03 / 05 / 2024

güzelköy restore çalışmaları

güzelköy restore çalışmaları

Tekirdağ'ın kültür turizmine de önemli katkılar sağlamayı planlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Güzelköy'deki cami, hamam ve ahşap konut restore ediyor.

7 bin 500 TL emekli maaşı alanların gözü aydın! Çalışmalar resmen başlıyor! Detaylar peş peşe geldi!

Emekli aylıklarına yapılacak zam miktarı ve iyileştirme çalışmaları, her sene olduğu gibi bu sene de büyük bir önem taşıyor. 7 bin 500 TL üzeri emekli aylıklarına yapılacak zam oranları merak konusu olurken, konuya yönelik son dakika gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...

Türkiye'nin 'gri listeden' çıkarılması için çalışmalar hızlandırıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, Türkiye'nin Mali Eylem Görev Gücü'nün (FATF) "gri listesinden" çıkarılmasına yönelik çalışmalarında son aşamaya geldiği bildirildi.

Düzce Cedidiye'de zemin etüt çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi kent genelinde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırıyor. Belediye kent genelinde zemin etüt çalışmalarına başladı.

Erzurum'da depreme yönelik çalışmalar hızlandı!

Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı ile Erzurum başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi'nde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırdı. 

Thodex'in yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor!

Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanması için başlayan çalışmalar, Arnavutluk, Karadağ, Kosova ve Kuzey Makedonya üzerinde yoğunlaştı.

Tekirdağ'da 2.4 milyona restore edilen Şarköy-Güzelköy Camisi Mart'ta açılacak!

Tekirdağ'da restore edilen Osmanlı yapısı 600 yıllık Şarköy-Güzelköy Camisi'nin Mart'ta ibadete açılacağı açıklandı.

İdris Akbıyık: Kentin konut sorununa yönelik çalışmalarımız sürüyor!

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık yaptığı açıklamada kentin konut sorununa yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem çalışmalarına 200 milyonluk kaynak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve yaşanabilecek depreme yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılmasına karar verildi. 

Kentsel dönüşüm çalışmaları vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek!

AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kentsel dönüşüm çalışmaları bölgelerin özelliklerine ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek" dedi

İzmir'de depreme dayanıklı okullar yapılmasına yönelik çalışmalar mecliste!

İzmir'de depreme dayanıklı okullar yapılmasına yönelik çalışmalara ve riskli binalarda eğitim yapılamaması durumunda alınacak önlemler meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlak Katılım Bankası'nın çalışmalarıyla ilgili 5 soru önergesi!

Emlak Katılım Bankasının konut sektöründeki stokların eritilmesine yönelik çalışmalar ve on dört firmaya ayrıcalık tanınacağı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tekin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Güzelköy'deki cami, hamam ve ahşap konut restore ediliyor!

Tekirdağ'ın kültür turizmine de önemli katkılar sağlamayı planlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Güzelköy'deki cami, hamam ve ahşap konut restore ediyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ikinci pist çalışmalarının yüzde 70'i tamam!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ikinci pist çalışmaları devam ediyor.DHMİ Genel Müdürü Keskin "Üst yapı hizmet binalarının yüzde 95'i, ATC kule inşaatının yüzde 50'si, saha düzenleme işlerinin yüzde 70'i tamamlanmış durumda." dedi.

güzelköy restore çalışmaları Haberi

güzelköy restore çalışmaları

Tekirdağ'ın kültür turizmine de önemli katkılar sağlamayı planlayanTekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Şarköy'ün Güzelköy (Melen) Mahallesi'nde de bu çerçevede önemli bir çalışmalar yapıyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın Miras Atölyesi II Projesi kapsamında, Güzelköy'de yer alan Cami, Hamam, Çeşme ve Ahşap Konut'un restorasyon çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var ile beraber restorasyon çalışmalarını yerinde denetleyen ve İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Dilşat Ergin'den projenin gidişatı ile ilgili bazı bilgiler alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ'ın önemli tarihi ve kültürel değerlere sahip olduğunu söyledi. Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, her zaman geçmişimizden aldığımız ilhamla geleceğe yürüyoruz. Sahip olduğumuz yok olmaya yüz tutmuş tarihi ve kültürel değerlerimizi kaderlerine terk etmeden, aslına uygun restore...