15 / 05 / 2024

güneysınır altyapı yatırımları

güneysınır altyapı yatırımları

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün Güneysınır ilçesine bağlı Karasınır Mahallesinde yürüttüğü kanalizasyon şebeke inşaatı sona erdi.

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

Altın ve dolarda ‘18 gün’ uyarısı! Altın ve dolara yatırım yapanlar elini çabuk tutsun!

ABD Merkez Bankası Fed’in faiz artırımlarına ilişkin önümüzdeki günlerde izleyeceği strateji altının kaderini belirleyecek. Ekonomist Tunç Şatıroğlu, 21-22 Mart tarihlerinde Fed’in yapacağı toplantıya dikkat çekerek altın ve dolara yatırım yapanları uyardı.

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

TOKİ Konya Güneysınır 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!    

TOKİ Konya Ereğli 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Güneysınır'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Güneysınır'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Güneysınır sosyal konut projesi...

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi Kuruldu!

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi dün Şişli’de Adnan Cam tarafından kuruldu.

TOKİ'den Konyalılara ucuz konut müjdesi! Dikkat! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Güneysınır projesi için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Gümüşün gramı 12 lirayı geçti! Gümüş yatırımcıları müjde!

Yeni güne rekor bir yükselişle başlayan gümüş, yatırımcılar ve meraklıları tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları bugün güne rekor kırarak başladı ve yatırımcısına en çok kazandıran emtia yatırımlarından oldu. İşte 7 Mart 2022 gümüş fiyatı...

TOKİ Konya Güneysınır projesi için düğmeye bastı! Yeni konutlar geliyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Güneysınır'da 114 yeni konut ve 8 dükkan inşa edecek.

güneysınır altyapı yatırımları Haberi

güneysınır altyapı yatırımları


Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, 6360 Sayılı Büyükşehir Belediyeleri Kanunu kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet sahasına giren Güneysınır ve Ereğli ilçelerine bağlı mahallelere kanalizasyon şebeke hattı döşüyor.


KARASINIRDA ŞEBEKELER BİRLEŞTİRİLDİ


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlanmadan önce kanalizasyon şebekesi bulunan fakat düzensiz bir yapıda olması dolayısıyla sağlıklı işlemeyen Güneysınır ilçesine bağlı Karasınır Mahallesinde KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün yürüttüğü kanalizasyon şebeke inşaatının tamamlandığını belirterek, tüm sokakların tek şebekeye bağlandığını ifade etti.


17 BİN 927 METRE KANALİZASYON ŞEBEKESİ


Karasınır Mahallesindeki kanalizasyonu olmayan sokaklarda da yeni kanalizasyon şebekesi gerçekleştirilerek mevcut şebekeye bağlandığını kaydeden Başkan Akyürek, “Karasınır Mahallemizde kanalizasyonun sağlıklı işlemesine engel teşkil edebilecek tüm olumsuzluklar bertaraf edilmiştir. Toplam uzunluğu 17 bin 927 metre olan Güneysınır İlçesi Karasınır Mahallesi Muhtelif Sokaklar Kanalizasyon Hattı Projemiz...