21 / 05 / 2024

Günışığı Complex konutları

Günışığı Complex konutları

Günışığı Complex 'te 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve dubleks konut tipleri bulunuyor, projenin anahtar teslimlerinin 2014 Haziran 'da gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Konya Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışta! Yeni proje!

Konya'nın en gözde merkezlerinden biri olan Gazze Caddesi'nde yükselen Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışa çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Markalı konutlarda Mart ayında en çok satılan konut tipi açıklandı! Yabancıların gözdesi hangi konutlar oldu?

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Mart 2022 sonuçları kapsamında, markalı konutlarda Mart ayında en çok satılan konut tipi açıklandı. Peki yabancıların gözdesi hangi konutlar oldu? işte ayrıntılar...

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kuraları iki gün sonra çekiliyor! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar iki gün sonra çekiliyor. 

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları 2019'da teslim edilecek!

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

Güzelyurt Sosyal Konutları için son başvuru yarın!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları’nda başvuru yoğunluğu yaşıyor. Güzelyurt Sosyal Konutları için son başvuru yarın yapılacak. 

Güzelyurt Sosyal Konutları'nın ihalesi tamam!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Güzelyurt Sosyal Konutlarının ihalesi gerçekleşti. 11 bloklu Güzelyurt Sosyal Konutları'nda en düşük muhammen bedeli 100 bin TL.

İstanbul 216 Konutları’nda Öğretmenler Günü kampanyası!

Baysaş İnşaat, Fikirtepe’de hayata geçirdiği İstanbul 216 Konutları projesinde Öğretmenler Günü haftası süresince eğitimcilere özel indirim fırsatı sunuyor

Gebze Emlak Konutları 3.etap başvurusu için son 3 gün!

Gebze Emlak Konutları 3.etap başvurusu için son 3 gün kaldı. 18 Kasım'a kadar başvuruların yapıldığı Gebze Emlak Konutları 3.etap için kura çekilişi 20 Kasım Pazar günü...

TOKİ Nevşehir Gülşehir Konutları'nda son teslim günü bugün!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nın teslim programı sona eriyor. Toplamda 300 adet daireden oluşan Nevşehir Gülşehir Konutları'nda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Konya Hüyük Konutları son başvuru günü!

Konya Hüyük TOKİ projesinde 33 adet konut satışta. İşte TOKİ Konya Hüyük Konutları son başvuru günü...

Manisa Demirci TOKİ Konutları son başvuru günü!

180 aya kadar vade sağlanan projede 67 adet daire yer alıyor. İşte Manisa Demirci TOKİ Konutları son başvuru günü..

Günışığı Complex konutları Haberi

Günışığı Complex konutları


Günışığı Complex projesi Aydın Didim Akbük 'te yaşama geçiriliyor. Proje Çekül Yapı imzası taşıyor. 


6 bin metrekarelik alan üzerine yayılan Günışığı Complex 'te 36 adet konut bulunuyor.


Günışığı Complex Evleri 'nde yer alan konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı.





Fiyatların 100 bin lira 200 bin lira arasında farklılık gösterdiği Günışığı Complex Konutları 'nda yer alan daireler 50 metrekare ile 185 metrekare arasında değişen alanlara sahip.


Denize 300 metre mesafede inşa edilen Günışığı Complex 'in anahtar teslimlerinin Haziran 2014 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Günışığı Complex 'te kafe, bar, fitness merkezi, hamam, sauna, 24 saat güvenlik ve otopark mevcut.



Telefon: 0 (256) 811 24 10

Web adresi: http://www.gunisigicomplex.com/

Ceren...