03 / 05 / 2024

Gökan Zeybek kanal istanbul açıklaması

Gökan Zeybek kanal istanbul açıklaması

CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, "Kanal İstanbul bir emlak ve rant projesidir" diye konuştu. 

Kanal İstanbul yapılırsa İstanbul'a ne olur? Buğra Gökce 10 maddede açıkladı! 

Son zamanlarda Kanal İstanbul'daki son durum sık sık merak konusu oluyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Buğra Gökce, X sosyal medya hesabından 'Kanal İstanbul yapılırsa İstanbul'a ne olur?' diyerek bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Konut krizi Hazine arazilerinin satışıyla çözülür mü? Belçika yüzölçümünden büyük bir alan satılacak!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, hükümet tarafından barınma sorununun çözülmesi için Hazine arazilerinin satışa sunulmasının planlandığını anımsattı ve konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı: Binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacak!

TBMM Deprem Komisyonu ve Bayındırlık, İmar Komisyonu CHP Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek İstanbul'da, olası bir depremde binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması: Olmazsa olmaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana'da gerçekleştirilen Asya'da İşbirliği ve Güven Artırıcı Önlemler Konferansı'nın (CICA) 6. Zirvesi'nden dönüşte Kanal İstanbul ile ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kanal İstanbul projesinde şok gelişme! Bakan resmen açıkladı! Çalışmalar etap etap başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son günlerde sık sık iptal edildi iddialarıyla gündeme gelen Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Kanal İstanbul projesinde son durum ne? Kanal İstanbul ile neler değişecek?

Bakan Kurum'dan son dakika Kanal İstanbul açıklaması: Olası bir depremde...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen Kanal İstanbul projesi ile ilgili yaptığı açıklamada olası bir depremde Kanal İstanbul'un rezerv alan görevi göreceğini söyledi.

Bakan Kurum'dan Kanal İstanbul'la ilgili şok açıklama! Katarlılar ne kadar yer aldı?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Katarlıların Kanal İstanbul'dan ne kadarlık alan aldığını açıkladı. Peki Katarlılar Kanal İstanbul'dan ne kadarlık alan aldı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması: Ülkemizin jeopolitik konumu...

Kabine Toplantısı'ndan sonra millete seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son zamanlarda sık sık gündeme gelen Kanal İstanbul projesiyle de ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul açıklaması: Gülünecek bir iş!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un gülünecek bir iş olduğunu belirtti ve gençlere projeyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İBB Meclisi'nin gündemi Kanal İstanbul: Tansiyon yükseldi!

Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyesi Hayrettin Özbakır, Kanal İstanbul projesinin güzergahındaki Başakşehir'in Şahintepe Mahallesi'de proje için start verilen tapu sürecinde karşılaştığı problemleri meclis gündeminde anlattı. Kanal İstanbul, mecliste tartışmalara neden oldu.

Yenişehir'deki arazilerin sahiplerinin gizlenmesi TBMM gündeminde!

Son zamanlarda gündemde olan Kanal İstanbul'un çevresine kurulacak Yenişehir’in tapu sürecinde askıya çıkarılan belgelerde arazi sahiplerinin gizlendiği iddiası TBMM gündemine taşındı. 

Gürsel Tekin'den Kanal İstanbul eleştirisi!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kanal İstanbul projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete Kanal İstanbul yanıtı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son zamanlarda gündemde tartışmalara neden olan Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, muhalefetin Kanal İstanbul açıklamalarına yanıt verdi...

Gökan Zeybek kanal istanbul açıklaması Haberi

Gökan Zeybek kanal istanbul açıklaması

CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, "Kanal İstanbul bir emlak ve rant projesidir" diye konuştu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; reel ücretlerin enflasyon karşısında eridiği, hane halkı borçlarının son 20 yılda onlarca kat arttığı, işsizliğin giderek yükseldiği, pandemiyle ekonomik buhrana giren Türkiye'de Kanal İstanbul'un bedelinin "Cumhuriyet tarihinde hiç görülmediği kadar ağır olacağını" dile getiren Zeybek, "Dünyanın, tatlı su kaynaklarının üzerine titrediği, herkes için sağlıklı ve ucuz gıdaya erişebilme konusunda yeni yöntemler aradığı bir dönemde, geri getirilemeyecek olan tarım, mera, sulak alanlarımız ve orman alanlarımız üzerinden hafriyat kamyonlarınızı geçireceksiniz" dedi. 

Kanal İstanbul Projesi'nin "ideolojik olarak çıkmaza girildiğinin temel bir göstergesi" olduğunu iddia eden Zeybek, "Bilimsel çalışmalar önümüzdeki 30 yıl içinde 7 ve üzeri büyüklükteki bir deprem olma olasılığını yüzde 65 gösteriyor. Her...