21 / 07 / 2024

gümüşün gramı bugün kaç lira

gümüşün gramı bugün kaç lira

Antalya zirvesi sonrasında yukarı yönlü hareket ederek 12,74 liraya yükselen gümüş dün güne 12,55 liradan başlarken bugün sert düştü. Gümüşün gramı Rusya Ukrayna gelişmelerinde olumlu haberlerin gelmesi ile aşağı yönlü seyrine devam ediyor. İşte 16 Mart 2022 gümüşün gram fiyatı...

Gümüş, yılın ilk yarısının en çok kazandıranı oldu! Hemen sepetinize gümüş ekleyin!

Gümüş, 2024 yılının ilk yarısında en çok kazandıran yatırım aracı oldu. Gümüşe yatırım yapanlar yılık ilk yarısında en kazançlı çıkanlar olarak kaydedildi. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Bugün gümüşün gramı kaç lira? 5 Temmuz gümüş fiyatlarında son dakika...

İsviçreli dev bankadan gümüş için yeni tahmin! Altını sollayıp geçecek! 7 ay sonra tam bu kadar olacak!

İsviçre'nin en büyük bankası UBS'den yeni gümüş tahmini geldi. Dev banka, gümüşün altından daha yüksek performans sergileyeceğini belirtti. 

Gümüş altını tahtından etti! İslam Memiş elinde gümüş olanlara sesledi! İşte gümüşün geleceği seviye!

Gümüş, 11 ayın en yüksek seviyesine yükseldi. Altını tahtından eden gümüş yatırımcıların ilgi odağı haline gelirken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde gümüş olanlara seslenerek, yıl sonunda geleceği seviyeyi açıkladı.

Gümüş yüzde 28 artışla altını solladı! Gümüş yatırımcıları köşeyi döndü! 11 yılın en yüksek seviyesinde!

Gümüşün ons fiyatı 2013 yılından bu yana ilk kez 30 doları aşarak en yüksek seviyeye ulaştı. Gümüş fiyatlarındaki yükseliş sosyal medyayı sallarken, milyonlarca kişi gümüşün gram fiyatının ne kadar olduğunu araştırıyor.

Gümüş fiyatı 11 yılın zirvesinde ve 30 doları aştı!

Gümüşün ons fiyatı bugün yüzde 2,4 oranında artış ile birlikte 30 doları aşarak 11 senenin zirvesini görmüş oldu. Buna göre, altının ons fiyatı da bugün yüzde 1'lik artış ile 2 bin 405 dolara kadar gelmiş oldu.

Bir ilk.. Adrese teslim gümüş satışları başladı! Yatırımcılar gümüşün peşinde! 

AHL Pay markasıyla faaliyet gösteren Ahlatcı Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri AŞ, adrese teslim fiziki altın ve gümüş satışlarına başladığını duyurdu. 

ABD'deki iki eyalette altın ve gümüşün para gibi vergiye konu olmaması için çalışma başlatıldı!

Ekonomist Cihat Çiçek resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ABD'deki iki eyalette altın ve gümüşün nakit gibi vergiye konu olmaması için çalışması başlatıldığını belirtti.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş: Gümüşün gramı 24 TL olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceğini belirterek gram fiyatının 24 TL olacağını söyledi.

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

Gümüş altını solladı! Servetinize servet eklemeye geliyor! İşte gümüşün geleceği rekor seviye...

Gümüşe olan talep her geçen gün yükseliyor. Geçen sene yatırımcısına altından daha fazla kazanç sağlayan gümüş bu sene de yatırımcılarının servetine servet eklemeye geliyor. İşte gümüşün geleceği rekor seviye...

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

İslam Memiş gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün ons tarafında destek seviyelerini son kez test ettiğini belirterek, gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

gümüşün gramı bugün kaç lira Haberi

gümüşün gramı bugün kaç lira

Milyonlarca yatırımcı, altından sonra en çok yatırımı, emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Antalya zirvesinden sonra dolar, euro ve altındaki hareketliliğin ardından gümüşün alış-satış ve onsunda da hareketlilik yaşanırken gramı 12,74 seviyesine kadar yükseldi.

Dolar ve altın piyasası değer kaybederken gümüşte de aşağı yönlü seyir izleniyor. Peki gümüşün gramı bugün kaç lira?  Rusya ile Ukrayna arasında ateşkes sağlanması için yürütülen müzakerelerden olumlu gelişmelerin gelmesine yönelik haberlerin gündemde olması ile gümüş fiyatlarında sert düşüş yaşanıyor. Peki gümüşün gramı ne kadar oldu? İşte gümüşte son durum...

GÜMÜŞÜN GRAMI BUGÜN KAÇ LİRA?

Gümüş yeni haftanın ilk işlem gününe 12,55 lira seviyesinde başlayan gümüş dün güne 12,55 liradan başlarken  gün içerisinde değer kaybederek 12,074 liraya kadar düştü. Gümüşün gramı yeni işlem gününe 12,04 liradan başladı, gümüşün...