05 / 05 / 2024

Gerze Başsökü Köyü

Gerze Başsökü Köyü

Sinop Boyabat ilçesine bağlı Çattepe Köyü ile Gerze ilçesine bağlı Başsökü ve Kahramaneli Köyü arası sınırın özel krokisi bugün 29370 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Foça'daki EKO Köy projesi tartışmalara neden oldu! İşin rengi inşaat başlayınca değişti!

İzmir Foça’daki “Ekolojik Köy” projesinde lüks villa yapımına başlandı. Çevreciler ve meslek odaları bunun bir rant projesi olduğunu iddia ederek, söz konusu projenin iptali istemiyle yargıya başvurdu.

Emlakçılar ve ev almak isteyenler arasında sıkı pazarlık başladı! 

Sürekli olarak artış gösteren konut fiyatlarına paralel şekilde emlakçı komisyonları da yükseldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre 4 milyon TL'lik bir evin satışında komisyon tutarı 200 bin TL'ye dayanınca, alıcılarla emlakçılar arasında da sıkı pazarlık başladı

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Suzuki'de 0 faiz kredili ve takas destekli büyük yıl sonu kampanyası başladı!

Suzuki’nin Swift Hibrit, Jimny, Vitara Hibrit ve S-Cross Hibrit modellerinde 0 faiz kredili ve takas destekli büyük yıl sonu kampanyası başladı. İşte detaylar....

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Kıyıda köşede eurosu olanlar baksın! Euro bugün ne kadar oldu? 15 Mayıs 2023 Euro/TL kuru

Seçim sonrası döviz kurlarındaki hareketlilik devam ediyor. Euro kuru güne yükselişle başladı. Kıyıda köşede eurosu olanlar baksın! Euro bugün ne kadar oldu? 15 Mayıs 2023 Euro/TL kuru.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

70 bin konut ve köy evinin yapım süreci başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde dün itibarıyla 70 bin konut ve köy evinin yapım sürecinin başladığını ve bunlardan 40 bin 761'inin temelini attıklarını söyledi.

Deprem bölgesindeki 13 bin 400 köy evinin inşaatı başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada deprem bölgesinde inşa edilecek olan 143 bin köy evinden 13 bin 400'ünün yapım sürecini başlattıklarını kaydetti.

Euro 5 gün sonra bu kadar olacak! Geri sayım başladı! Kıyıda köşede 1 euro bile olanlar hemen baksın

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını 5 gün sonra açıklayacak. Geri sayım başladı. İşe euro böyle olacak. Kıyıda köşede 1 euro bile olanlar hemen baksın.

Çin’de büyük sıkıntı yaşayan teknoloji devi Apple hangi ülkeyi seçti?

Dünya teknoloji devi Apple, Çin’de 3 yıldır yaşanan sıkıntılardan dolayı başka bir ülkeye odaklandı. Uzun yıllardır üretimini Çin’de yapan dünya devi Apple, Covid-19 nedeniyle yaklaşık 3 yıldır sıkıntı yaşadığı Çin’den bakın hangi ülkeyi hedefine aldı?

Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar planınızı şimdiden yapın! Kırmızı kodla uyarı geldi! Euro böyle olacak! 

Euro kuru dolar karşısında değer kazanmaya devam ederken yatırımcılar ''euro yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar için kırmızı kodla uyarı geldi. İşte euro böyle olacak, şimdiden planınızı yapın.

Gerze Başsökü Köyü Haberi

Gerze Başsökü Köyü


İçişleri Bakanlığından:


Karar Sayısı : 2015/260

1 – Sinop İli Boyabat İlçesi Çattepe Köyü ile Gerze İlçesi Başsökü ve Kahramaneli Köyü arası sınırın özel krokisinde gösterildiği üzere;

a) Boyabat İlçesi Çattepe Köyü ile Gerze İlçesi Başsökü Köyü arası sınırın:

Suludüz mevkiinde bulunan Köskören Deresinin ilk başlangıç kolu olan Köskören (1) Deresi ile Köskören (2) Deresinin birleşim noktasından başlayarak, akışa ters yönde Köskören (2) Deresi üzerinde 1 nolu koordinatlı noktaya (667290.18, 4613722.35), buradan kuzeybatı istikametindeki yol üzerinde 2 nolu koordinatlı noktaya (666921.56, 4613945.66), buradan yolu güney yönünde takiben yol üzerinde 3 nolu koordinatlı noktaya (666679.49, 4613698.36), buradan batı istikametinde 4 nolu (666531.58, 4613709.98) ve 5 nolu koordinatlı noktaya (666374.44, 4613740.52), buradan kuzeybatı istikamette Türbe Deresini takiben Türbe Deresi ile Kalu (Sağlar) Çayının birleşim noktasına,...