17 / 05 / 2024

güvercinada çevre düzenleme projesi

güvercinada çevre düzenleme projesi

Kuşadası’nın simgesi konumunda olan Güvercinada’nın tarihsel kimliği ile bütünleştirilerek ziyarete açılması için başlatılan restorasyon projesinin son aşaması olan peyzaj çalışmalarının 2016 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması hedefleniyor.

Kredi kartı limitlerine seçim sonrası düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit belirlenecek iddiası! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kredi kartlarına yönelik bir düzenleme yapılacağına yönelik açıklamalarda bulundu. Kredi kartı limitlerinde düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit mi belirlenecek? 

Günlük kiralık evlerde yeni düzenleme geliyor: Kanun teklifi Meclis'e sunuldu!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi TBMM Başkanlığı’na sunuldu. Günlük kiralık evlerde yeni düzenleme geliyor. İşte detaylar...

Konut alım satımında devrim niteliğinde düzenleme: Her şey daha güvenli ve şeffaf olacak!

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile gayrimenkul sektöründe devrim niteliğinde düzenleme ile herşey daha güvenli ve şeffaf olacak.

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulselam Karadağ tarafından kuruldu.

Yapı Denetiminde Yeni Düzenleme: İhmal Eden Kuruluşlara 3 Aya Kadar İş Yasağı!

Yapı denetiminde yeni düzenleme: İhmal eden kuruluşlar 3 ay boyunca yeni iş alamayacak. Çevre Bakanlığı tarafından getirilen sıkı tedbirlerle yapı denetiminde kalite ve güven artırılacak.

Otomobillerde yeni dönem! Yeni nesil güvenlik sistemlerinde düzenleme!

İmal edilecek olan araçların yüksek güvenlik ve düşük emisyon seyirlerinde olması ve aynı zamanda kara yollarındaki can ve mal güvenliğinin yükseltilmesi ile birlikte daha çevreci araçların kullanımının olabilmesi için yeni nesil güvenlik sistemleri ile ilgili düzenleme yapıldı. İşte detaylar…

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ergün Çimen tarafından kuruldu.

KYK borcu olanlar için yeni düzenleme! Tüm gözler yarına çevrildi

KYK borcu olanlar için yeni düzenleme için adım atılmıştı. Öğrenim kredi borçlusu gençlerin gözü pazartesi günü kabine toplantısına çevrilecek. İşte tüm ayrıntılar...

Zekeriya Gökşenli Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu 2. Başkanlığı’na yeniden atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu ikinci başkanlığına yeniden atama yaptı. İşte EPDK'da yapılan görevlendirmeler ve atanan isimler...

Konut satış ve kira fiyatlarına ilişkin düzenleme talebi Meclis gündeminde!

Konut satış ve kira fiyatlarındaki artışa yönelik düzenleme yapılması talebine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın sözleşmeli personellerine yeni düzenleme!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında çalışan sözleşmeli personeller için yeni bir düzenleme yapıldı.

Kanal İstanbul Çevre Düzeni Planı TBMM gündeminde!    

Kanal İstanbul Çevre Düzeni Planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Veliler dikkat! Okul servis ücretlerinde düzenleme yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, servis ücretlerinde okulların durumuna göre yeni düzenleme yapıldı.

güvercinada çevre düzenleme projesi Haberi

güvercinada çevre düzenleme projesi


Kuşadası Belediyesi tarafından Haziran ayında başlatılan Güvercinada Çevre Düzenleme Projesi tüm hızıyla sürüyor. Kuşadası’nın simgesi konumunda olan Güvercinada’nın tarihsel kimliği ile bütünleştirilerek ziyarete açılması için başlatılan restorasyon projesinin son aşaması olan peyzaj çalışmalarının 2016 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması hedefleniyor.


Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Tufan Asrav, Muzaffer Eryiğit ve Ayşe Şerifoğlu ile birlikte Güvercinada’da sürmekte olan çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar ile ilgili bilgi alan Başkan Kayalı, Güvercinada'nın tamamını gezerek görüş ve önerilerini bildirdi.



Kuşadası...