı satışa çıkardı. Arçelik, klimanın fiyatını ve teknik özelliklerini paylaştı.

Arçelik 6144 Ultra Hijyen 4 Programlı Bulaşık Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler için Arçelik,6144 Ultra Hijyen 4 Programlı Bulaşık Makinesinde geçerli cebinize iyi gelecek indirim kampanyası başlattı.İşte detaylar..

Bosch Ankastre Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch Ankastre bulaşık makinesi sahip olduğu uzaktan kontrol özelliği,tablet sayacı ve ekstra hijyen fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Gelişmiş teknolojisiyle bulaşık makinesi kusursuz ve pratik bir temizlik ortaya koyuyor.Peki Home Connect özelliği nedir?

Profilo 6 programlı bulaşık makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesini yenileyecekler için Profilo derinlemesine temizlik ve esktra hijyen teknolojisine sahip bulaşık makinesini tüketicisi ile buluşturuyor. Bir çok yıkama teknolojisine sahip bulaşık makinesi enerjiden de tasarruf ettiriyor. 

Migros’ta Activex Antibakteriyel sıvı sabun 33,50 TL Dove nemlendirici 13,90 TL! 12 Şubat 2023 fiyat listesi…

Migros’ta birçok hijyen ürünü indirime girdi. Activex Antibakteriyel Sıvı Sabun 33,50 TL, Dove nemlendirici ise 13,90 TL’den satılıyor. İşte 12 Şubat 2023 fiyat listesi…

Çamaşırlarınızı balkon ve terastan kurtaran kurutma makinesi Siemens'te! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşırlarım nemli kalıyor tam kurumuyor diyenler için Siemens, 9 kg kapasiteye sahip kurutma makinesi ile hijyen ve pratiklik sunuyor. Akıllı sensörler sayesinde kurutma işlevi sırasında çamaşırlarınıza zarar vermeyen kurutma makinesi çokça tercih ediliyor.

Kir ve tozları yüzeylerden söküp atan yüksek emiş güçlü elektrikli süpürge Bosch'ta! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evimin her yüzeyi temiz olsun kirden ve tozdan arınsın diyenler için Bosch,yüksek motor teknolojisi sayesinde halı ve tüm yüzeylerde maksimum hijyen sağlayan elektrikli süpürgeyi satış mağazasında cebinize uygun fiyatlarla satışa sunuyor.

Bosch Bulaşık Makinesi Inox Kaç TL! Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşıklarım daha hijyenik olsun diyenler için Bosch , Akıllı su yönetim sistemi ,uzaktan takip özelliği ve ekstra hijyen fonksiyonuna sahip teknolojik yenilikleri ile karşımıza çıkıyor. İşte 5 programlı 13 kişilik bulaşık makinesinin özellikleri ve fiyat listesi.

Yeni model hava temizleyiciler burada. 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Proscenic dört filtreli temizleme sistemiyle, Respirae ise araç tipi taşınabilir hava temizleme cihazıyla öne çıkıyor. Hijyen odaklı yeni cihazların fiyatlarına baktık.

Carrefour indirim festivali devam ediyor! Carrefour 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin gıdadan elektroniğe hijyen ve küçük ev aletlerine kadar birçok ürün 21 Eylül 2022 tarihine kadar tasarruflu fiyatlarıyla CarrefourSA’lar, Carrefoursa.com ve CarrefourSA Online Market uygulamalarında indirimde. İşte güncel fiyat listesi.

Kurban Bayramı öncesi otobüs biletlerine zam üstüne zam geldi! Bakanlıktan otobüs firmalarına ‘ceza’ açıklaması!

Artan akaryakıt fiyatları ve talebin yükselmesi sebebiyle Kurban Bayramı tatilinde otobüs bileti fiyatlarında da ciddi artış oldu. Kurban Bayramı tatili öncesinde otobüs firmalarına yönelik denetimleri artıran Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması geldi...

Gemlikte hijyen denetimleri devam ediyor Haberi

Gemlikte hijyen denetimleri devam ediyor

Gemlik'in turistik bölgelerinde gıda ve hijyen denetimleri sürüyor. Zabıta Müdürlüğü ve Tarım Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yaptığı periyodik denetimlerin bu seferki adresi Küçük Kumla Mahallesi oldu. 


Ambalaj, işyeri hijyeni, gramaj denetiminin yanı sıra ruhsatlar da kontrol edildi. Zabıta Müdür Vekili Erol Bütünün nezaretinde yapılan denetimlerde, bazı işyerlerine ihtar cezası verildi. Denetimlerin devam ettiğini bildiren Bütün, "Halk sağlığını korumak için kontrollerimiz artarak sürecek." dedi. 


Yeni Marmara...