19 / 05 / 2024

halil kırşan açıklamaları

halil kırşan açıklamaları

Elektrikle ilgili özelleştirmelerde hedeflerinin, kamunun, üretici ve dağıtıcı konumundan tamamen uzaklaşması olduğunu belirten Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı Kırşan, Türkiye'nin bu konuda önemli mesafeler kat ettiğini belirtti.

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a deprem bakanlığı önerisi: En önemli beka sorunu İstanbul depremi! 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a deprem üzerine, ismi doğrudan deprem bakanlığı şeklinde olmasa da doğal afetlerle mücadele ve depreme hazırlık üzerine bir bakanlık kurulmasını önerdiğini belirtti. İşte Özel'in o açıklaması...

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

İstanbul'da tüm yılların turizm rekoru kırıldı!

İstanbul'da son yılların turizm rekoru kırıldığı açıklandı. Yapılan açıklama kapsamında 2023 yılında 17 milyon 370 bin 30 yabancı ziyaretçi ağırlayan İstanbul tüm zamanların rekorunu kırmış oldu. İstanbul'a an fazla ziyaretçi ise Rusya'dan gelmiş.

Prof. Dr. Naci Görür tekrar tekrar uyarıyor! İstanbul’un kırılması an meselesi!

Yer Bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, 5 Ocak 2020'de yaptığı açıklamalar sonucunda söylediklerinin bir kısmını sosyal medya platformundan vatandaşlara iletti. Görür, "Palu- Bingöl arasına çok fazla özen göstermek gerek" diyerek, "Şimdi de İstanbul’un kırılmasını bekliyoruz"

Bolu'daki 4,2'lik depremden sonra Prof. Dr. Naci Görür'den haritalı açıklama geldi: Biri kırılmış olmalı!

Bolu'da saat 01.03'te 4,2 büyüklüğünde deprem yaşandı. Prof. Dr. Naci Görür, yürekleri ağza getiren depremden sonra sosyal medya hesabından haritalı paylaşım yaparak açıklamalar yaptı. Görür, Bolu’nun kuzeyindeki fay hatlarına dikkat çekerek "Bunlardan biri kırılmış olmalı" diye konuştu.

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Malatya 6 Şubat'ta ana depremini yaşamadı mı? Yer bilimci açıkladı: O fay parça parça kırılarak deprem üretebilir!

Yer bilimci Baturhan Öğüt, X sosyal medya hesabından Malatya'nın deprem riskine ilişkin konuştu ve bir bölgeye dikkat çekerek, parça parça kırılarak deprem üretebileceğinin altını çizdi. İşte o açıklamalar...

Marmara'da 110 kilometrelik fay kırılmaya hazır! Deprem uzmanı bir bir açıkladı ve uyardı! 7.2 büyüklüğünde deprem...

Marmara depreminin Türkiye’nin ekonomik ve siyasi bağımsızlığına darbe vuracağına dikkat çeken Prof. Dr. Naci Görür, 110 kilometrelik fayın kırılmaya hazır olduğunu söyledi. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Murat Kurum açıkladı: 164 bin 321 bina yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 4 milyon 511 bin bağımsız bölümden oluşan 1 milyon 250 bin binanın incelendiğini belirterek, 520 bin bağımsız bölümden oluşan 164 bin 321 binanın yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olduğunu söyledi.

Naci Görür uyarısını yineledi: Adana ve Kıbrıs’a dikkat!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Hatay'da meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremlerden sonra önemli açıklamalar yaptı. Bu depremin beklendiğini dile getiren Naci Görür, Adana ve Kıbrıs’ta da dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Asgari ücret hesaplamalarında büyük deprem! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen bir bakın!

Asgari ücret hesaplamalarında büyük deprem yaşanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen bakın...

Emekli promosyon hesaplamasında kıyamet koptu! Kızışan yarışta Yapı Kredi, Akbank, Garanti, İş Bankası peş peşe açıkladı

Bankaların müşteri kapmak için başlatmış olduğu promosyon kampanyaları bu ayda hız kesmeden sürüyor. Emekli promosyon hesaplamasında kıyamet koptu! Kızışan yarışta Yapı Kredi, Akbank, Garanti, İş Bankası peş peşe açıkladı...

halil kırşan açıklamaları Haberi

halil kırşan açıklamaları


Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı Halil Kırşan, 2014'ün sonuna kadar Kemerköy, Yeniköy, Çatalağzı ve Yatağan termik santrallerinin özelleştirmesinin tamamlanacağını söyledi. 


Kırşan, Anadolu Ajansı'nın (AA) global iletişim ortağı olduğu ve Global Enerji Derneğince Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen 7. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı'nda yaptığı konuşmada, elektrik sektöründeki özelleştirmelerde gelinen noktayı ve güncel durumu aktardı. 


Elektrikle ilgili özelleştirmelerde hedeflerinin, kamunun, üretici ve dağıtıcı konumundan tamamen uzaklaşması olduğunu belirten Kırşan, Türkiye'nin bu konuda önemli mesafeler kat ettiğini belirtti. 


Kırşan, elektrik piyasası özelleştirmeleri öncesinde ciddi bir kamu borç stoğu oluştuğunu ifade ederek, "Artık bu borçları Hazine'ye aktaralım gibi bir yaklaşıma gerek kalmadı. Tamamen özel sektöre geçtiği için artık kendi içinde bir denge ile işlemler yürütülüyor" dedi. 


Halil Kırşan, 30 Eylül 2013'te 18 dağıtım bölgesinin...