15 / 05 / 2024

gültav inşaat sektörü

gültav inşaat sektörü

Gültav Yumurta Yönetim Kurulu Başkanı Akif Gültekin, yumurta ve gıda sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Gültav Yumurta şirketinin ardından yeni bir firma kurarak inşaat sektörüne girdiklerini belirtti.

Türkiye Hazır Beton Birliği inşaat sektörünün geleceğini iyi görmüyor! 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Hazır Beton Endeksi” 2024 Mart Ayı Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat sektörünün geleceğine dair iyimserliğin henüz oluşmadığı belirtildi.

İnşaat sektöründe güven arttı! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre ekonomik güven endeksi Aralık ayında 96,4 iken, Ocak ayında yüzde 3,1 oranında artış gösterdi ve 99,4 değerini aldı. Yine açıklanan rakamlara göre inşaat sektörü güven endeksi ise yüzde 3,3 oranında artarak 90,9 değerini aldı.

İnşaat sektöründe güven arttı! TÜİK tek tek Eylül rakamlarını açıkladı! 

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, güven endeksi hizmet sektöründe yüzde 2 düşüş gösterirken, inşaat sektöründe yüzde 1, perakende ticaret sektöründe yüzde 3 yükseldi. İşte ayrıntılar...

İnşaat sektörünün son 3 aylık performansı dikkat çekiyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), inşaat ile bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durumla beklenen gelişmeleri tek tek gösteren ve merakla beklenen “Hazır Beton Endeksi” 2023 Temmuz Ayı Raporu’nu açıkladı. Söz konusu rapora göre inşaat sektörünün son 3 aylık performansı dikkat çekti.

TÜİK açıkladı: İnşaat sektörü ciro endeksi, Mayıs'ta yüzde 102,8 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) mayıs ayına ilişkin merakla beklenen ciro endekslerini açıkladı. Açıklanan rakamlara göre, inşaat sektörü ciro endeksi, Mayıs'ta yüzde 102,8 arttı...

İnşaat sektörü son çeyreğe yavaşlayarak girdi! 

“Hazır Beton Endeksi” 2022 Eylül Ayı Raporu yayımlandı. Raporda yer alan verilere göre; inşaat sektörü son çeyreğe yavaşlayarak girdi. İşte raporda yer verilen o açıklamalar...

İnşaat sektörü ciro endeksi Nisan'da da yüzde 108,9 arttı!

Merakla beklenen resmi rakamlara göre, inşaat sektöründe takvim etkisinden arındırılmış ciro endeksinde, Nisan ayında yıllık bazda yüzde 108,9 arttı.

İnşaat sektörü, yılın ikinci yarısında hareketlenecek!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından hazırlanan ve merakla beklenen “Hazır Beton Endeksi” 2022 Nisan Ayı Raporu’na göre inşaat sektörünün 2022 yılının ikinci yarısında hareketlenmesi bekleniyor. İşte merakla beklenen o rapor...

İnşaat sektörü ciro endeksi, Şubat'ta 55,2 arttı!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, inşaat sektöründe takvim etkisinden arındırılmış ciro endeksi, Şubat 2022'de yıllık bazda yüzde 55,2 artış gösterdi.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 2 azaldı!

Merakla beklenen  ekonomik güven endeksi verileri resmen açıklandı. Söz konusu verilere göre, inşaat sektörü güven endeksinin yüzde 2 azaldığı görüldü.

İnşaat sektöründe ücretli çalışan sayısı yüzde 3,2 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmi olarak açıklanan verilere göre, inşaat sektöründe ücretli çalışan sayısı yüzde 3,2 arttı...

İnşaat sektöründe istihdam edilenlerin sayısı 36 bin kişi arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmi olarak açıklanan Ekim-Aralık 2021 dönemi verilerine göre, inşaat sektöründe istihdam edilenlerin sayısı 36 bin kişi arttı.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 5 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre, mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi 2022 yılının Ocak ayında, 2021 yılının Aralık ayına göre;  inşaat sektöründe yüzde 5 azaldı.

gültav inşaat sektörü Haberi

gültav inşaat sektörü
Gültav Yumurta Yönetim Kurulu Başkanı Akif Gültekin, yumurta ve gıda sektöründe faaliyet göstermeye başlayan ve halen Çukurova Bölgesi'nde faaliyetlerini devam ettiren Gültav Yumurta şirketinin ardından yeni bir firma kurarak inşaat sektörüne girdiklerini belirtti. Kendi ismini taşıyan Akif Gültekin Yapı inşaat firmasının, Adana'nm gelişimini sürdüren yerlerinden Gürselpaşa Mahallesi'nde, iki bloklu lüks dairelerden oluşan proje ile faaliyetlerine başladığını kaydeden Gültekin, yumurta sektöründe olduğu gibi inşaat sektöründe de bölgenin önde gelen firmalarından birisi olmayı hedeflediklerini söyledi. Adana'nm en eski yumurta firmaları arasında yer alan Gültav'm, kurulduğu tarihten itibaren büyümesini sürdürdüğünü ileten Akif Gültekin, yeni bir şirketle bulundukları sektörden farklı bir sektöre adım attıklarını aktardı. Gültekin, Akif Gültekin Yapı ile Adana'da konut projelerine başladığım dile getirdi. Firmaların risklerini yayma, büyüme ve geleceklerini teminat...