29 / 07 / 2024

güzellikleriyle ziyaretçilerini büyülüyor

güzellikleriyle ziyaretçilerini büyülüyor

Çankırı ve Kastamonu sınırlarında kalan, kışın beyaz örtüsü, yazın yeşilliğiyle ilgi gören Ilgaz Dağı, ziyaretçilerin akınına uğruyor. Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Ilgaz Dağı'nda bulutların dansı, güzel görüntüler oluşturdu.

Akkuyu Nükleer Santrali'ndeki yerleşke büyütülüyor: 1.683 yeni konut ve 75 odalı otel yapılacak!

Mersin’deki Akkuyu Nükleer Santrali'nde çalışmalar devam ederken, Akkuyu Nükleer Anonim Şirketi, personel yerleşkesini büyütüyor. Söz konusu projeyle 1.683 yeni konutun yanı sıra 75 odalı otel de inşa edilecek.

Asgari ücret görüşmeleri bugün başlıyor!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret görüşmeleri bugün başlıyor. Hükümet tarafı işçi ve işveren heyetiyle bugün saat 14.00'te bir araya gelecek. Görüşmelerde yol haritası belli olacak ve yapılan çalışmalar paylaşılacak.

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi geldi. Paylaşılan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesindeki 40 yetiştiriciye 130 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Flaş iddia! Mehmet Şimşek: ‘Sorun görünenden daha büyük’

3 Haziran’da Hazine ve Maliye Bakanı olarak atanan Mehmet Şimşek’in göreve gelmesinin ardından ekonomiye yönelik flaş bir itirafta bulunduğu iddia edildi. Şimşek’in yakın çevresine ekonominin görünenden daha büyük problemleri olduğunu söylediği ileri sürüldü.

İngiltere'de yüksek gıda fiyatları tüketici harcamalarındaki büyümeyi baskıladı! 

İngiltere'de tüketici harcamalarındaki büyüme, yüksek seyreden gıda fiyatları sebebiyle bu yılın Mayıs ayında son 6 ayın en düşük seviyeleri gerçekleşti.

Babalar gününe özel büyük fırsat başladı! Zen erkek kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi 

Babalar gününe sayılı günler kala hediye arayışları da başladı. Milyonlarca kişi babalar günü için en güzel ve anlamlı hediyeleri araştırırken Zen Pırlanta büyük fırsatını açıkladı. Zen'de kol saatleri pırlanta ile buluştu. Zen kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi.

İngiltere ekonomisi yılın ilk çeyreğinde yüzde 0,1 büyüdü!

Açıklanan rakamlara göre, İngiltere ekonomisi 2023 yılının ilk çeyreğinde yüzde 0,1 büyürken, Mart'ta yüzde 0,3 daralma gösterdi.

Migros'ta damping! Tuvalet kağıdına büyük indirim! Bu fiyatı bir daha göremezsiniz

Tuvalet kağıdında büyük indirim Migros aracılığı ile yapıldı. 24'lü tuvalet kağıdının satış fiyatı dibi gördü. Vatandaşın büyük alaka gösterdiği kampanya için indirime ait merak edilen tüm detaylar.

Mazot ve gübre desteği bu yıl kaç TL? Mazot gübre desteği il il hesaplara yattı! Çiftçiler hemen kontrol edin! 

Milyonlarca çiftçi mazot ve gübre desteği ödemelerini araştırıyor. Peki mazot ve gübre desteği bu yıl kaç TL? Mazot gübre desteği il il hesaplara yatırıldı mı? 

TOGG için büyük gün! İlk siparişler başlıyor! İşte satın alım için çekiliş tarihleri!

TOGG için büyük tarih geldi, çattı. Yerli otomobilimiz TOGG’un ilk sahipleri noter huzurunda yapılacak dijital çekiliş ile belirlenecek. İşte detaylar!

Dolar göreni buz kestirecek! Dolar yıl sonunda resmen tam bu kadar olacak! Merkez Bankası tek tek açıkladı!

Doları olanlar ve yatırımcılar sık sık son dakika gelişmelerini araştırıyor. Dolar göreni buz kestirecek! Dolar yıl sonunda resmen tam bu kadar olacak! Merkez Bankası tek tek açıkladı!

güzellikleriyle ziyaretçilerini büyülüyor Haberi

güzellikleriyle ziyaretçilerini büyülüyor

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Ilgaz Dağı'nda bulutların dansı, güzel görüntüler oluşturdu.


Çankırı ve Kastamonu sınırlarında kalan, kışın beyaz örtüsü, yazın yeşilliğiyle ilgi gören Ilgaz Dağı, ziyaretçilerin akınına uğruyor.


Dağın çevresini kaplayan bulutların beyaz örtüye eşlik eden görüntüsü, seyri doyumsuz anlar sunuyor.


Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ilgaz'da bulutların adeta dans ettiğini söyledi.


Ilgaz Dağı'nın türkülere ilham verecek kadar insanları büyülediğini belirten Yarı, Anadolu'nun en önemli dağlarından Ilgaz'ın her mevsim cazibesini korumaya devam ettiğini anlattı.


Ilgaz'da etkili olan lodosun, bulutlarda hareketlilik oluşturduğuna dikkati çeken Yarım, "Dağda etkili olan lodos, bize adeta bulutların dansını izleme imkanı sunuyor. Ilgaz, güzellikleriyle her şekilde insanları büyülemeye devam ediyor" diye...