27 / 04 / 2024

güzide özmen uzun

güzide özmen uzun

Lea Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi, 17 Ocak 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Ayhan Uzun ve Güzide Özmen Uzun ortaklığıyla kuruldu...

Rusya'nın ticari emlak kralları belli oldu: Bakın listede hangi Türk şirketi var!

Forbes'in Rusça versiyonu, 2024 yılında yapılan "Rusya'nın ticari emlak kralları" araştırmasının merakla beklenen sonuçlarını yayınladı. Yayımlanan sonuçlara göre Enka, uzun zamandır sürdürdüğü başarısını devam ederek, bu defa listede 5. sırada yer aldı.

Prof. Dr. Naci Görür'den Yedisu Fayı uyarısı: Gümüşhane depremleri daha büyük depreme sebep olur mu?

Prof. Dr. Naci Görür, uzun zamandır uyardığı ve büyük bir depremin meydana gelebileceğini ifade ettiği Yedisu Fayı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Görür'ün o açıklaması...

Güzide Meltem Kökden kimdir? Güzide Meltem Kökden nerelerde görev almıştır?

Güzide Meltem Kökden ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Güzide Meltem Kökden hakkında merak edilen tüm ayrıntılar...

GYODER'in yeni başkanı Neşecan Çekici oldu!

GYODER’in başkanlık görevini, dernekte uzun zamandır aktif görevlerde bulunan Neşecan Çekici devraldı.

Güzide Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Güzide Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirket Zeytinburnu'nda 16 milyon 801 bin 747 TL sermaye bedeli ile Mustafa Mertcan tarafından kuruldu.

Afet Yönetim Uzmanı Bülent Özmen: Depremle ilgili kanun ve yönetmelikler güncellenmeli!

Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Özmen, afet yönetimi ile ilgili olan tüm kanun ve yönetmeliklerin risk azaltmayı öncelik alacak şekilde güncellenmesinin gerekli olduğunu söyledi. 

Uzun yolculukta güvenli sürüş nasıl sağlanır? Kendi aracıyla uzun yolculuğa çıkanlar bunlara dikkat!

Yaz mevsiminin gelmesiyle tatil sezonu açıldı. Bayram tatilinde kendi aracıyla uzun yolculuğa çıkmayı planlayanların sürüş güvenliği ve rahatlığı açısından uyması gereken önemli kurallar var.

Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? Yatırımcılar dikkat! Şimdi bu rakamlara bakın!

Merkez Bankası'nın faiz kararına yönelik belirsizlik ve 9 günü bulan uzun Kurban Bayramı tatili Borsayı olumsuz etkiliyor. Peki Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? 

Mcdodo, telefon ekranlarını kasko gibi koruyor! Artık endişelenmeyin!

Mcdodo, akıllı telefonlar için güçlü ve uzun süreli hızlı şarj ile yüksek koruma sağlayan MagSafe kılıflar ve kırılmaz camlar sunuyor. Su, darbe ve çiziklere karşı koruyan camlar kolay kurulum imkanı sunuyor.

Astronomik kira bedellerine kiracılardan tepki: Uzun vadede kalıcı bir çözüm getirilmeli!

Antalya’da üçüncü defa bir araya gelen 'Kiracılar Dayanışma Platformu' üyeleri, artan kira fiyatlarına tepki gösterdi ve uzun vadede kalıcı bir çözüm getirilmesi gerektiğini vurguladı. 

Luxell Airfryer indirime girdi! Bu fırsat kaçmaz! 7 Nisan 2023 fiyat listesi…

Luxell'den airfryer almak isteyenlere güzel haber. Uzun yıllardır uygun fiyat politikası ile kullanıcılarını memnun eden marka, büyük ilgi gören airfryer modellerine yüzde 25’e varan indirim uyguluyor. Peki, Luxell Airfryer fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bosch ProHygienic BGS41HYG1 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'de inanılmaz indrim kampanyası! 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch ProHygienic Toz Torbasız Elektrikli Süpürge 10 yıl motor garantisi ile,yüksek performans gücü sayesinde uzun yıllar kullanım imkanı sunuyor.

Amazon'dan 'Gülümseten Kasım' kampanyası geliyor! En uzun indirim kampanyasından 7,90 TL'ye yararlanabilirsiniz! 

Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, 1-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek "Gülümseten Kasım" kampanyası ile şimdiye kadarki en uzun indirim kampanyasına imza atılacağını belirtti. İşte Amazon'un o kampanyasının detayları...

güzide özmen uzun Haberi

güzide özmen uzun

20 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Fatih Hocapaşa Mahallesi Ebusuud Caddesi NO: 47 Basım İş Hanı Kat: 4 Daire: 13 adresinde faaliyete geçirildi. 17 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ayhan Uzun ve Güzide Özmen Uzun ortaklığıyla...