28 / 04 / 2024

Göğüş Gayrimenkul almanya projesi

Göğüş Gayrimenkul almanya projesi

Türkiye'deki Trend konut zincirine Almanya'da yenilerini ekleyeceklerini belirten Göğüş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş, projelerinin detaylarını ilk kez Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Almanya Cumhurbaşkanı adına verdiği davette paylaştı...

Almanya'da evsizlerin sayısı yüzde 58 arttı!

Alman Evsizlere Yardım Federal Çalışma Grubu (BAG) tarafından açıklanan resmi verilere göre Almanya'da 2022 yılında evsizlerin sayısı yüzde 58 artış gösterdi. Ayrıca BAG'a göre bunun sebebi Ukrayna'dan gelen çok sayıda sığınmacının evsiz olması ve enflasyon...

Türkiye'de de faaliyet gösteren teknoloji devi iflas başvurusu yaptı

Android tabanlı cep telefonu üretiminin öncülerinden gösterilen Almanya merkezli dev teknoloji şirketi Gigaset iflas başvurusu yaptı. İşte tüm detaylar... 

Almanya’da konut fiyatlarında 2000 yılından beri en sert düşüş!

Almanya Federal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Almanya'da konut fiyatları yüzde 9,9 geriledi ve 2000 yılından beri en sert düşüşü gösterdi. İşte tek tek açıklanan o son dakika rakamları...

Uzmanlara göre Almanya'da enflasyon zirve yaptı!

Almanya'da açıklanan nihai veriler, enerji fiyatlarındaki düşüşün etkisiyle enflasyonun Nisan ayında yüzde 7,2'ye gerilediğini teyit ederken, gıda fiyatları, enflasyonun itici gücü olmayı sürdürüyor.

Almanya'da perakende satışlar, Mart ayında yıllık yüzde 8,6 düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Almanya'da reel perakende satışlar, özellikle gıda ürünlerinde yükselen fiyatların Almanların satın alma konusunda isteksizliğini etkilemesi sebebiyle Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 2,4 ve yıllık bazda yüzde 8,6 geriledi.

Almanya'da yeni konutlar için inşaat maliyetleri yüzde 15,1 arttı!

Açıklanan verilere göre, Almanya'da yeni konutlar için inşaat maliyetleri, Şubat ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 15,1 artış gösterdi.

Almanya’da konut fiyatları 12 yılın ardından ilk defa düştü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Almanya’da konut fiyatları 2022 yılının son çeyreğinde bir önceki senenin aynı çeyreğine göre yüzde 3,6 geriledi ve 2010’dan beri ilk defa düştü.

Şaşırtan araştırma! Her 4 Alman gencinden biri yoksulluk riskiyle karşı karşıya !

Dünyada ekonomik krizin ve resesyon beklentisinin etkileri hissedilmeye devam ederken, yoksulluk konusunda Almanya’da yapılan bir araştırma, şaşırtıcı sonuçlar ortaya koydu. Araştırmaya göre Almanya’da her 4 genç yetişkinden biri yoksulluk riskiyle karşı karşıya bulunuyor.

M F G Gayrimenkul Tarım Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M F G Gayrimenkul Tarım Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Alı El Masrı tarafından kuruldu.

Deutsche Bank CEO'su: Yüksek enflasyon toplumsal barışı tehdit ediyor

Almanya, yükselen enerji fiyatları ve enflasyon konusunda tarihi bir zorlukla karşı karşıya. Hükümet yetkilileri mevcut krizin birkaç ay içinde bitmeyeceğini dile getiriyor. Avrupa'nın en büyük ekonomik gücü Almanya, yüksek enflasyonuun toplumsal barışı da tehidt etmesinden kaygılı..

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de Çağla Güneş tarafından kuruldu.

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Çağla Güneş tarafından kuruldu.

Z G Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z G Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Gashi ve Zeynep Davulcu ortaklığında kuruldu.

Göğüş Gayrimenkul almanya projesi Haberi

Göğüş Gayrimenkul almanya projesi



Göğüş Gayrimenkul, Türkiye'de inşaat sektöründe başlattığı Trend, "M2'siz Yaşam" projesini Almanya'da da hayata geçirecek. 


Türkiye'deki Trend konut zincirine Almanya'da yenilerini ekleyeceklerini belirten Göğüş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş, projelerinin detaylarını ilk kez Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Almanya Cumhurbaşkanı adına verdiği davette paylaştı. Önceki gün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Çankaya köşkünde Alman Cumhurbaşkanı adına verdiği davete katılan genç işadamı Kerem Göğüş, resepsiyonda İstanbul'da büyük başarıyla hayata geçirdiği ve gündemde olan "Trend" projesini Alman heyetine tanıtma fırsatı buldu. 


Göğüş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş davette; TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali Yalçındağ, Koç Holding şirketlerinden Arçelik Genel Müdürü Levent Çakıroğlu, Mercedes-Benz Türkiye Direktörü Rainer Genes, Almanya Başbakanı Angela Merkel'in kabinede yer verdiği Federal hükümetin ilk Türk kökenli...