02 / 05 / 2024

Golden Hawk Gayrimenkul Ve Restaurant İşletmeciliği İthalat İhracat Limited Şirketi

Golden Hawk Gayrimenkul Ve Restaurant İşletmeciliği İthalat İhracat Limited Şirketi

Golden Hawk Gayrimenkul Ve Restaurant İşletmeciliği İthalat İhracat Limited Şirketi Mohamed Samer Azızı, M. Nıhad Farhad, Fatema Farhat ve Mohamed Farhat ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokgöz tarafından kuruldu.

Portekiz Parlamentosu gayrimenkul karşılığı vatandaşlık verme uygulamasını kaldırdı!

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de gayrimenkul yatırımcılarının en çok ilgilendiği program olan Golden Visa için Portekiz Parlamentosu önemli bir adım attı ve gayrimenkul yatırımlarını program kapsamından kaldırma kararı aldı.

Golden Grey Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Danışmanlık Hiz.Ltd.Şti. kuruldu!

Golden Grey Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Danışmanlık Hiz.Ltd.Şti. Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aydın tarafından kuruldu.

Golden Gate Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Gate Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Şahin tarafından kuruldu.

Golden Vize Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Golden Vize Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad A.S.S. Mujawar tarafından kuruldu.

Golden Keys Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Keys Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Nurullah Şİmşek ve Solmaz Abbaspour ortaklığında kuruldu.

Damac Golden Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Damac Golden Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Anas Omar Y.A. tarafından kuruldu.

Golden Home Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Home Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Harun Kaplan tarafından kuruldu.

Golden Moon Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Golden Moon Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta Abdul Saboor Rahımı tarafından kuruldu.

Golden House İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden House İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Majıd Tabası tarafından kuruldu.

Golden Sign, 5 yılda 30 şubeye ulaşmayı planlıyor!

Gayrimenkul değerler hususunda yerli ve global yatırımcılara danışmanlık yapan Golden Sign, 2022 yılına yeni yatırım planları ile girdi. Halihazırda 23 ülkede 1500 çözüm ortağı olan Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, dört adet franchise ağını da büyütme kararı aldıklarını söyledi.

Mor Yonca Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Mor Yonca Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Golden Shamrock Investments Lımıted tarafından kuruldu.

Golden Eagle Gayrimenkul İnşaat Ve Sportif Faaliyetler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Eagle Gayrimenkul İnşaat Ve Sportif Faaliyetler Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  25 milyon TL sermaye bedeli ile Askhab Gıtaev Ve Iaragı Gıtaev tarafından kuruldu.

Golden Hawk Gayrimenkul Ve Restaurant İşletmeciliği İthalat İhracat Limited Şirketi Haberi

Golden Hawk Gayrimenkul Ve Restaurant İşletmeciliği İthalat İhracat Limited Şirketi


Golden Hawk Gayrimenkul Ve Restaurant İşletmeciliği İthalat İhracat Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Mohamed Samer Azızı, M. Nıhad Farhad, Fatema Farhat ve Mohamed Farhat ortaklığında kuruldu. 


Golden Hawk Gayrimenkul Ve Restaurant İşletmeciliği İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve ana sözleşmesinde yazılı...