13 / 05 / 2024

Güvercinlik Koyunda ikinci otel inşaatı

Güvercinlik Koyunda ikinci otel inşaatı

MUĞLA’ nın Milas İlçesi’ ndeki, 7 yıl önce çıkan yangınla 238 hektarlık ormanlık alanın kül olduğu Güvercinlik Koyu’nda 1000 yatak kapasiteli ikinci otel inşaatına başlandı...

Uzmanlar açıkladı! İkinci el otomobil fiyatları bayramdan sonra artar mı?

2024 sene başından itibaren ikinci el pazarda talep ve fiyatlar giderek artış gösteriyor. Buna göre uzmanlar, ikinci el araç fiyatlarının bayramdan sonra da yükselmeye devam edeceğini düşünüyorlar.

Bodrum The Bo Viera projesinin yeni etabı yüzde 25 peşin 12 ay vadeyle satışta!

Besa Holding tarafından Bodrum'un en güzel koyunda inşa edilen The Bo Viera projesinin yeni etabına özel yüzde 25 peşin 12 aya varan vadeyle satışa çıktı.

400 bin TL’nin altında araçlar nelerdir? Uygun fiyatlı ikinci el araç listesi

Her zaman gündemde olan ikinci el araçlar bu kez de haberlere konu oluyor. Şimdi de 400 bin TL’nin altında olan araçlar dikkat çekti. 400 bin TL'nin altında ikinci el bir araç arıyorsanız, Fiat, Dacia, Renault, Opel, Peugeot, Ford ve Volkswagen gibi popüler markalara yönelebilirsiniz.

Çalışanlara çift maaş müjdesi! İşte yeni emeklilik planının detayları...

Türkiye'de bir süre önce gündemde olan "ikinci emeklilik" konusu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu Orta Vadeli Program'a (OVP) dahil edildi. Bu yeni program, tamamlayıcı emeklilik adı altında ikinci basamak emeklilik şeklinde hayata geçiriliyor. İşte yeni emeklilik sisteminin detaylar

Nevşehir'de 3 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul satışı!

Nevşehir Milli Emlak, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Güvercinlik Köyü'nde yer alan 3 adet araziyi satıyor. Peki Nevşehir'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milyonlarca kişi bekliyordu! Yeni emeklilik sistemi geliyor: Yaş düşecek, kıdem tazminatı garanti olacak! Son dakika! 

Türkiye'de bir süredir gündemde olan ikinci emeklilik Orta Vadeli Program'da da yer aldı. İkinci basamak emeklilik ile çalışanlar çifte maaş alabilecek ve kıdem tazminatı garanti olacak. İşte ayrıntılar...

Milyonlara 3600 ek gösterge zammı! 2 bin 800 TL zam ve 60 bin TL ikramiye!

2024-2025 yıllarına dair kamu çalışanlarının maaş zammını belirlemeye yönelik toplu sözleşme görüşmeleri, sona gelirken heyecan doruğa ulaştı. Ayrıca, TBMM’nin açılmasıyla beraber gündeme gelecek ikinci torba yasa ile de 3600 ek gösterge piyangosu memur ve memur emeklilerini vuracak.

Merkez Bankası, 3 ayda 132 ton altın sattı!

Dünya Altın Konseyi’nin (WGC) raporuna göre, TCMB ikinci çeyrekte 132 tonluk altın sattı. İşte detaylar...

Asgari ücrette 500 dolar önergesi iptal mi oldu? 

Herkesin merakla beklediği asgari ücrete ara zam görüşmelerinde ikinci toplantı yapıldı. Toplantı sonrası Türk-İş tarafından yapılan açıklamada "Neticede asgari ücret bir geçim ücreti değildir. İşleri rahatlatmasını istiyoruz. Burada 500 dolardan bahsetmiyoruz, TL üstünden bahsediyoruz.'' açıklaması

Otomobil fiyatları fırladı! Yüzde 40 zam 

Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Ramazan Bayramına günler kala ikinci el otomobil piyasası ısındı. Araba fiyatlarına gelen zam oranı yüzde 40'ı geçti. İşte tüm detaylar...

Android 13 fırtınası başladı! MIUI 14 alacak yeni modeller ortaya çıktı!

Xiaomi geçtiğimiz günlerde MIUI 14 güncellemesini alacak ikinci parti modelleri açıkladı. Peki hangi cihazlar güncellemeyi alacak?

Kira göçü emlak sektörünü dönüştürüyor! İkinci kademe şehirler de hareketlenecek!

Alaaddin Reklam Ajansı tarafından hazırlanan “2023 Gayrimenkul Trendleri” raporunda, Kovid-19 salgınıyla başlayan ve barınma maliyetlerinin yükselmesiyle devam eden zorunlu kira göçünün, ikinci kademe şehirlerdeki emlak piyasasını önümüzdeki beş sene içinde geliştireceğini ileri sürüldü.

Noterde yapılan ikinci el araç satış sözleşmesi zammına sektörden tepki!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ikinci el araç satışında, noterde yapılan satış sözleşmesinin yüzde 122 zamlanması sektörde tepkilere neden oldu.

Güvercinlik Koyunda ikinci otel inşaatı Haberi

Güvercinlik Koyunda ikinci otel inşaatı

MUĞLA’nın Milas İlçesi’ndeki, 7 yıl önce çıkan yangınla 238 hektarlık ormanlık alanın kül olduğu Güvercinlik Koyu’nda 1000 yatak kapasiteli ikinci otel inşaatına başlandı. Denize yaklaşık 50 metre uzaklıka inşa edilecek ve 60 milyona mal olacak otelin 2017 yılında tamamlanması planlandı.


Milas’ın Meşelik Mahallesi sınırları içerisinde yer alan, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ’Güvercinlik Turizm Merkezi’ olarak belirlenen ormanlık alan 2006 yılında turistik tesis yapılması amacıyla 3 ayrı şirkete 85, 80 ve 95 dönüm olarak tahsis edildi. Tahsis ardından bu bölgede, 15 Temmuz 2007 tarihinde, 3 ayrı noktada birden büyük yangın çıktı. Yangında koruma altındaki Halep çamlarının da yer aldığı 238 hektarlık ormanlık alan kül oldu. Yangından sonra ormanın turistik tesis kurmak için kasten yakıldığı iddialarını gündeme getiren Yurtsever Cephe Bodrum...