06 / 05 / 2024

Global Property Show Oman nerede

Global Property Show Oman nerede

Umman’ın Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Global Property Show Oman , 18-21 Şubat 2015’de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Fuara özellikle Körfez bölgesi, Mısır, Hindistan, Türkiye ve çeşitli Avrupa ülkelerinden yoğun katılım bek

Property Quest Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Quest Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rakıb Bın Walı, Mehmet Samet Sönmez, Muzahıd Hossaın, Safıqul Hasan, Md Omar Faruk ve Rapıqul Hasan Rafı ortaklığında kuruldu.

Property Global Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Property Global Emlak Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Fahad ve Shabana Hameed tarafından kuruldu.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

GYODER How to Buy Property in Turkey kitapçığını Dubai'de dağıtacak!

GYODER'in hazırladığı How to Buy Property in Turkey kitapçığı 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda dağıtılacak.

Hiper Gayrimenkul, Bahreyn’de yabancı yatırımcılarla buluştu!

Bu sene 4.'sü gerçekleştirilecek olan Bahreyn'in tek uluslararası gayrimenkul fuarı Gulf Property Show’da Futurepark otel, konut ve AVM bölümlerinden oluşan karma projesi için talep topladı

Demir İnşaat IPS 2016 Fuarı'ndan 17 satış sözleşmesiyle döndü!

Dubai’de düzenlenen International Property Show (IPS) 2016 fuarına katılan Demir İnşaat, fuarda yoğun ilgi gördü. Demir İnşaat, fuardan 17 satış sözleşmesiyle döndü.

Gulf Property Show Bahreyn Gayrimenkul Fuarı 26 Nisan'da!

BAHREYN’ in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Gulf Property Show BAHREYN , 26–28 Nisan 2016 tarihlerinde tekrar gerçekleştiriliyor. Fuar kendi vatandaşlarına emlak sektöründe yatırım için bilgi sağlayacak.

LMG Global, Coldwell Banker ile işbirliği yaptı!

Türk gayrimenkul sektörünün yurt dışında söz sahibi olması adına çalışmalarını yürüten yıllık yatırım kongresi ve uluslararası gayrimenkul show’un (IPS) tek yetkili Türkiye ortağı LMG GLOBAL, COLDWELL BANKER’ in ofisini alarak işbirliği yaptı.

İMSİAD, KIPS Gayrimenkul Fuarı'nda temaslarda bulundu!

İnşaat sektöründeki, dünyanın en önemli fuarlarına geniş heyetler ile ziyaretler gerçekleştiren İMSİAD, Kuveyt International Property Show (KIPS) Gayrimenkul Fuarı´nda inceleme ve temaslarda bulundu.

Uluslararası Emlak Ödülleri'nde Global Yatırım ödül aldı!

Bugün açıklanan 2015-1016 Uluslararası Emlak Ödülleri (International Property Awards) sonuçlarına göre Global Yatırım Holding, Van Alışveriş Merkezi projesi ile iki kategoride ulusal ödül kazananların arasında olmaktan gurur duyuyor.

Gulf Property Show Fuarı 12 Mayıs'ta!

Bahreyn ’in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Gulf Property Show , 12 - 14 Mayıs 2015 ’de kapılarını açıyor.

Emlak fiyatları en çok artan ülkeler!

Global Property Guide, 2014'ün son çeyreğinde emlak fiyatlarının en çok yükseldiği ülkeleri sıraladı. Türkiye yüzde 16.89 artışla ilk sırada yer alıyor.

24 Gayrimenkul Dubai International Property Show’dan tam not aldı!

30 Mart-1 Nisan tarihlerinde gerçekleşen uluslararası gayrimenkul sektörünün buluştuğu Dubai International Property Show’a İstasyon 24 ve Airport 24 projeleri ile katılan 24 Gayrimenkul yatırımcılardan tam not aldı

Global Property Show Oman nerede Haberi

Global Property Show Oman nerede

Umman’ın Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Global Property Show Oman , 18-21 Şubat 2015’de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Körfez bölgesinin en iyi organizatörlerinden Sumansa Group tarafından gerçekleştirilecek fuara özellikle Körfez bölgesi, Mısır, Hindistan, Türkiye ve çeşitli Avrupa ülkelerinden yoğun katılım bekleniyor. Umman artan petrol gelirleri nedeniyle başta çevre ülkelerin ve yatırım amaçlı birçok ülkenin dikkatini bu yöne çekmektedir. Global Property Show Oman, kendi vatandaşlarına emlak sektöründe yatırım için bilgi sağlayacak olup, katılım gerçekleştiren firmalar için de 2015 yılında önemli bir nakit akışı sağlamayı amaçlıyor. 

Umman Türk Büyükelçiliği’nin katılımlarıyla düzenlenecek fuarda, yabancıya mülk satışını sağlayan ‘Mütekabiliyet Yasası’ ön plana çıkacak. Proje işbirlikçileri ve Türk firmaları, yasanın sağladığı avantajları yabancı yatırımcılara anlatacak. Fuar her iki ülke arasında önemli iş bağlantılarının gerçekleşmesine...