18 / 05 / 2024

Genç Girişimciler Derneği viyana ziyareti

Genç Girişimciler Derneği viyana ziyareti

GENÇ Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Başkanı M. Nezih Allıoğlu ile yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir grup, iş gezisi için gittikleri Viyana'da çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulundu...

Bakan Yumaklı kadın ve genç girişimcilere müjdeyi verdi! Yüzde 70 ilave destek veriliyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yeni desteklemelerde üreten herkese ürettiği kadar destek verdiklerini açıkladı. Kadın ve genç girişimcilere 70 ilave destek verdiklerini söyledi. 

88 genç bir araya gelerek Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım Şirketi’ni kurdu!

İzmir iş dünyasında seneler önce başlayan çok ortaklı şirket sistemine genç iş insanlarından güçlü bir taze kan geldi. İzmir’in önde gelen iş insanlarının genç çocukları, 88 ortak olarak bir araya gelip Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım A.Ş. isimli bir şirket kurdu.

Genç girişimciler müjde! Bakanlık duyurdu: 250 bin TL'ye kadar, yüzde 100 hibe desteği sağlanacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı, genç girişimcileri kırsala çekmeyi amaçlayan "Uzman Eller Projesi" kapsamında depremlerden etkilenen iller için 75 milyon TL'lik ek bütçe ayırdı.

Girişimciler Sabancı Arf Almost Ready to Fly için başvurular başladı! Girişimciler 30 bin dolar destek! 

Sabancı Topluluğu'ndan girişimcilere özel bir destek geldi. 2022 yılında başlatılan Sabancı ARF Almost Ready to Fly Girişim Hızlandırma Programı için bu yıl da başlatılıyor. Girişimcilik alanına yön veren ve yenilikçi katkılar sunan bu program girişimciler için özel bir fırsat sunuyor. 

Halkbank'tan girişimciler için destek! Sermaye desteğini alan 1 yıl geri ödeme yapmayacak!

Halkbank girişimciler adına yeni kredi seçenekleri yayınladı. Bu şekilde iş kurmak isteyenler için yatırımlarını kolay şekilde yapabilmelerine imkân sağlanacak. Kredi için şartlar belli oldu. İşte tüm detaylar…

18-28 yaş arasındaki gençlere destek müjdesi! Genç Girişimci Desteği ne kadar? Hemen başvuru şartlarına bakın! 

Kendi işini kurmak ve gelirini ticaretten elde etmek isteyen gençler için Genç Girişimci Desteği veriliyor. Peki Genç Girişimci Desteği nasıl alınır? Genç Girişimci Desteği ne kadar? 

KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, esnaf ve sanatkarlar ile tarımsal üretime yönelik kredi paketleri ve genç girişimci desteği ile ilgili paylaşımda bulundu. Peki, KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

Halkbank'tan gençler için faizsiz 300 Bin Türk Lirası kredi

KOSGEB’in Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni tamamlayan genç girişimciler, esnaf ve sanatkarlara, onaylanan projelerini Halkbank’a getirmeleri durumunda yüzde 100 faiz indirimi uygulanacak kredi limiti ise 100 bin liradan 300 bin liraya yükseltildi.

Halkbank'tan genç girişimcilere 350 bin lira

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan bugüne kadar 20 bin genç girişimciye 4 milyar TL kredi sağlandığını belirterek 35 yaşın altında kendi işini kurmak isteyen üniversite mezunu gençlere 350 bin liraya kadar uygun koşullarda kredi imkanları sunduklarını söyledi.

Konak Gençlik Destek Merkezi için ilk imzalar atıldı!

Konak Belediyesi Gençlik Destek Merkezi için ilk işbirliği protokolü Konak Belediyesi ile Bir Hayata Dokun Derneği ile imzalandı. AB hibe desteği almaya hak kazanan merkez “Sıfır Kayıp Projesi” olacak.

Türkiye İMSAD Yeni Girişimciler İçin Erasmus Programı'nda aracı kurum oldu!

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ‘Yeni Girişimciler İçin Erasmus’ programında aracı kurum olan Türkiye İMSAD, yurt dışında bilgi ve tecrübe kazanmak isteyen yeni girişimcilere destek olmak için düğmeye bastı.

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği sektörün nabzını tutmaya devam ediyor!

2016'da kurulan ve gayrimenkul sektörünün en güçlü STK'ları arasında yer alan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. 

Hazine arazilerinin kiralanmasında kadın ve genç girişimlere öncelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kiraya verilen hazine arazilerinin ihalelerinin yaklaşık yüzde 30'unu kadın, yüzde 47'sini ise genç girişimciler kazandı...

Genç Girişimciler Derneği viyana ziyareti Haberi

Genç Girişimciler Derneği viyana ziyareti

GENÇ Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Başkanı M. Nezih Allıoğlu ile yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir grup, iş gezisi için gittikleri Viyana'da çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulundu. 


İki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin gelişmesine katkı sağlayan gezi kapsamında Türk işadamları, Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Avusturya Genel Sekreteri Roman Vonderhaid ile Avusturya Sanayiciler Federasyonu Uluslararası İlişkiler Başkanı Michael Lowy, telekomünikasyon sektöründe üretim yapan ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketleri ziyaret etti. 


Avusturyalı yetkililer, ülke endüstrisini önde giden bir trene benzeterek, "Aynı zamanda ihracat ülkesiyiz. Yıllık kişi başı ihracat miktarı 15 bin Euro. Araştırma ve geliştirmeye büyük önem veriyoruz. Yüzde 60 oranındaki Ar-Ge harcamaları, özel sektör tarafından yapılıyor. 


1.2 MİLYAR EURO İHRACAT 


Avusturya ile Türkiye arasındaki ekonomik ilişkiler de giderek gelişiyor. Son...