18 / 05 / 2024

Haberleşme ve Denizcilik Özel Yayını

Haberleşme ve Denizcilik Özel Yayını

Bloomberg HT, ulaştırma, denizcilik ve haberleşme sektörlerini mercek altına alıyor. Kanal, 12 Kasım 2013 Salı günü, saat 11.30'da Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Özel Yayını düzenliyor...

2024 Yılı Yatırım Programı'nda aslan payı ulaştırma ve haberleşmenin: Hangi projeye kaç TL ödenek verilecek?

2024 Yılı Yatırım Programı'ndan yaptığı derlemeye göre, ulaştırma ve haberleşme sektörü için yapılacak yatırımlar tek tek açıklandı. Peki hangi projeye kaç TL ödenek verilecek? İşte o projeler ve detaylar...

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) hafta sonu iki sınav düzenleyecek

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, cumartesi günü e-YDS (e-YDS 2023/12 Farsça/İngilizce) ile pazar günü İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı (2023-Kaymakamlık) sınavlarının yapılacağını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Çeşme ve Güzelbahçe'deki imar planı askıda! Çiğli'deki Büyük Gül Parkı'nı da ilgilendiriyor... 

İzmir'in Çeşme ve Güzelbahçe ilçelerinde mülkiyeti Hazine'ye kayıtlı kimi parsellerin imar planı değişiklikleri Resmi Gazete ilanı ile birlikte askıya çıkarıldı.

Petran İnşaat Ve Denizcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petran İnşaat Ve Denizcilik Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İdris Furat tarafından kuruldu.

Erdemoğlu Havacılık Ve Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Erdemoğlu Havacılık Ve Denizcilik Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Erdemoğlu tarafından kuruldu.

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Eruğur tarafından kuruldu.

GSM şirketleri için çok konuşulacak kararname yayımlandı: Borcu silen vergiyi az ödeyecek!

Elektronik haberleşme ve su yapıları denetim hizmetleri ile ilgili tedbirleri içeren 140 sayılı OHAL Kararnamesi yayımlandı. Kararname kapsamında, GSM şirketleri, depremzedelerin borçlarını silmeleri ve OHAL süresince oluşan borçlardan feragat etmeleri durumunda, bu tutarları vergiden düşebilecek.

Ulaştırma ve haberleşme projeleri için 121,7 milyar liralık bütçe ayrıldı! Kalem kalem açıklandı!

Ulaştırma ve haberleşme projelerine 2023 için ayrılan bütçe kalem kalem belli oldu. İşte o rakamlar...

Rmk İnternational Gayrimenkul Ticaret Ve Denizcilik Limited Şirketi kuruldu!

Rmk İnternational Gayrimenkul Ticaret Ve Denizcilik Limited Şirketi Üsküdar'da Avas Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited tarafından kuruldu.

Van Oord Turkey Deniz Dibi Tarama Ve Denizcilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Van Oord Turkey Deniz Dibi Tarama Ve Denizcilik İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta Van Oord Offshore B.V. tarafından kuruldu.

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

Blue Marine Dalgıçlık Ve Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Marine Dalgıçlık Ve Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sidal ve Selim Uçar tarafından kuruldu.

Haberleşme ve Denizcilik Özel Yayını Haberi

Haberleşme ve Denizcilik Özel Yayını

Bloomberg HT, ulaştırma, denizcilik ve haberleşme sektörlerini mercek altına alıyor…

Marmaray ile kıtaları birleştiren dünya ticaretinin köprü ülkesi Türkiye, hedeflerini yeniliyor. Duble yollarla yenilenen ve geliştirilen karayolu ağı, hızlı trenlerle akışkanlık kazandırılan demiryolları, rekabete açılarak ivmelenen havayolu taşımacılığı… Gemi inşa sanayi ve taşıma kapasitesi sayesinde dünya denizlerinde söz sahibi olma mücadelesi…

Hedefler, amaçlar ve yönelimler, sektörün geleceği, sektördeki “gelecekçi yaklaşımlar”… 

Ali Çağatay ve Hande Demirel soruyor, TURKCELL SUPERONLINE CEO’su Önder Şenol yanıtlıyor. Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Özel Yayını bugün (12 KASIM SALI) saat 11.30’da kazananların kanalı Bloomberg...