06 / 05 / 2024

günüşhane kelkit ilçesi

günüşhane kelkit ilçesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın kararı ile Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi sınırlarında yer alan Küçükcami ve Bahçelievler mahalleleri yeniden dönüşecek. İşte Gümüşhane kentsel dönüşüme tabi olan sınırlar...

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

Gümüşhane'de 4,3 büyüklüğünde deprem! Ard arda 17 deprem kaydedildi....

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Bu süreçte, düşük büyüklüklerde bu saate kadar 17 deprem kayıtlara geçti. İşte detaylar...

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Seçil Erzan, Çorlu'da aldığı daireyi 21 gün sonra 3 milyon TL'ye satmış!

Ünlü futbolcularının da aralarında bulunduğu kişileri milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın Çorlu'da aldığı daireyi 21 gün sonra sattığı ortaya çıktı.

Belediye o ildeki 2 adet arsayı satıyor! İhalesi 28 Kasım'da! 

Gümüşhane Kelkit Belediye Başkanlığı, Gümüşhane ili, Kelkit ilçesi, Büyükcami (İnönü) Mahallesinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Gümüşhane Kelkit'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta imar sorunu patladı! Kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta 11 senede 3 bin 937 yapının yerinde dönüşümü yapılırken, bazı mahallelerde imar sorununa bağlı parselasyon işlemlerinin tamamlanamaması bölgedeki yapıların dönüşümünü engelliyor.

İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadı: Kentsel dönüşüme değil, kentsel değişime ihtiyaç var!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Onalan, İzmir'in 30 ilçesi olduğunu ve  her yerde inşaat yapıldığını belirterek İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadığını söyledi. 

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi! O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi... O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili detaylar...

İstanbul'un o ilçelerinde Pazartesi günü 24 saatlik su kesintisi yapılacak! İşte suların kesileceği ilçe ve mahalleler!

İSKİ, Esenyurt, Başakşehir, Arnavutköy, Çatalca, Avcılar ve Büyükçekmece'ye 19 Haziran Pazartesi günü saat 06:00 ile 20 Haziran Salı 06:00 saatleri arasında 24 saat süreyle su verilemeyeceğini açıkladı. İşte suların kesileceği ilçe ve mahalleler!

Çiftçiler hemen 2023 mazot ve gübre desteğine bakın! Mazot gübre desteği il il resmen yattı! Şimdi kontrol edin!

Çiftçiler mazot ve gübre destek ödemesini merakla bekliyordu. Çiftçiler hemen 2023 mazot ve gübre desteğine bakın! Mazot gübre desteği il il resmen yattı! Şimdi kontrol edin!

Çiftçilere resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! Mazot ve gübre destek ödemeleri il il hesaplara yatırıldı! Sakın kaçırmayın!

Çiftçilere resmen Nisan 2023 müjdesi geldi... Mazot ve gübre destek ödemeleri il il hesaplara yatırıldı... Sakın kaçırmayın...

Çiftçilere resmen son dakika müjdesi geldi! Mazot gübre destek ödemeleri il il hesaplara yatırıldı! Aman kaçırmayın!

Çiftçilere resmen son dakika müjdesi geldi... Mazot gübre destek ödemeleri il il hesaplara yatırıldı... Aman kaçırmayın...

günüşhane kelkit ilçesi Haberi

günüşhane kelkit ilçesi

Gümüşhane Kelkit ilçesi sınırlarında yer alan Küçükcami ve Bahçelievler mahallesi riskli alan ilan edildi. 12/10/2013 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun çerçevesinde Gümüşhane Kelkit ilçesine bağlı Küçükcami ve Bahçelievler mahallerinin yeniden dönüştürülmesi  kararlaştırıldı. 


Gümüşhane Kelkit kentsel dönüşüm sınırları için tıklayın