05 / 05 / 2024

GYODER Sürdürülebilirlik Çağında Rekabetten Çıkış Yolu 

GYODER Sürdürülebilirlik Çağında Rekabetten Çıkış Yolu 

GYODER Akademi tarafından verilecek olan Sürdürülebilirlik Çağında Rekabetten Çıkış Yolu eğitimi 23 Ocak'ta düzenlenecek. 

İnşaatlarda kalıcı sürdürülebilirlik sağlamak için ne yapılması gerekir? 

İnşaat sektöründe yaşanan sorunlar yaşayan kalıcı sürdürülebilirliğin nasıl sağlanacağı konusu gündemdeki yerini korudu. Buna göre, sürdürülebilir mimarlık, çevre ile ve insanla ilişkisini sağlıklı bir şekilde devam eden ve yere ve yöreye özgü tasarımları da içerdiği belirtildi.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Turizm Bakanlığı açıkladı! Sürdürülebilir Turizm Sertifikalı tesis sayısı 7 binden fazla...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Sürdürülebilir Turizm Sertifika Programı dahilinde ilk aşamadaki kriterleri gerçekleştiren tesis sayısının 7 bini geçtiğini açıkladı.

Akfen GYO BİST Sürdürülebilirlik Endeksi’ne dahil oluyor!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Akfen GYO), harekete geçti. Sürdürülebilir bir gelecek inşa etme taahhüdünü benimseyen Akfen GYO, BİST Sürdürülebilirlik Endeksi’ne dahil olmaya hazırlanıyor.

Sürdürülebilir Teknoloji Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sürdürülebilir Teknoloji Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi Esenler'de Okan Dursun ve Samet Can Topkaya ortaklığında kuruldu.

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Borsa rekora doymuyor! BIST 100 endeksi, 6.500 puan sınırını aştı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, rekor kırmayı sürdürerek 6.500 puan sınırını aştı.

Murat Özdemir: Şehirlerin güvenilir ve sürdürülebilir konutlara ihtiyacı var!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, Dünya Şehircilik Günü kapsamında yaptığı açıklamada şehirlerin güvenilir ve sürdürülebilir konutlara ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Teknoloji ile kapsayıcı ve sürdürülebilir kentleşme mümkün mü?

Yarının dünyasında öne çıkan kavramların başında sürdürülebilir şehirler inşa edilmeye başlıyor. Peki, teknoloji ile kapsayıcı ve sürdürülebilir kentleşme mümkün mü? İşte detaylar...

O2 Sürdürülebilir Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

O2 Sürdürülebilir Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de Okan Özgür ve Okan Korucu ortaklığında kuruldu.

Sürdürülebilir gayrimenkule talep arttı!

Denge Değerleme, sürdürülebilirliğin stratejik önemine de vurgu yapmak her gün gelişen, değişen ve evrilen, ‘sürdürülebilirlik’ kavramanı en etkin anlamda özümsemek adına konunun uzmanları ile ‘Kalıcı Refahın Anahtarı Sürdürülebilirlik’ web konferansı düzenledi. 

Akiş GYO BIST Sürdürülebilirlik Endeksi'ndeki ilk GYO olacak!

Sürdürülebilirlik bakış açısını dijitalleşme, bilgi güvenliği, iklim güvenliği, çevrecilik gibi birçok farklı alandaki bütün süreçlerine entegre eden Akiş GYO, BIST Sürdürülebilirlik Endeksi’ne katıldı. 

İnşaat sektöründe sürdürülebilirlik ön plana çıktı!

Türkiye'nin Paris İklim Anlaşması'nı imzalamasıyla sürdürülebilir şehirler ön plana çıktı. İnşaat sektörü bu değişimi konut üretimine taşımaya hazırlanıyor. 

GYODER Sürdürülebilirlik Çağında Rekabetten Çıkış Yolu  Haberi

GYODER Sürdürülebilirlik Çağında Rekabetten Çıkış Yolu 

Globalizm ile rekabetin kuralları değişti, daha da sertleşti. Ürün ve hizmet süreçleri benzeştikçe karlılıklar azaldı. Kaynakların hızla tükendiği günümüzde hayatına devam etme çabası içinde olan şirketler; itibar riskleri bir tarafa, kaliteli çalışan kaybı ile karşı karşıya. Teknoloji bir çare gibi gözükse de istihdama etkisiyle topumsal bir sorun haline gelmeden; çıkış yolunu bulmak, hiçbir şirketin tek başına üstesinden gelemeyeceği derecede kritik düzeyde. O zaman ne yapılacak? Bu süreçten birlikte çıkış için nasıl bir işleyiş, iletişim ve düzene ihtiyaç var? Bu eğitim ile; sürdürülebilirlik kapsamında global düzeyde ele alınan konular ve iletişiminde karşılaşılan olumlu, olumsuz süreçler hakkında bilgi sahibi olacak ve işinizi yeniden tarifleme konusunda bilgilerinizi tazeleme fırsatı yakalayacaksınız.


Kimler bu eğitime katılmalı?
Stratejik planlama, İş geliştirme, Sürdürülebilirlik, İletişim, Pazarlama ve...