16 / 06 / 2024

gişeler şehir dışına mı taşıanacak

gişeler şehir dışına mı taşıanacak

İstanbul'da zamanla şehrin içinde kalarak trafik akısını engelleyen otoyol gişeleri, özellikle tatil dönemlerinde vatandaşları mağdur ediyor.

13 il için flaş karar geldi! Bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Bugünkü 32434 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Eskişehir, Bingöl, Bursa, Kocaeli, Elazığ, Kastamonu, Kütahya, Konya, Manisa, Muğla, Sinop, Tokat ve Zonguldak'ta bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı.

İstanbul için dönüşüm önerisi: Fabrikalar şehrin dışına taşınsın, konut alanı yaratılsın!

İstoç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç , kentin içinde kalan fabrika ve imalathanelerin dönüşüm açısından tehlike arz ettiğin belirterek, şehrin dışına taşınması konusunda öneride bulundu.

Doğrudan yatırım azaldı, Türk sermayesinin yurt dışına göçü hızlandı!

Bu yılın ilk beş ayında, yabancı doğrudan yatırım girişi 2,4 milyar dolar olarak gerçekleşti. Ancak aynı dönemde doğrudan yatırımlar için Türk sermayesinin ülke dışına çıkardığı döviz hacmi de bu düzeyde oldu.

Yurt dışı seyahatler yüzde 99 arttı! 2 milyonu aşkın insan yurt dışına çıktı!

Hem pandeminin etkisiyle ertelenen talepler hem de uzun bir süre sabit kalan kur seviyesi sebebiyle yurt dışı seyahatler geçen yılın ilk üç ayına göre yüzde 99 arttı. Bu kapsamda, yurt dışına çıkan vatandaş sayısı da 2 milyonu aştı.

Migros'tan unutulmayacak kampanya! Tuvalet kağıdına öyle bir indirim yapıldı ki neredeyse bedavaya geldi

Ürünlere gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. sık sık yapılan zamlar ve indirimlerle gündeme gelen tuvalet kağıdına bir indirim daha yapıldı.  Migros marketler zincirinin bir müddet indirim yaptığı tuvalet kağıdına bir indirim daha geldi.

Bayram'da araç kiralamak isteyenler dikkat! Bu tuzağa düşmeyin!

Ramazan bayramının yaklaşması ile beraber ailesiyle şehir dışına çıkmak yada ziyaretlere gitmek için araç kiralamak isteyenler için Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, dolandırıcıların tuzağına düşmemeleri konusunda uyardı.

Tarım Kredi'nin bu indirimi unutulmayacak! Tuvalet kağıdına çılgın kampanya başladı

Ramazan ayında son haftayı yaşarken bayramın yaklaşması marketlerin indirimli ürünlerine sıklık vermesine neden oldu. Tarım Kredi Kooperatif marketleri tuvalet kağıdına yaptığı indirimle vatandaşın ilgisini çekti ve müşterilerin akınına uğradı.

A101 6 Nisan'da bombayı patlatıyor! Tuvalet kağıdına dev indirim! Yarın son gün

Ramazan-ı Şerif'in girmesiyle indirimler arak arakaya gelmeye başladı. Marketlerde en çok satışı yapılan ürünlerden biri olan tuvalet kağıdına yapıal indirimler herkesin ilgisini çekiyor. 06 Nisan 2023 (Yarın) 32'li Ecco Tuvalet Kağıdının fiyatı 99 TL ile satışa sunulacak.

PTT AVM'den fiyatlarda damping! Tuvalet kağıdına müthiş indirim 

Vatandaş bazı ürünlerin fiyatlarına çok dikkat ediyor. Bunlardan bir tanesi de tuvalt kağıdı. Hemen hemen her marketin indirim listesinde bulunan ve temel ihtiyaçlardan olan tuvalt kağıdına bir indirim de PTT AVM'den geldi. 32'li tuvalet kağıdına yapılan indirimli fiyatı haberimizde.

Carrfeour'da tuvalet kağıdına müthiş indirim! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Bir tuvalet kağıdına indirim de Carffour'dan geldi. 32'li tuvalet kağıdının 104 TL'den satışa sundu. Vatandaş, ekonomik olarak bu avantajlı satışı değerlendirmek için Carrfeour'un indiriminin detayını öğrenmek istiyor.

Pegasus'tan yeni yılın ilk sürprizi! Yurt dışına yüzde 40 indirim...

Pegasus'tan yurt dışına vergiler hariç  yüzde 40 indirim fırsatı! İşte detaylar...

Türkiye 2 ayda yurt dışına 56 bin 662 ton fındık sattı! Fındık fiyatları bugün ne kadar? 3 Kasım 2022 fiyat listesi...

2022-2023 ihracat sezonunun ilk 2 ayı olan 1 Eylül-31 Ekim 2022 döneminde yurt dışına 314 milyon 938 bin 169 dolar karşılığında 56 bin 662 ton fındık satıldığı belirlendi. Peki fındık fiyatlarında son durum ne? İşte fındık 3 Kasım 2022 fiyat listesi...

Türkiye'den duyanları hayrete düşüren buğday ekimi açıklaması! Yurt dışına ekilecek

Türkiye'de bu sene 19 milyon ton buğday hasadı elde edilmesi bekleniyor. Buğday üreticisi artan maliyetler nedeniyle tarlaları boş bırakmaktan söz ederken hükümetten şaşkınlık uyandıran bir adım geldi. Türkiye, yurt dışına buğday ekecek hem de bakın hangi ülkeye?

gişeler şehir dışına mı taşıanacak Haberi

gişeler şehir dışına mı taşıanacak

Yaz sıcağında 20 dakikalık yolu 1 saatte alınmasına neden olan gişelerden geçiş adeta işkencesine dönüştü. Vatandaşlar, Anadolu Otoyolu üzerinde bulunan Çamlıca ile Avrupa Otoyolu üzerinde bulunan Mahmutbey gişeleri basta olmak üzere birçok gişenin şehir dışına çıkarılması için yapılan mücadelelerin sonuç vermesini istiyor.



Avcılar-Esenyurt , Anadolu Gişeleri- Samandıra gibi kısa mesafelerde vatandaşlardan ücret alınması, bu yolların sürücüler tarafından tercih edilmemesine ve alternatif yollarda trafik sıkışıklıklarına ve aksamalara sebep oluyor. Sabah ve akşam yoğunluğunda vatandaşların 4 dakikada kat edebileceği yolu 1 saatte aldığını belirten İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi, ulaştırma uzmanı Doç. Dr. Murat Ergün, şu değerlendirmede bulundu: " Normalde 3-4 şerit olan yol, gişelerde 8 şerit oluyor. Birden genişliyor, birden daralıyor biz buna şişe boynu diyoruz, dar boğazlar...