29 / 04 / 2024

Golden Generation Worship

Golden Generation Worship

1999'dan bu yana Pensilvanya'da yaşayan FETÖ, ABD'deki mülk sayısını artırdı. Darbe girişiminin ardından terör örgütü üyeleri liderlerine yeni bir karargah kurdu.

Golden Suite İzmir güncel fiyat!

Golden Suite İzmir güncel fiyat listesi 220 bin TL'den başlayarak değişiyor. Golden Suite projesinde tüm daireler 1+1 olarak planlandı...

Seyhan Golden Towers konutlarında imar hatası!

Seyhan Belediyesi Azim Öztürk döneminde Golden Towers’a kıyak çekti. Sitenin girişini değiştiren proje onaylanınca imarda çocuk parkı olan yer otoparka dönüştü, siteye buradan giriliyor

Özkan Golden City'de satışlar başladı!

Özkan Golden City'de Yok Yok diyen Özkan Kardeşler İnşaat yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özkan, Herkesi Defne Hastanesi karşısında bulunan Özkan Golden City yaşam merkezini görmeye davet etti.

Coldwell Banker Türkiye 2016 Generation Blue Kongresi başladı!

Dünyanın 1 numaralı gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker’ın gayrimenkul danışmanlarına ve brokerlara yönelik düzenlediği en büyük organizasyon olan Coldwell Banker Türkiye 2016 Generation Blue Kongresi, görkemli bir açılış töreniyle başladı.

Golden Center 3 İldem satış fiyatları!

Golden Center 3 İldem satış fiyatları 134 bin TL'den başlıyor. Suat Altın İnşaat'ın projesi Golden Center 3 Evleri'nde 1000 adet konut yer alıyor...

Golden Center 3 Kayseri'de 134 bin TL'ye lansman fiyatlarıyla!

Golden Center 3 Kayseri'de 134 bin TL'ye lansman fiyatlarıyla ön satışlar yapılıyor. Suat Altın İnşaat'ın projesi Golden Center 3'te 1000 konut inşa edilecek...

Golden Port İstanbul Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Port İstanbul Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi, Abdulkadir Sürmeli Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ibrahım A.S. Alnazlı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Esenyurt'ta kuruldu.

Golden Residence Kaşüstü daire fiyatları!

Golden Residence Kaşüstü daire fiyatları 350 bin TL'den başlayarak değişiyor. Karyap İnşaat'ın projesi Golden Residence projesinde daire teslimleri Haziran 2017 yılında yapılıyor...

Golden Tulips Kartal'da Cityscape Turkey'e özel yüzde 16 indirim!

İstanbul Kartal'da inşa edilen Golden Tulips Kartal projesinde Cityscape Turkey'e özel yüzde 16 indirim imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

Golden Sands Turizm İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Sands Turizm İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Beyatlı ve Mustafa Beyatlı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Beşiktaş, Akat Mahallesi, Hare Sokak'ta kuruldu.

Kocaeli kentsel tasarımı Golden City Awards'dan ödül aldı!

Kocaeli Büyükşehir'e "En İyi Akıllı Kent Teknolojisi" ödülü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, dünya şehircilik ve kentsel tasarım projeleri alanında en profesyonel yarışma olan Golden City Awards'dan ödül aldı.

Golden City Awards 2016 ödülleri sahiplerini buldu!

Geçtiğimiz gün dünya şehircilik ve kentsel tasarım projeleri alanında en profesyonel yarışması olarak karşımıza çıkan ‘Golden City Awards 2016' yarışmanın kazananları belli oldu.

Bağcılar Belediyesi’ne Golden City Awards'tan 3 ödül!

Golden City Awards’ın düzenlediği yarışmada Bağcılar Belediyesi En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı Gelişim Projesi, En İyi İletişim Projesi ve En İyi Akıllı Teknolojisi Projesi kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Golden Generation Worship Haberi

Golden Generation Worship

1999'dan bu yana Pensilvanya'da yaşayan FETÖ, ABD'deki mülk sayısını artırdı. Darbe girişiminin ardından terör örgütü üyeleri liderlerine yeni bir karargah kurdu.


Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in, Pensilvanya'daki malikanesinden 2.5 kilometre uzakta, kilise manzaralı bina aldığı ortaya çıktı.


Fetullah Gülen, 1999'dan bu yana Pensilvanya eyaletinin Saylorsburg kentinde yaşıyor. Gülen'in malikanesi, gözlerden uzak bir çiftliğin içinde. Kapısında silahlı özel güvenlik görevlilerinin bulunduğu kompleksin tabelasında “Golden Generation, Worship and Retreat Center-Altın Nesil, İbadet ve İnziva Merkezi” yazıyor.


10 DÖNÜM ARAZİ ÜZERİNE KURULDU


Gülen'in malikanesi, 10 dönümlük arazi üzerinde 3 dönümlük alan kaplıyor. Arazide kendisini ziyarete gelenlerin kalması için misafir evleri ve müştemilat bulunuyor. Mülkün sahibi olarak, Golden Generation Worship & Retreat Center Inc. görülüyor.


AYNI ŞİRKET SATIN ALMIŞ


FETÖ'nün karargahı olarak gösterilen bu çiftlikte, 15 Temmuz...