19 / 05 / 2024

gökova nereye bağlı

gökova nereye bağlı

Turizm ve tarımın önemli merkezlerinden Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Gökova, kurulan taşocakları yüzünden köstebek yuvasına döndü. Vatandaş isyan etti: Böyle giderse tatil yapacağınız bir Gökova kalmayacak

Evi ve arsası olanlar dikkat! Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 3 gün sonra başlıyor! 

Evi ve arsası olan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 3 gün sonra başlıyor. İşte emlak vergisi 2024 ödemeleri ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Ankara başvuruları 3 gün sonra başlıyor! Başkentte 9 bin 703 taksitle 3+1 konut alma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projeden 9 bin 703 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

AFAD hak sahipliği başvurusu nereye, nasıl yapılır? 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, hak sahipliği başvurusu gerçekleştiremeyen depremzedelere 2 günlük ek süre verildi. Peki, AFAD hak sahipliği başvurusu nereye yapılır? İşte detaylar...

TBMM'de 12. Kalkınma Planı ile kentsel dönüşüme yönelik kanun teklifinin görüşmeleri başlıyor!

Haftalık çalışmasına yarın başlayacak olan TBMM Genel Kurulu'nda, 12. Kalkınma Planı ile kentsel dönüşüme yönelik kanun teklifinin görüşmelerine başlanacak.

TOKİ'den 619 bin 630 liraya 2+1 konut fırsatı! Ekim 2023 başvuruları 5 gün sonra başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 619 bin 630 TL bedelle konut satacak. Ankara TOKİ projesi için başvurular 5 gün sonra başlıyor.

TOKİ başvuruları 7 gün sonra başlıyor! Dar gelirliye 4 bin 850 lira taksitle ev müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için başvuru dönemi 7 gün sonra başlıyor. Projeden 4 bin 848 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

TOKİ Ankara başvuruları 10 gün sonra başlıyor! 2 bin 581 lira taksitle 2+1 ev fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projesi için başvurular 10 gün sonra başlıyor. Projedeki konutlar için ödenecek taksit bedelleri 2 bin 581 TL'den başlıyor.

Kiralık evlerde yeni dönem 3 gün sonra başlıyor! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

Kira uyuşmazlıklarını çözüme kavuşturacak olan arabuluculuk sistemi 3 gün sonra resmen başlıyor. Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

TOKİ sudan ucuza ev satacak! Başvurular 3 gün sonra başlıyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da aylık sadece 1.842 TL taksitle konut satacak. TOKİ Ankara projesi için başvurular 3 gün sonra başlayacak.

14 bin TL'den az maaş alanlara TOKİ'den Temmuz 2023 müjdesi! Başvurular resmen 5 gün sonra başlıyor!

14 bin TL'den az maaş alanlara TOKİ'den Temmuz 2023 müjdesi... Başvurular resmen 5 gün sonra başlıyor...Kaçırmayın...

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! TÜRKŞEKER 1.000 işçi alacak! Başvurular 2 gün sonra başlıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre TÜRKŞEKER AŞ fabrikalarına 1000 kişilik işçi alımı yapacak. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. TÜRKŞEKER işçi alımı başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

2023 TYP Haziran alımları başlıyor! O kaymakamlık 100 kişi alacak! Başvurular 2 gün sonra! 

Binlerce kişinin merakla beklediği 2023 TYP Haziran ayı alımları başlıyor. O kaymakamlık İŞKUR üzerinden 100 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. İşte TYP personel alımı başvuru şartları.

100 bin taşerona kadroda son durum! Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

100 bin taşeronu yakından ilgilendiren düzenleme için Meclis'ten yapılacak son dakika açıklamaları dikkatle takip ediliyor. Peki 100 bin taşerona kadroda son durum ne? Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

gökova nereye bağlı Haberi

gökova nereye bağlı


Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Gökova beldesinde faaliyet gösteren 6 adet taş-çakılocağı, kızılçamlar ve zeytinliklerle kaplı vadiyi beyaza bürüdü. Beldenin Dere mevkisinde kurulan birisi İl Özel İdaresi'ne ait 6 adet taş-çakıl-hazır sıva-kalker-kum işletmelerine geçen Haziran ayında bir de beton santralı eklendi. Aralık ayında da bölgede faaliyet gösteren bir işletme genişleme kararı alarak beton santralı kurmak için çalışmalara başlayınca halk isyan etti. Yetkililere tepki gösteren vatandaşlar, "Bürokratlar Gökova'ya sadece tatil için geliyorlar ama böyle giderse tatil yapacakları bir Gökova kalmayacak" dedi.


Kabus yaşıyorlar

Dere mevkisinde bazıları 28 yıl önce kurulan taş-çakılocakları nedeniyle 10 binin üzerindeki zeytin ağacı, tarım arazileri ve turistik tesisler büyük tehdit altında. Taşocaklarından çıkan tozlar, dinamitleme çalışmaları sırasında kopan kayalar ve derelere bırakılan atıklar Gökova sakinlerine kabus yaşatıyor. Doğada yaşanan...