01 / 07 / 2024

Günal Arıcı

Günal Arıcı

Kurul İnşaat Anonim Şirketi, Günal Arıcı Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 1 milyon TL sermaye ile 20 Ekim 'de Taşdelen Mahallesi, Sultan Murat Caddesi 'nde kuruldu.

Arunas İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arunas İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Günal Arıcı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta Çekmeköy, Taşdelen Mahallesi, Sultan Murat Caddesi'nde kuruldu.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

SON DAKİKA! Arıcılık yapanlara yeni destek müjdesi: Tam bu kadar verilecek! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Organik arıcılık yapanlara kovan başına verilecek destek açıklandı. Konuya ilişkin tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Arçelik’ten güneş paneli üretimi konusunda dev adım!

Sürdürülebilirlik faaliyetleri ile sektöründe lokomotif görevi gören Arçelik, yenilenebilir enerji sektöründe önemli bir yatırımı uygulamaya koyarak güneş paneli üretimine başlıyor. İstanbul Beylikdüzü’nde kurulan tesiste, yapay zekâ desteğinde yüksek kaliteli güneş paneli üretilecek.

SsangYong Korando 2023: Yenilenen Tasarımı ve Güçlü Motor Seçenekleriyle Dikkat Çekiyor!

Yeni SsangYong Korando, keskin ve sportif hatlara sahip olan dış tasarımıyla göz alıcı bir görünüm sunuyor. Peki, SsangYong Yeni Korando fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Arıcılık yapmak isteyenlere müjde! Devlet yüzde 70 hibe verecek! Kavanozunu 400'e satabilirsiniz!

Devlet hibesiyle birlikte kilo fiyatı 400 liraya düşen tamamen organik ürünler raflarda yerini aldı! Tüm gözler bu habere döndü..

Avrupa'nın tercihi Mersin poleni! Kilo başına 300 liradan ihraç ediliyor!

Mersin arıcıları, kaliteli polenlerini Avrupa'ya ihraç ediyor. Erdemli'deki üreticiler, kilosu 300 liradan satılan polenlerle büyük talep görüyor. Yüksek fiyatlar arıcılara mutluluk verirken, polenler sağlık bilincine sahip tüketicilerin ilgisini çekiyor.

Samsung, Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesi alacak modelleri açıkladı!

Samsung, Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Yeni sürümün, önceki sürümlere benzer şekilde One UI arayüzüne hızlı bir şekilde entegre edilmesi planlanıyor. 

Maç severler dikkat! Arçelik 75'' Dev Ekran alana 1 Yıllık Digitürk Taraftar Paketi Hediye! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik maç severleri sevindirecek bir kampanyaya imza attı. Kampanyaya göre Arçelik 75'' Dev Ekran alana 1 Yıllık Digitürk Taraftar Paketi Hediye! Peki kampanyanın içeriği neler? 

Deprem bölgesindeki arıcılara verilecek destek belli oldu! İşte detaylar…

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Arıcılar Birliği (TAB), Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden etkilenen arıcılara vereceği desteği açıklayarak arıcılara bir nebze de olsa katkı sunmaya çalışıyor. İşte detaylar…

Arçelik TRB 6986 B Toz Torbalı Elektrikli Süpürge kaç TL? 25 Şubat 2023 fiyat listesi...

Toz torbalı elektrikli süpürgeden vazgeçemeyenlerin gözdesi Arçelik TRB 6986 B, 5,5 litre kapasitesi, 9 metre kullanım yarıçapı ve aparatlarıyla etkili aynı zamanda rahat bir temizlik sağlar. Peki Arçelik TRB 6986 B toz torbalı elektrikli süpürge en ucuz nereden alınır?

Borsa İstanbul 5 gün aradan sonra güne nasıl başladı? Borsaya ilgi nasıl? Hangi hisseler yükselişte?

Deprem felaketinin ardından 8 Şubat Çarşamba günü kapatılan Borsa İstanbul bugün yeniden işlemlere başladı. BIST 100 endeksi, açılışta 263,81 puanlık artışla güne alıcılı bir seyirle başladı.

Gaz kesme emniyetine sahip Simfer Set Üstü Ocak artık daha güvenli! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Çeşitli yemekleri hazırlamak için gereken teknolojik yeniliğe sahip Simfer set üstü ocaklar göz alıcı tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor.Gaz kesme emniyeti ve 4 bölmede, 4 farklı yemeği yapmaya elverişli ocak, Simfer'de sizleri bekliyor.

Yeni nesilden sonra şimdi de Sony Xperia 10 IV için yeni güncelleme yayınlandı! 

 Daha önce Xperia 5 IV, Xperia 1 III ve Xperia 5 III için Android 13 güncellemesini kullanıcıyla buluşturdu Sony, şimdi de odağını orta segment olan Xperia 10 IV çekti.  Bu bağlamda Xperia 10 IV için Android 13 yayınlandı.

Günal Arıcı Haberi

Günal Arıcı

Kurul İnşaat Anonim Şirketi, Günal Arıcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 20 Ekim'de Taşdelen Mahallesi, Sultan Murat Caddesi'nde kuruldu. 


Kurul İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...