18 / 05 / 2024

Gündoğdu Yılmaz

Gündoğdu Yılmaz

Jeotermal Turizm Sağlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gündoğdu Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Yılmaz Kuyumculuk Ve Saatcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yılmaz Kuyumculuk Ve Saatcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yılmaz Kuyumculuk Ve Saatcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Pasifik GYO’daki görevi ne?

Cem Tayfun Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Cem Tayfun Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Metin Yılmaz kimdir? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi görevi yürütüyor?

Metin Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde ne iş yapıyor? İşte Metin Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç nereli? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Yeni kabinenin açıklamasıyla beraber Adalet Bakanı olan Yılmaz Tunç’un hayatı ve hangi alanlarda görev aldığı merak konusu oldu. Peki, Yılmaz Tunç kimdir? Ne zaman doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevlere bulundu? İşte Yılmaz Tunç ile ilgili merak edilen her şey...

Cevdet Yılmaz kimdir? Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı kabine listesine göre, Cevdet Yılmaz Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev yapacak. Peki, Cevdet Yılmaz kimdir? İşte Cevdet Yılmaz'ın hayatı...

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Oğuz Gündoğdu yaşamını yitirdi! Ünlü deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu kimdir? 

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. Peki Oğuz Gündoğdu kimdir? 

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da İbrahim Kazan ve Onut Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Murat Yılmaz ve Yılmaz Yıldırı ortaklığında kuruldu.

Gündoğdu Yılmaz Haberi

Gündoğdu Yılmaz

Jeotermal Turizm Sağlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gündoğdu Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 13 Mart'ta kurulan Jeotermal Turizm Sağlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurtdışında konaklama seyahat rehberlik hizmetlerini yürütmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Jeotermal Turizm Sağlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Vadi Caddesi, No: 108. İstanbul Ticaret Sarayı Kat:7 Daire:...