30 / 04 / 2024

h.abdullah kaya milli emlak genel müdürü kimdir

h.abdullah kaya milli emlak genel müdürü kimdir

Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazların adet ve yüz ölçümlerinin web site üzerinden veritabanı sorgulaması ile anlık olarak verildiğini belirten Milli Emlak Genel Müdürü H. Abdullah Kaya kimdir?

Yeni emeklilere milli gelir zammı müjdesi geldi, tüm hesaplar baştan sona değişti! Bakın maaşlara ne kadar zam gelecek? 

Türkiye İstatistik Kurumu 2023 yılı gayri safi yurtiçi hasıla (GSYH) gelişme hızını yüzde 4,5 şeklinde açıkladı. Milli gelirde yaşanan bu artış nedeniyle bu yıl emekli olanların aylıklarına da ilave zam yapılacak. 

Cağaloğlu'nda taşınmalar hızlandı! Vatandaşlar sebepleri sıraladı!

91,5 bin takipçili Önder Kaya İstanbul Gezgini isimli kullanıcının, sosyal medya hesabından İstanbul Cağaloğlu'nda hızlanan taşınmalar ile ilgili yaptığı paylaşımına farklı yorumlar geldi. Peki bölgede taşınmalar niye hızlandı? Vatandaşlar ne diyor? İşte gelen yorumlar...

TOKİ, İstanbul Kayaşehir'deki 2 bin 450 sosyal konutun teslimlerine başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Kayaşehir'de 4 etap olarak hayata geçirilen 2 bin 450 sosyal konutun teslimleri başladı.

O ilde hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf 35 adet arsa ve arazi satılıyor! Milli Emlak'tan taksit fırsatı! 

Konya ili Hüyük Milli Emlak, Konya ili, Hüyük ilçesinde yer alan 35 adet Hazine gayrimenkulünü en çok iki sene taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Konya Hüyük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

K2k Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K2k Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Kazancı ve Hüseyin Kaya ortaklığında kuruldu.

Mlli Hızlı Tren’in tasarım aşaması bitiyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Milli Hızlı Tren müjdesi geldi. Uraloğlu, işletme hızı 225 kilometre olan Milli Hızlı Tren'de dizayn çalışmalarının yüzde 90'ının tamamlandığını ifade etti.

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Kaya tarafından kuruldu.

İntegral Hırdavat Ve İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntegral Hırdavat Ve İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Kaya tarafından kuruldu.

Milli Emlak o ilde konut satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ocak ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son yayımlanan ilanlara göre Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Edremit'te konut satacağı belirtildi.

Online Milli Piyango bileti! Milli Piyango yılbaşı bileti fiyatları ne kadar? Milli Piyango bileti nereden alınır?

Milli Piyango bileti ne kadar? soruları yılbaşı yaklaşırken hız kazandı. İşte milli piyango biletine dair detaylar!

Öğrenciler bu habere bayılacak! Milli eğitim şurasında kabul edildi

Okul terklerini ve ücretsiz öğle yemeği projesini gündemine alan bakanlıktan yazılı açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada, Öğrencilerin ücretsiz öğle yemeği yemesi ve okul terklerinin azaltılmasına ilişkin çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Açıklamasını yaptı.

Milli Emlak 20 bin TL'ye imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği Kasım ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdüren Milli Emlak Genel Müdürlüğü 20 bin TL'ye imarlı arsa satacak.

Milli Emlak o ilde 11 bin TL'ye imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Merakla beklenen Kasım ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam eden Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya'da yer alan konut imarlı arsayı da 11 bin TL'ye satışa çıkardı. 

h.abdullah kaya milli emlak genel müdürü kimdir Haberi

h.abdullah kaya milli emlak genel müdürü kimdir

Abdullah Kaya kimdir?

H. Abdullah Kaya, Milli Emlak Genel Müdürüdür. Milli Emlak Genel Müdürü Abdullah Kaya'nın Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nde yer alan mesajı şu şekilde:


"Genel Müdürlüğümüz, Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar ile Devletin hüküm ve tasarrufu altındaki yerlerin kamu iradesi doğrultusunda yönetimi ile ilgili Maliye Bakanliği Ana Hizmet Birimlerinden bir tanesidir.


Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar ile Devletin hüküm ve tasarrufu altında bulunan taşınır ve taşınmaz malların satışı, kiraya verilmesi, trampa edilmesi, bedelli veya bedelsiz olarak gerçek veya tüzel kişilere devredilmesi, Hazineye intikal eden taşınmaz ve taşınır malların intikal işlemlerinin gerçekleştirilmesi, devlete ait hizmet dışı kalan taşınır malların tasfiye edilmesi, Maliye Bakanlığı lehine yapılacak kamulaştırma işlemleri gibi birçok işlem Genel Müdürlüğümüzce yürütülmektedir.


Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazların adet ve yüzölçümleri web sitemizin ana sayfasından veritabanı...