06 / 05 / 2024

Gümüşdere arazisi satışa çıktı

Gümüşdere arazisi satışa çıktı

Gümüşdere arazisi özelleştirme kapsamında satılıyor. Gümüşdere Köyü Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Hatip Polat, "Burada özelleştirme yapılacaksa bile ilk hak sahibi köylüler olmalı" dedi.

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Gümüş bugünden sonra böyle olacak! Hemen bakın!

Altın uzmanı İslam Memiş gümüş ile ilgili önceki açıklamalarında çarşamba gününe dikkat çekerek dikkat etmeleri konusunda uyarmıştı. Peki Bugünden sonra sonra gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Bugün gümüş fiyatları ne kadar?

Gaziantep Güney Riva satışa çıktı! Yeni proje!

Metkan Yapı tarafından Gaziantep Şehitkamil İbrahimli Mahallesi'nde yükselen Güney Riva evleri satışa çıktı. Peki Güney Riva evleri ne kadar? Güney Riva evleri ile ilgili ayrıntılar...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş: Gümüşün gramı 24 TL olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceğini belirterek gram fiyatının 24 TL olacağını söyledi.

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI! 31 Ağustos 2023 Perşembe gümüş alış satış fiyatları ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Gümüşteki hareketlilik devam ediyor. Doların düşmesine bağlı olarak gümüş fiyatlarına da aşağı yönlü bir düşüş görülüyor. Peki 1 gram gümüş kaç TL? 31 Ağustos 2023 Cuma gümüş ne kadar

Gümüş için rota oluşturuldu! Bu seviyeyi gören kuyumcuya ışınlanacak!

Altından sonra en çok tercih edilen yatırım aracı gümüşe talep gittikçe artıyor. Bu kapsamda yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırıyor. Uzmanlardan gümüş için rakam açıklaması geldi. bu seviyeyi gören kuyumcuya ışınlanacak!

Hem ucuz hem güçlü: Vivo Y78m satışa çıktı

Vivo yeni uygun fiyatlı modeli Vivo Y78m'i satışa çıktı. İşte Dimensity 7020 işlemcili Vivo Y78m akıllı telefonun tüm detayları...

Güncel gümüş fiyatları! 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Dolar kuruna bağlı hareket eden gümüş bugün yükselişe geçti.  Peki 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

Tahminleri tek tek çıkan İslam Memiş'ten gümüş açıklaması! Gümüşü olanlar acilen bu açıklamaya bakın!

Tahminleri tek tek çıkan İslam Memiş'ten gümüş açıklaması... Gümüşü olanlar acilen bu açıklamaya bakın... İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

Reeder S19 Pro Max cep telefonu Kurban Bayramı'nın ikinci gününde A101'de satışa çıkıyor; İşte satış fiyatı

Reeder S19 Pro Max cep telefonu 29 Haziran Perşembe günü A101'de satışa sunuluyor. Kurban Bayramı'nın ikinci gününde marketlerde olacak olan cep telefonu uygun fiyat etiketiyle dikkat çekiyor. İşte detaylar...

VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped, 1 Haziran Perşembe günü A101'de satışa çıkıyor; Hemen uygun fiyatına bakın

VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped, A101'de satışa çıkıyor.  1 Haziran Perşembe günü A101 marketlerinde satılacak olan VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Hemen bakın!

Gümüş fiyatları tuzla buz oldu! Gümüş alalım mı? İslam Memiş gümüşün rotasını açıkladı!

Gümüş fiyatları geçtiğmiz hafta 18 TL seviyesine kadar yükselirken bu hafta tuzla buz oldu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün rotasını açıkladı.

Gümüşün rotası belli oldu! İslam Memiş net rakamı açıkladı! Bunu yapan parasını ikiye katlayacak!

Altın Piri İslam Memiş, gümüş yatırımcıları için gümüşün rotasını açıklayarak, net rakamı söyledi. Bunu yapan parasının ikiye katlayacak.

Gümüşdere arazisi satışa çıktı Haberi

Gümüşdere arazisi satışa çıktı

Gümüşdere Köyü'nün 590 dönümlük bir arazide olduğunu ve bunun 450 dönümünün tarım arazisi olarak kullanıldığını vurgulayan Mehmet Hatip Polat "Bu köy bu özelliği ile İstanbul'da sulak tarım yapılan ikinci tarım arazisine sahip. Burada 13 bin 900 tane meyve ağacımız var. 110 dönümlük alanda sera tarımı, 290 dönümlük arazide de açık tarım uygulanıyor. Köylüler bütün geçimini tarımla sağlıyor" dedi. İSKİ'nin daha önce tarım arazisinin 80 dönümlük bir bölümünde arıtma tesisi kurmak için çalışma yaptığını belirten Polat. şunları söyledi: 


"ISKİ'ye dava açtık. Ziraat Mühendisleri Odası tarım arazilerinde bir araştırma yaptı. Buranın 1. derece sulak tarım arazisi olduğuna dair rapor verdi. Biz de ISKİ'ye açtığımız davayı kazandık ve yürütmeyi durdurma kararı aldık." 8 Mayıs 2014'teyayımlanan Resmi Gazeteyle tarım arazilerinin Maliye arazisi olmaktan çıkarıldığını...