05 / 05 / 2024

gümüldür yazlık

gümüldür yazlık

Gümüldür Mandalina Evleri 'nde fiyatlar 145 bin liradan başlıyor, proje denize 350 metre uzaklıkta yer alıyor...

Betorname Japonya'da da yıkım yarattı! Prof. Dr. Cenk Yaltırak: Dönüşümün betona gömülmesi büyük israf!

Deniz jeoloğu ve jeofizikçi, İTÜ Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Cenk Yaltırak, X sosyal medya hesabından Japonya'da deprem sonrası yaşanan yıkım ile ilgili bir paylaşım yaptı ve dönüşümün betona gömülmesinin büyük bir israf olduğuna dikkat çekti. İşte Yaltırak'ın o açıklaması ve gelen yorumlar...

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

İslam Memiş'ten yastık altındaki gümüşler için uyarı geldi! Sisteme dahil edilmeli!

Son 10 yıldır yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması için bir çok projenin üstlenildiğini ancak gümüşle ilgili bu konuda bir gelişme olmadığını belirten İslam Memiş'ten uyarı geldi. 

İzmir'deki 17 diri faydan biri olan Gümüldür fayı ilk defa inceleniyor! 6,8'lik deprem üretme potansiyeline sahip!

İzmir'deki 17 diri fay arasında yer alan Gümüldür fayı ilk defa inceleniyor. Söz konusu fay hattı, 6,8'lik deprem üretme potansiyeline sahip...

Gümüş ''bedava' diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş yatırımcıları herkes bunu yapsın!

Altın ve dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist İslam Memiş, son günlerde hareketlilik içinde olan altın, dolar, gümüş fiyatlarına değindi. Özellikle gümüş yatırımcılarına seslene Memiş ''bedava'' diyerek uyardı.

Gümüş yatırımı yapmak mantıklı mı? Gümüş nereden alınır? Hangi bankalar gümüş satıyor?

Altın fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesinin ardından, gümüşe olan talep artarken, yatırımcılar ''Gümüş yatırımı yapman mantıklı mı?'' sorusunu merak ediyor. Peki gümüş nereden alınır, hangi bankalar gümüş satıyor?

İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı: Gümüşte düşüşler kalıcı değildir!

Gümüş fiyatları, son zamanlarda dolar kurundaki hareketlilikle ani iniş çıkış yaşarken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara ''Gümüşte düşüşler kalıcı değildir'' diyerek uyardı.

Hatice Kolçak'tan gümüş yatırımcılarına önemli tavsiye!

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, gümüş yatırımcıları için önemli tavsiyelerde bulundu. 

Gümüş yatırımcılarına kötü haber: 21 TL'nin altına sarkabilir

Altından sonra yatırımcılar en çok yatırımı gümüşe yapıyor. Altınla birlikte rekora yükselen gümüş için kötü haber geldi. Gümüş fiyatları 21 TL'nin altına sarkabilir. Peki gümüş fiyatları ne zaman düşüşe geçecek?

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

Gümüş yatırımcıları aman dikkat! Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten gümüş için resmen yeni rekor açıklaması!

Gümüş yatırımcıları aman dikkat... Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten gümüş için resmen yeni rekor açıklaması geldi... Hemen bu açıklamaya bakın...

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Ters köşe olacaksınız

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı.  Yatırımcılar gümüş fiyatlarında yükselişlerin olmasıı beklerken BofA'nın yeni gümüş tahmini yatırımcıları ters köşe yapacak. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen bakın

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen bakın. İşte gümüşün geleceği seviyeler...

gümüldür yazlık Haberi

gümüldür yazlık


Gümüldür Mandalina Evleri Mavi Ege İnşaat imzasıyla 15 dönüm alan üzerinde yükseliyor. 98 konuttan meydana gelen proje 3 etap halinde yükseliyor.


Gümüldür ve Özdere arasında yükselen Mandarin Beach Resort 'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon dubleks konut tipleri bulunuyor.


Mandalina Evleri 'nin sosyal alanları arasında; mini market, spor alanları, 3 adet yüzme havuzu ve çocuk parkı bulunuyor. 



Gümüldür Mandalina Evleri fiyatları :

2+1 dubleks daireler 145 bin liradan,

3+1 dubleks daireler ise 165 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Banka kredisiyle konut sahibi olunabilen Mandalina Evleri 'nin teslimleri hemen gerçekleşiyor.


Mandalina Evleri konum olarak;  Denize 350 metre, Antik Efes Kentine 25 dakika, İzmir Adnan Menderes Havaalanına 25 dakika, Kuşadasına 40 dakika...