19 / 05 / 2024

gürsuda yeni yapılacak butik otel

gürsuda yeni yapılacak butik otel

Bursa’nın Gürsu ilçesine yapılacak butik otelin temeli atıldı. Turizmi canlandırmayı hedefleyen Gürsu Belediyesi, eskiden papaz evi olarak kullanılan binayı butik otel olarak yeniden inşa edecek...

İmarda yeni dönem resmen başlıyor: Artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak!

AK Parti’nin belirlemiş olduğu 5 yıllık yerel yönetim vizyonunda imar planı değişikliklerinde yeni bir dönemin de kapısı aralanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak.

Bakan Özhaseki'den yeni yapılarla ilgili net açıklama geldi: 4 katı geçmeyecek!

Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm toplu temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yapılacak inşaatlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Emeklilerin gözü yeni zam haberinde: Emekli maaş zammı için sinyal verildi! O aylarda maaş zammı gelebilir...

Milyonlarca emekli yeni yapılacak zam haberine kilitlendi. Temmuz ayı maaş zamlarının belli olmasından sonra emekli maaşlarına yüzde 25 zam geldi. Ancak kök maaşa yapılan bu zamdan birçok emekli faydalanamadı. Kulislerde ise yeni zammın gelebileceği konuşuluyor.

DASK'tan yeni uygulama! Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), yeni uygulamasını resmen duyurdu. Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Yeni yapılacak konutlar için ‘alüvyon kalınlığı’ uyarısı!

Deprem bölgesinde yapılacak yeni konutlar için çalışmaların başlatıldığı bu dönemde, uzmanlardan bu kez, ‘alüvyon’ uyarısı geldi.

Çiftçiler dikkat! Deprem bölgesine mazot gübre desteği nakit ödenecek! Vefat edenlerin ödemesi mirasçılarına yapılacak!

Çiftçilere yapılacak destekleme ödemelerine ilişkin usul ve esaslarında yeni değişiklik yapıldı. Çiftçiler dikkat! Deprem bölgesine mazot gübre desteği nakit ödenecek! Vefat edenlerin ödemesi mirasçılarına yapılacak!

TOKİ'nin 2023 il il kura günleri açıklandı! Peş peşe yapılacak 6-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ kura takvimi yeni yılla beraber güncellendi. TOKİ'nin 2023 il il kura günleri açıklandı! Peş peşe yapılacak 6-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ 20-25 Aralık il il kura takvimini duyurdu! Çekilişler peş peşe hemen yapılacak! İşte yeni gün gün çekiliş takvimi

TOKİ'nin sosyal konut çekiliş kurası son hız devam ederken 20-25 Aralık yeni çekiliş takvimi belli oldu. Peki bu hafta hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte detaylar...

Memur ve memur emeklilerine zam şoku! Zam hesabını gören memurlar şaşkına döndü! Ocak'ta memura ne kadar zam yapılacak?

Memur Ocak zammı milyonlarca memur tarafından merakla araştırılıyor. Memurlara yapılacak zam için sayılı gün kaldı. Peki memur maaşlarına yeni yılda ne kadar zam gelecek? Memur maaş zammı oranı ne kadar olacak? İşte memur maaş zammı ile ilgili peş peşe hesaplanan o rakamlar...

Heyecanlı bekleyiş! TOKİ arsa kura çekimi ne zaman yapılacak? 2022 TOKİ arsa kura çekimi hangi gün yapılacak?

TOKİ arsa kura sonuçları, 15 Kasım günü tamamlanan başvurulardan sonra gündeme geldi. Noter huzurunda yapılacak TOKİ arsa kura çekiminin ardından müstakil ve müşterek arsalar yeni sahibine kavuşacak.

2022 mazot ve gübre desteği hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman yapılacak?

Çiftçiler mazot ve gübre desteği ödeme tarihlerini takip ediyor. Peki, 2022 mazot ve gübre desteği hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman yapılacak? Çiftçiler hemen yeni ödemelere bakın... 

11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Gölbaşı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Gölbaşı'nda da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 ucuz konut projesi...

10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Güzelbahçe ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri hayata geçiriyor. Peki TOKİ Güzelbahçe projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi...

gürsuda yeni yapılacak butik otel Haberi

gürsuda yeni yapılacak butik otel


Bursa’nın Gürsu ilçesine yapılacak butik otelin temeli atıldı.


Turizmi canlandırmayı hedefleyen Gürsu Belediyesi, eskiden papaz evi olarak kullanılan binayı butik otel olarak yeniden inşa edecek. Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı’ndan (BEBKA) hibe desteği alınan “Bölgenin Alternatif Turizm Merkezi; Gürsu” projesi kapsamında yapılacak butik otelin temeli atıldı. Butik otel, ilçenin tarihi mirasını koruma ve turizmini geliştirme yönünde önemli bir hizmet olacak. Yaklaşık 500 metrekare alan üzerine 4 katlı olarak inşa edilecek otelin zemin katında resepsiyon, kafe, restoran, müdür odası ve müştemilat olacak. Birinci katta 5, ikinci katta 3 yatak odası, personel odası ve sofa bulunacak. 22 Kasım 2013 tarihinde ihalesi yapılan otel 592 bin 380 liraya mal olacak. Otelin 24 Eylül tarihinde tamamlanıp teslim edilmesi bekleniliyor.


Törende konuşan Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, “Girişinde...