29 / 04 / 2024

halkbank esnaf destek paketi

halkbank esnaf destek paketi

Halkbank'ın Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında esnaf ve sanatkarlar için sunduğu "Esnaf Destek Paketi", "İşletme Kredisi" ve "Paraf Esnaf Kart" paketleri, işletmecilerin yüzünü güldürüyor.

Halkbank'ın kredi paketi esnafın 2 aylık kirasını karşılıyor! 

Halkbank'tan "Esnaf Destek Paketi" kapsamında sunulan destek kredisinden faydalanan organizasyon firması sahibi Erol Yıldırım, "Bu kredi paketleri, bizim personel ve kira giderlerimizi 2 ay karşılayacak boyutta" dedi ve daha fazla destek beklediğini belirtti...

Halkbank Kovid-19'a karşı esnafa 'kalkan' oluyor!

Kovid-19'un ekonomiye olumsuz etkilerinin bertaraf edilmesinin amaçlandığı Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında Halkbank tarafından hayata geçirilen destek paketleri, esnafın üretimde kalmasını sağlıyor.

Halkbank'tan tüm esnaf ve sanatkarlara kredi desteği!

Halkbank, ayrım yapmaksızın tüm esnafa 25 bin lira nakit kredi ve 25 bin lira ticari kart desteği verecek.

Emekli maaşını Halkbank'tan alanlar acilen buraya baksın!

Halkbank, emekli müşterilerine özel avantajlarla dolu bir paket sunarak finansal destek sağlıyor. İşte ayrıntılar...

Depremden etkilenen gençlere nakdi ve psiko-sosyal destek sağlanacak!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den yeni destek açıklaması geldi. 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen binlerce gence UNICEF aracılığı ile nakdi ve psiko-sosyal destek sağlanacak.

Halkbank'tan kadın girişimcilere müjde! 225 bin TL verilecek! Üstelik faiz yok

Halkbank'tan kadın girişimcilere sağlanan destek kampanyası bütün kadınlar tarafından detaylarıyla merak ediliyor. Girişimci kadınlara yönelik yapılan bu büyük destek toplumun büyük bir kesimi tarafından çok ilgi gördü. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun. 

Kuveyt Türk'ten esnaf ve çiftçilere destek; 300 TL harcama iadesi, 500 TL altın puan

Kuveyt Türk, müşterilerine yönelik özel bir teklif sunarak esnaf ve çiftçileri desteklemeye devam ediyor. Banka, yeni müşterilerine özel olarak tasarlanmış bir "Hoş Geldin Paketi" sunarak, finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. İşte detaylar...

Halkbank, girişimcilere destek oluyor: ''Cesur Girişimci Kredisi'' ile iş kurma fırsatı!

Bankalar, kredi imkanlarını ardı ardına duyurmaya devam ediyor. Halkbank, Ziraat Bankası'ndan sonra önemli bir konuda müjde verdi.

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Müjdeli haber Halkbank tarafından kadın vatandaşlara duyuruldu. Faizsiz kredi sayesinde girişimci kadın vatandaşlar sıfır faizli destek paketinden faydalanabilecek. Başvuru için gerekli detaylar haberimizde... 

Küçük ve orta işletmelere nefes aldıran destek! 20 bin TL tasarruf edeceksiniz

Türkiye'de meydana gelen ekonomik zorluklardan en çok etkilenen kesimlerden biri de şüphesiz küçük ve orta sınıf esnaf. Devlet, işletmelere türlü destek, katkı ve teşvikler sunarken, personel çalıştıran işletmelere de çalışan başına 20 bin TL ekonomi sağlama olanağı sunuluyor

Halkbank'tan girişimciler için destek! Sermaye desteğini alan 1 yıl geri ödeme yapmayacak!

Halkbank girişimciler adına yeni kredi seçenekleri yayınladı. Bu şekilde iş kurmak isteyenler için yatırımlarını kolay şekilde yapabilmelerine imkân sağlanacak. Kredi için şartlar belli oldu. İşte tüm detaylar…

Halkbank’tan dev adım! Halkbank müşterilerinin başına talih kuşu kondu!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden zarar gören esnaf ve sanatkarların, kefalet kooperatifleri veya Halkbank'tan kullandıkları düşük faizli kredi borçları 6 ay öteledi.

Esnaf Destek Paketi 150 milyar TL'ye yükseltiliyor! 3 ay ödemesiz, 12 ay vadeli, yüzde 9.75 faizli kredi fırsatı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milyonlarca esnafın yüzünü güldürecek müjde geldi. Esnaf Destek Paketi'nin limiti resmen yükseliyor. İşte ayrıntılar...

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan esnafa büyük destek! Kredilerde faiz karşılama oranı yüzde 76'ya yükseldi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, esnaf ve sanatkarlar için zorlu salgın döneminde esnafa destek olmak için 2021 öncesinde kullandırılan kredilerde faiz karşılama oranı yüzde 50’den yüzde 76'ya yükseltildi.

Halkbank müjdeyi verdi! Düşük faizli 60 ay vadeli 500.000 TL kredi desteği! 

Halkbank 60 ay vadeli 500.000 lira kredi desteğinden yararlanmak isteyenler başvuru şartlarını ve detaylarını araştırıyor. Peki Halkbank esnaf kredi desteği kimlere verilecek? Halkbank 60 ay vadeli kredi başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Halkbank'tan esnaflara müjde! 60 ay vadeli 500 bin TL!

Maliye Bakanlığı, esnaf için 100 milyar liralık kredi paketi başlattı. Bu kapsamda Halkbank, 60 ay vadeli yüzde 7,5 faizle 500 bin TL kredi verecek. Peki, Halkbank'tan 60 ay vadeli kredi başvurusu yapan kimler ve şartları neler?

halkbank esnaf destek paketi Haberi

halkbank esnaf destek paketi

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomiye olumsuz etkilerinin bertaraf edilmesinin hedeflendiği Ekonomik İstikrar Kalkanı tedbirleri doğrultusunda kamu bankalarınca hayata geçirilen kredi destek paketleri, küçük işletmelere üretimlerini sürdürme imkanı tanıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Halkbank, işverenden çalışana, esnaftan emekliye birçok kesim için düzenlemeler içeren Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında esnaf ve sanatkarlar için "Esnaf Destek Paketi", "İşletme Kredisi" ve "Paraf Esnaf Kart" paketlerini kullanıma sunmuştu.

Halkbank'tan "Esnaf Destek Paketi" kapsamında kredi kullanan organizasyon firması sahibi Erol Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kına gecesi organizasyonları yaptıklarını belirterek, salgın sebebiyle toplu organizasyonların iptal edilmesi sonucu işlerinin durma noktasına geldiğini söyledi.

Yıldırım, düğün organizasyonlarının salgından çok fazla etkilendiğini ifade ederek, "Düğünler için yılda ortalama 600 bin organizasyon yapılıyor. Bu organizasyonların yaklaşık 450 bini bir mekanda...