07 / 05 / 2024

Gümüşsuyu süper lüks daire

Gümüşsuyu süper lüks daire

Cem Aydın'la Taksim'de yaşayan Derin Mermerci, eşinin boşta olan Gümüşsuyu'ndaki 1 milyon liralık süper lüks dairesini barınağa çevirdi. Sosyetik güzel, 4 köpeği için bakıcı tuttu.

Topkapı Beyaz Park Gümüşsuyu satışta! Yeni proje!

Beyaz İnşaat imzası taşıyan Topkapı'nın yeni prestij bölgesi Beyaz Park Gümüşsuyu avantajlı ödeme koşullarıyla satışa çıktı.

Gram altın fırladı! Altın borcu olan yandı! İslam Memiş 'altın alamayan gümüş alsın' dedi!

Son dakika altın fiyatları bugün resmen fırladı. Gram altın 2 bin 600 TL olurken İslam Memiş altın alamayan yatırımcıların gümüş alabileceklerini söyledi.

Erman Toroğlu'nın boğaz manzaralı villası görenleri kendine hayran bıraktı!

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun boğaz manzaralı süper lüks evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon TL'ye sattı! 

Dillerden düşmeyen şarkılarıyla yıllara meydan okuyan süperstar Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon liraya sattı. 

Ekonomist Mahfi Eğilmez sordu: Maserati ile ceza kesmeye gidilir mi?

Organize suç örgütlerine yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonlarda ele geçirilen Maserati ve Ferrari gibi süper lüks araçların Emniyet'e tahsisi tartışmalara neden oldu. Ekonomist Mahfi Eğilmez sordu: Maserati'li polisi gören vatandaş enflasyonun düşeceğine inanır mı?

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

İbraz edilen karşılıksız çek adedi ekim ayında yükseliş gösterdi

Takasbank Çek Takas Sistemine göre ibraz edilip karşılıksız kalan çek sayısı ekim ayında hızlı bir yükseliş gerçekleştirdi. Buna göre karşılıksız çek tutarı bir önceki ayda 2,66 milyar Türk Lirası'ndan 6,03 milyar Türk Lirası'na çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi 1970 ada 1 ila 7 nolu parseller, 1882 ada 34 Nolu Parsel, 1893 Ada 14, 15 Nolu Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

Beykoz Gümüşsuyu imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi (1897 Ada) 3194 Sayılı İmar Kanunu 18. Madde İmar Uygulaması İlanı askıya çıkarıldı.

Gümüş tam 5 yıl boyunca aralıksız kazandıracak! Uzman isim rakam vererek yatırımcılara seslendi!

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda gümüşün dalgalanması yatırımcılarını endişelendirmeye başladı. Ekonomi yazarı Barış Soydan ise gümüşün 5 yıl boyunca kazandıracağını söyleyerek yatırımcıların içini rahatlattı. 

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu! 2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek!

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu geldi. Kaya, gümüş yatırımcılarına seslenerek ''2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek'' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

Baza yatak gıcırtısı nasıl tamir edilir? Yatak gıcırtısı için ne yapılmalıdır?

Zamanla kalitesi azalan yaylar, baza yatak gıcırtısına neden olabilir. Baza sisteminin metalleri de buna neden olabilir. Bu sorunu önlemenin birkaç yolu var. Baza yatak gıcırtısı nasıl tamir edilir ve bunun için ne yapılmalı sorularına yanıt arıyorsanız haberi okumaya devam edebilirsiniz.

Gümüşsuyu süper lüks daire Haberi

Gümüşsuyu süper lüks daire

Cemiyet hayatının en gözde isimlerinden Derin Mermerci, hayvansever yanını yine konuşturdu. Hemen hemen her hafta Bolluca Hayvan Barınağı'na giden hatta buradaki köpekler için 30 kulübe yaptıran ve yardıma muhtaç birçok köpeğin ameliyat masraflarını da karşılayan sosyetik güzel, hayvanseverlerden alkış almıştı.


Çatalca'da barınak yaptırmak için yer arayışını sürdüren Derin Mermerci, şimdilik lüks dairesini sokak köpeklerine tahsis etti. Cem Aydın'la kendisine ait Taksim'deki bir residance dairede yaşayan Mermerci, köpekler için eşinin Gümüşsuyu'ndaki lüks dairesini kullanmaya başladı.


'YUVANIZI AÇIN' ÇAĞRISI


Yaklaşık değeri 1 milyon lira olan daireye 4 sokak köpeğini yerleştiren Mermerci, hayvanların bakımı için de bir bakıcı tuttu. Dairesinde bakacağı köpek sayısını artıracağını söyleyen sosyetik güzel sosyal medyadan da "Önümüz kış. İmkanı olanlar sokak köpeklerini evine alsın" çağrısı...