05 / 05 / 2024

gümbet otelleri

gümbet otelleri

Bodrum Gümbet’teki 4 yıldızlı bir otelin kafeterya ve mutfağı, hazine arazisinde olduğu için mühürlendi. Turistlerin yemek yediği sırada gerçekleşen işleme otel yöneticileri sert tepki gösterince gerginlik yaşandı...

Hotel Room Bodrum icradan satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

T.C. Bodrum 2. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gümbet Mevkii, Eskiçeşme Mahallesi, 963 ada 1 parselde yer alan Hotel Room Bodrum'u icradan satıyor...

Turistlerin yeni gözdesi lüks villalar!

Tatil sezonu yaklaşıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle kalabalık otelleri tercih etmeyen turistler lüks villalar için rezervasyonlara başladı. Kişiye özel lüks villaların kiraları  günlük fiyatları 1100 lira ile 7 bin lira arasında değişiyor.

Bakanların kendisine ait otelleri meclis gündeminde!

Bakanın kendisine ve şirketine ait oteller ve bunlarla ilgili işlemler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sunat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaya Otelleri, 2020’de yatırımlarına devam edecek!

Kaya Otelleri, 2020’de Türkiye’nin ve dünyanın önemli kentlerinde otel yatırımlarına devam edecek. Ayrıca dijitalleşme en önemli gündem maddeleri olacak.

Bodrum'daki imara aykırı yapıların yıkımı devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'un geçen günlerde ikinci kez incelemesinin sonrasında hızlandırılan yıkım işlemleri, Gümbet, Yalıkavak, Türkbükü, Gündoğan, Gölköy, Torba mahallelerinde tespit edilen ve imar ile ruhsata aykırılıklar bulunduğu gerekçesiyle durdurulan projeler devam ediyor...

Bodrum'daki imara aykırı yapıların yıkımı devam ediyor!

Muğla ilinin Bodrum ilçesine bağlı Gümbet, Yalıkavak, Türkbükü, Gündoğan, Gölköy ve Torba mahallelerinde imara ve ruhsata aykırılıklar bulunduğu gerekçesiyle durdurulan projelerdeki kaçak yapılar yıkılıyor...

Barut Otelleri Fethiye'deki ikinci otelini 2019'da açacak!

47 yıldan beri turizm sektröünde faaliyet gösteren Barut Otelleri, yatımlarına hız verdi. Şirket,  Mayıs 2019'da Fethiye'deki ikinci, toplamda ise 13'üncü otelini açacak. 

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Dedeman Gümbet Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Dedeman Levent Oteli Şubesi açıldı!

Dedeman Gümbet Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Dedeman Levent Oteli Şubesi bugün Şişli'de açıldı.

Kars'ta günlük kiralık ev fiyatları yükselişe geçti!

Ankara'dan başlayıp Kars'ta son bulan Doğu Ekspresi'ne yoğun ilgi gösteren yerli turistler, Kars'ta otelleri doldurunca günlük kiralık evlerde yükseliş yaşandı. 

Delphin Otelleri’nin sahiplerinden 4 kişi gözaltında!

Antalya'daki Delphin Otelleri’nin sahipleri arasında bulunan Ufuk Cömertoğlu, oğlu Alper Cömertoğlu, Mine Cömetoğlu ve Egemen Çömertoğlu FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Kayı Holding otel projeleriyle 2 ödüle layık görüldü!

1991 yılında kurulan Kayı Holding, otel yatırımlarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Novotel ve Ibis otelleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen ödüllerinden ikisini kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.

Bodrum Tenda Otel 21 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Muğla Bodrum'da Eskiçeşme Mahallesi, Gümbet Mevkii'nde yer alan kargir otel müştemilatı ve arsası TC Bodrum 2. İcra Dairesi tarafından satışa sunuluyor. Tenda Otel'in satış bedeli 21 milyon 59 bin 278 TL olarak belirlendi.

gümbet otelleri Haberi

gümbet otelleri

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 4 yıldızlı bir otelin hazine arazisi üzerinde bulunan kaçak restoran, kafeterya ve mutfağının belediye ekipleri tarafından mühürlenmesi ve kapatılmak istenmesi, gerginlik yarattı. Turistlerin öğle yemeği yedikleri sırada yapılan mühürleme işlemine otel yöneticileri sert tepki gösterdi.

Bodrum’un dünyaca ünlü Gümbet plajındaki 4 yıldızlı bir otelin, Bodrum Belediyesi Encümen kararı ve savcılığın talimatı üzerine, sahil bölümündeki hazine arazisi üzerinde yaklaşık iki dönümlük alanda kaçak olarak kullanıldığı iddia edilen restoran, kafeterya, bar ve mutfak bölümü mühürlenmek istendi. Bodrum Belediye Başkan Vekili CHP’li Ali Galip Güven, 14 zabıta memuru ile dün öğle saatlerinde mühürleme işlemini gerçekleştirmek için otele geldi. Güven ile otelin yönetim kurulu başkanı Ahmet Uslu ve yöneticileri arasında sert tartışmalar yaşanınca bölgeye 20’den fazla polis sevk edildi. Turistlerin öğle...