19 / 05 / 2024

Global Düşünmek

Global Düşünmek

Yenilikçi Markalar Zirvesi’nde Türkiye’nin, dünyanın önemli şirketlerinin üst düzey yöneticileri, pazarlama ve marka alanında otoriteler ve akademisyenlerden oluşan otuzu aşkın konuşmacı tarafından, marka, pazarlama, liderlikle ilgili tecrübeler paylaştı.

Gayrimenkul sahipleri seçimden önce nakite dönmek için fiyatları düşürdü! Şimdi alım fırsatı var mı?

Hem konut alacaklar hem de diğer gayrimenkul çeşitlerine yatırım yapacaklar, şu an gayrimenkul yatırımının mantıklı olup olmadığını araştırıyor. İşte piyasadaki son durum...

Yabancı konut yatırımcısını kaybediyoruz!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş uluslararası konut yatırımcılarını global düzeyde değerlendirdi. 

Genç yatırımcılara 3 önemli tavsiye! 'Ev, araba ucuzdu artık her şey pahalandı diye kaçmayın'!

Milyonlarca genç, çoğu zaman kısa yoldan köşeyi dönmenin yollarını arıyor. Peki gençler nasıl yatırım yapmalı? Kısa yoldan köşeyi dönmek mümkün mü? 

Bakan Abdulkadir Uraloğlu'ndan Yap-İşlet-Devret açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yap-İşlet-Devret projelerine ilişkin açıklama yaptı. Söz konusu projelerin hem yapım modeli, hem de finansman modeli olduğunu ifade eden Uraloğlu, her ikisini bir arada düşünmek durumunda olduklarını söyledi.

Ksh Global Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ksh Global Dış Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Şamil Kuşhan tarafından kuruldu.

Gayrimenkul tapu devri için hangi belgeler gerekiyor? Tapudan eli boş dönmek istemeyen herkesi ilgilendiriyor...

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde bazı evrakların tapu müdürlüklerine teslim edilmesi gerekiyor. Peki, Gayrimenkul tapu devri için hangi belgeler gerekiyor? İşte detaylar...

Kredi faizleri yükseldi! Kredi kartı ve nakit avans çekerken bunlara mutlaka dikkat edin!

Kredi kartı ve nakit avans faizlerinin 1 Eylül’den itibaren yükselmesiyle birlikte artık harcarken bir kez daha düşünmek gerekecek. Uzmanlar, kartlı harcamayı tercih edenler veya nakit avans çekenlerin yüksek faiz oranları nedeniyle dikkatli olması gerektiği konusunda uyardı.

Ugs Global Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ugs Global Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Gülbay tarafından kuruldu.

Mehmet Şimşek: Ekonomide rasyonel zemine dönmek dışında seçenek kalmamıştır

Hazine ve Maliye Bakanı olarak ataması yapılan Mehmet Şimşek törenle görevi Nureddin Nebati'den devraldı. Şimşek ilk açıklamasında "Kurala dayalı bir Türkiye ekonomisi özlenen refaha ulaşmamızda önemli olacaktır" dedi.

Pearl Global Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Pearl Global Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fahed Awad ve Mahmoud Salıh ortaklığında kuruldu.

İçişleri Bakanlığı depremzedeler için harekete geçti! Geri dönmek isteyenlerin yol ücretleri karşılanacak!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı 81 il valiliğine “Afetzedelerin Geri Dönüş İşlemleri ve Yol Masraf Ödemeleri” konulu genelge gönderdi.

İstanbul Valiliği resmen açıkladı! Deprem bölgesine dönmek isteyen afetzedeler dikkat! 

İstanbul Valiliğinden deprem bölgesine dönmek isteyen afetzedelere ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. İşte o son dakika açıklaması...

AFAD açıkladı: Deprem bölgesine geri dönmek isteyen afetzedelerin yol ve bilet masrafları Ziraat Bankası'na yatırılacak 

AFAD tarafından deprem bölgesine geri dönüş yapmak isteyen afetzedelerin yol masrafı ve bilet ücreti ödemelerinin kimlik numaraları üzerinden Ziraat Bankasına yatırılacağı açıklandı. İŞte ayrıntılar...

Global Düşünmek Haberi

Global Düşünmek

Bu büyük buluşma için Amerika, İngiltere, ve ülkemizdeki pazarlama otoriteleri, global yöneticileri ve işletme sahipleri 04 Nisan 2013 tarihinde İstanbul’da bir araya geldi. Türkiye, EDUPLUS’ın önderliğinde düzenlenen bir büyük zirveye daha ev sahipliği yaptı.

Zirvenin açılış konuşması Eduplus Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Çağlar Çoroğlu tarafından yapılırken Gazeteci-Yazar Ece Vahapoğlu zirveye moderator olarak renk kattı.

Zirvenin sabah programında, Değişim Çağında Liderlik - Global Düşünmek, Vizyoner ve Öncü Olmak konusunda katılımcılara farklı bir vizyonu paylaşan Toyota Türkiye CEO, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Bozkurt’un konuşması katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Ayrıca Sn.Bozkurt’a, Sn. Ahmet İplikci ve Sn. Ayşe Dickson’a Yenilikçi Markalar Zirvesi ‘Onur Ödülü’ takdim edildi.

Zirvenin bir diğer önemli konuşması Geleceğin Tüketici/Alışverişçi Trendleri, Markalara Etkileri, Riskler ve Fırsatlar konusunda Unilever Türkiye Satış ve Müşteri Geliştirmeden...