03 / 05 / 2024

Güvercin Koyu Bendis Villaları lokasyon

Güvercin Koyu Bendis Villaları lokasyon

Dubleks ve tripleks villaların bulunduğu proje İzmir'e 150 kilometre mesafede bulunuyor. .Projede toplam 42 adet villa yer alıyor. Güvercin Koyu Bendis Villaları fiyatları 550 bin TL'den başlıyor.

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Çeşme'de hem denize sıfır hem tarım alanındaki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında!

İzmir Çeşme Ovacık’taki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz’a ait şirket halk plajına da içine alacak biçimde yeni bir proje hazırladı.

Çeşme'de Gücücek Koyu kiralama ihalesinde karar çıktı! 

İzmir Çeşme'de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, ücretsiz denize girilen yerlerden biri olan Gücücek Koyu için kiralama ihalesine çıkması ile başlatılan hukuki mücadele sonuçlandı. Buna göre, mevcut bölgeye beş yıldızlı halk plajı yapılacağı kaydedildi.

Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kaçak yapılaşma tam gaz: İmar Kanunu'na aykırı! 

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde geçen sene kiralanan dünyaca ünlü Cennet Koyu’ndaki kaçak yapılar için yapılan suç duyurularına karşın hala durum aynı. İmar Kanunu'na göre Belediye tarafından yıkılması gereken tesis 2024 sezonu için de işleri büyütmeye başladı. 

Milletvekilinden Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki!

CHP Antalya Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mustafa Erdem, Meclis'te yaptığı konuşmasında Özelleştirme İdaresi'nin arazi satışları  ve Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki gösterdi. İşte Erdem'in o açıklamaları...

Saydam1 İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saydam1 İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olcay Güvercin tarafından kuruldu.

Küresel piyasalar fed’in güvercin mesajlarıyla primlendi!

Fed tutanaklarına göre yetkililer son faiz toplantısında para politikasının bir süre daha kısıtlayıcı kalması gerektiğini vurgularken, risklerin ise daha dengeli hale geldiğini belirttiler. Tutanaklarla birlikte Fed yetkililerinden de olumlu açıklamalar geldi.

Küresel piyasalar Fed’in güvercin mesajlarıyla rahatladı!

Fed Başkan Yardımcısı Philip Jefferson, artan tahvil getirilerini politika kararlarını verirken dikkate alacaklarını açıkladı. Fed’in faizde durma sinyali vermesi ile risk iştahı artarken hisse senetleri yükseliyor.

Samsung'un amiral gemisi telefonu Galaxy S22'ye görülmemiş kampanya! 

OLED ekranları çok büyüleyici kılan mükemmel koyu mürekkep siyahlarının yanı sıra canlı gölgeler ve tonlar pompalayan Galaxy S22, Carrefour'un, CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 22 kampanyası ile kullanıcıları ile buluşuyor. Peki 08 Mayıs 2023 fiyat listesi

Dolara ilişkin nokta atışı tespitler yapmıştı! Şimdi de dolar alımı için en müthiş tarihi açıkladı!

Altın ve dolara ilişkin nokta atışı yorumlarıyla tanınan Usta Analist Fatih Tonguç, bu kez dolara dikkat çekti. Fed'in 'şahin' veya 'güvercin' pozisyonu aldığında neler yapılması gerektiğini söyledi.

İslam Memiş güvercin olup uçacak dedi! Gram altın fiyatları da bir anda…

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Putin’in yaptığı açıklamalar ışığında emtiaların durumunu açıkladı. İşte detaylar!

Ahv Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahv Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Emirhan Güvercin ve Erdem Dinç ortaklığında kuruldu.

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kızılbük Koyu'nda Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Kızılbük GYO tarafından dev otel AVM ve 1389 adet devremülk projesi çalışmaları yapılıyor. Söz konusu projenin ÇED raporunun geçen yıl çıkan yangından 5 gün sonra alındığı iddia edildi.

Güvercin Koyu Bendis Villaları lokasyon Haberi

Güvercin Koyu Bendis Villaları lokasyon

Villa büyüklüklerinin 250 metrekareden başlangıç gösterdiği projede dubleks ve tripleks villalar yer alıyor. Proje toplam 42 adet villadan meydana geliyor.


Ortak etkinleri içerisinde çocuklar için oyun parkı, yüzme havuzu, site içi yürüyüş parkuru, cafe ve restaurant, basketbol sahası, voleybol sahası, minyatür futbol sahası, açık hava fitness aletleri yer alıyor.


Her villaya özel 40 metrekarelik özel hobi bahçesi bulunan proje toplam 21 bin 500 metrekare arsa alanına yayılıyor. Proje deniz manzaralı evlerden meydana geliyor. Projede teslimler Haziran 2016'da yapılması planlanıyor. 


Konum bilgisine göre proje Ayvalık'a 14 kilometre, Burhaniye'ye 19 kilometre , Edremit ve Akçay'a 28 kilometre, Altınoluk'a 45 kilometre, İzmir'e 150 kilometre mesafede bulunuyor. 


Güvercin Koyu Bendis Villaları fiyatları 550 bin TL'den başlıyor ve 750 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Proje Balıkesir İl'i Gömeç'e bağlı...