28 / 04 / 2024

Gülcan Hafriyat Anonim Şirketi

Gülcan Hafriyat Anonim Şirketi

Gülcan Hafriyat Anonim Şirketi Kamuran Uzunoğlu tarafından tarafından 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cem Hakko’dan boşanan Ronit Gülcan Etiler'de 200 bin TL'ye daire kiraladı!

İş insanı Cem Hakko’dan anlaşmalı bir şekilde olarak boşanan sosyetik Ronit Gülcan, Etiler'de 200 bin TL'ye boğaz manzaralı bir daire kiraladı.

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış'ın kira sorunu ile ilgili soru önergesi reddedildi!

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış'ın, yüksek konut kiraları ve yol açtığı sonuçların araştırılması istemiyle vermiş olduğu  meclis araştırma önergesi reddedildi.

Gülcan 1 Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülcan 1 Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aygün tarafından kuruldu.

Yeni yatırım aracı sanayi dükkânları oluyor! Yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Konutun yatırım aracı olmaktan çıkıp çıkmadığı tartışılırken, konuya ilişkin değerlendirme Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay’dan geldi. Altınay, konut sahiplerinin artık konutlarını satarak iş yeri almaya başladıklarını aktardı.

Konut yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu? Evini satan dükkan alıyor!

Gayrimenkul uzmanı Gülcan Altınay yaptığı açıklamada konutlara istedikleri zammı yapamayan ev sahiplerinin evlerini satıp iş yeri aldığını söyledi.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli Fesih Karatay tarafından kuruldu.

Deprem konut tercihlerini değiştirdi! Konutta yeni tercih az katlı yapılar oldu!

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası kişilerin artık daha az katlı konutları tercih etmeye başladığını dile getiren Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay; yüksek binaların daha az tercih edilir olduğunu kaydetti.

Göçer Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçer Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Benzer tarafından kuruldu.

İş yeri kira artış oranları üreticileri zorluyor!

Mayıs 2023 enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte iş yerlerini ilgilendiren kira artış oranları da resmen belli oldu. Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay yaptığı açıklamada iş yeri kira artış oranları üreticileri zorladığını söyledi.

Veo Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Veo Yapı Anonim Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Öncü Güvenlik Sistemleri Anonim Şirketi ve Güveli Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi ortaklığında kuruldu. 

Gülcan Hafriyat Anonim Şirketi Haberi

Gülcan Hafriyat Anonim Şirketi


Gülcan Hafriyat Anonim Şirketi 80 bin TL sermaye ile bugün Kamuran Uzunoğlu tarafından tarafından kuruldu. 


Gülcan Hafriyat Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü hafriyat ve kazı isleri yapmak. 2-Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özelinsaatlar yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Gülcan Hafriyat Anonim Şirketi Adres; Ulus Mah.İsmetpaşa Cad.No.33/1...