02 / 05 / 2024

Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu

Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu

Bilecik Belediyesi'nin katkılarıyla, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) ve Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu üyeleri, turizm sektörünü değerlendirmek üzere Bilecik'in Pazaryeri ilçesine bağlı Kınık köyüne ziyaret gerçekleştirdiler.

Uzmanlardan Marmara'daki 4 il için deprem uyarısı: O fay hattı incelenmeli, yapı stoku zemine göre yenilenmeli!

Yaklaşık 6 milyon kişinin yaşadığı Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova için deprem uzmanları önemli uyarılarda bulundu. İşte Güney Marmara'yı bekleyen deprem riski...

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon 553 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Mustafa Ümit Büyükgönenç, Mehmet Zeki Aşkın, Türker Büyükgönenç ve Yusuf Efe Aşkın ortaklığında kuruldu.

Deprem uzmanından Marmara için flaş uyarı: Büyük depremlerin ilk ayak sesleri! 

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, son zamanlarda peş peşe meydana gelen depremler ile ilgili konuştu. Güney Marmara'ya dikkat çeken Ersoy, büyük depremlerin ilk ayak sesleri uyarısında bulundu. İşte ayrıntılar...

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

Güney Kore’den kripto düzenlemelerinde önemli hamle!

Güney Kore’den kripto para konusunda büyük bir hamle geldi. Güney Kore, yatırımcıları korumaya odaklanan kripto yasa tasarısını onayladı.

Deprem uzmanı Marmara'daki riskli fayları tek tek açıkladı! Güney Marmara'ya son dakika 7'den büyük deprem uyarısı! 

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Marmara Denizi'nde dün meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki depremi değerlendirdi. Riskli bölgeyi Marmara'nın güneyi olarak belirten Üşümezsoy, iki fayın kırılması halinde 7'den büyük deprem olabileceğine dikkat çekti. 

2 ayda 3 bankanın iflas ettiği ABD'de bölgesel bankaların hisselerindeki düşüş devam ediyor!

ABD'de PacWest Bank'ın hisselerinde yaşanan düşüş, bankanın potansiyel ortaklar ve yatırımcılarla stratejik seçenekler hakkında görüşmelerde bulunduğunu açıklamasından sonra derinleşirken, diğer bölgesel bankaların hisseleri de olumsuz olarak etkilendi.

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Gıda krizi büyüyor! 2023'te küresel felaket olmadan önlem alınmalı! 

Dünya ekonomisinde yaşanan dalgalanmalar, küresel ısınma ve bölgesel çatışmaların sebep olduğu gıda krizi sebebiyle milyonlarca kişinin hayatı tehlikede. Birleşmiş Milletler, önlem alınmazsa, mevcut gıda krizinin 2023 yılında küresel felakete dönüşebileceğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Swap ile Güney Kore'den gelen para Merkez Bankası hesabına geçti

Güney Kore swap anlaşmasının 780 milyon dolar karşılığı bölümü daha geçen hafta Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) hesaplarına aktarıldı.

Beklenen büyük Marmara depremi için ürküten açıklama!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Aysun Aykan, beklenen büyük Marmara depremiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Haberi

Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu


Kınık köyü bizim memleketimiz, bizim yurdumuz. Allah nasip ederse bundan sonra biz Bilecik'i TURSAB olarak kendimize bağlayacağız. Eskişehir'e bağlıdır Bilecik şuan. Biz Allah nasip ederse Bursa'dan isteyeceğiz genel başkanlığını. Bursa'ya bağlandığı takdirde Bilecik artık bizim yerimiz, yurdumuz ve inşallah mekanımız olacak" dedi. 


Konuşmanın ardından konuklar köylülerle birlikte çiftetelli oynadılar. Oynanan çiftetelli sonrası Kınık köyünde bulunan çömlek atölyelerinde ustaları ziyaret eden heyet, burada çömlek yapımı izledi, isteyenlere çamurdan çömlek yaptırıldı. Heyet köy evlerini gezdikten sonra yaptığı alışverişlerin ardından heyet Kınık köyünden ayrıldı. 


TURSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, Turizm İl Müdürü Seyfettin Topsoy, Bilecik Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi Koordinatörü Doç. Dr. Metin Çelik, Köy Sorumlusu Cihan Baş ve beraberindekiler, Kınık köyündeki muhteşem köy kahvaltısında bir araya geldiler. Karşılama...