07 / 05 / 2024

halkbank hisselerinde düşüş

halkbank hisselerinde düşüş

Halkbank hisse senedi önceki kapanışa göre yüzde 12,34 değer kaybederek 13,85 liraya gerilerken, Emlak Konut GYO hisselerinin düşüşü de yüzde 12,45 oldu...

Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank peş peşe açıkladı! 3 milyon TL'nin aylık getirisi uçtu!

Yastık altında parası olan vatandaşların gündeminden düşmeyen mevduat faizi oranları güncellendi. Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank yeni faiz oranlarını peş peşe açıkladı! İşte 3 milyon TL'nin aylık getirisi...

Halkbank’tan Jet Luck yarışması! Asansörde 50 saniyede iş fikrini anlatıp jüriyi ikna edenlere nakit para ödülü!

Halkbank kendi işini kurmak isteyenlere yönelik Jet Luck adlı bir yarışma düzenlediğini açıkladı. Banka’nın genel müdürlük binasındaki asansörlerde düzenlenen yarışmada, 50 saniyede iş fikrini başarıyla anlatıp jüriyi ikna edenler nakit ödül kazanacak.

Halkbank'tan yeni kampanya! 300 TL ParafPara için bunu yapmanız yeterli!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Halkbank yeni kampanyası için düğmeye bastı. 300 TL ParafPara için bunu yapmanız yeterli...

Milyonlara düşük faizli kredi müjdesi! Ayda 2 bin 973 TL taksitle kredi fırsatı başladı!

Memur ve kamu çalışanlarına özel Halkbank’tan düşük faizli kredi fırsatı başladı. 50 bin TL'ye kadar azami vade 36 ay, 50 bin 001 TL - 100 bin TL arası azami vade 24 ay, 100 bin 001 TL üzeri tutarlar için azami vade bir yıl vade seçenekleri ile sunulan kredinin ayrıntıları peş peşe belli oldu.

Halkbank acil duyurdu

Halkbank tarafından çok önemli bir duyuru gerçekleştirildi. Banka tarafından yapılan duyuruda düşük faizli kredi verileceği açıklandı.

Halkbank'tan sıkıntıya son. Flaş açıklamayı yaptılar

Halkbank'tan nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlara yönelik çok önemli bir fırsat geldi. Halkbank’tan düşük faizli kredi desteği verilecek.

Halkbank'tan düşük faizli konut kredisi imkanı!

Halkbank, ev sahibi olmak isteyen müşterilere yönelik ağızları açık bırakan bir konut kredisi kampanyası duyurdu. 10 yıl vadeli ve düşük faiz oranlarıyla sunulan bu fırsatla Halkbank, müşterilerini rahat bir şekilde ev sahibi yapmayı hedefliyor. Detaylar haberimizde!

Halkbank'tan acil uyarı geldi! Bu kişilere itibar etmeyin

Halkbank'tan müşterilerine acil uyarı yapıldı. Kendisini bankacı, polis ve savcı ikazı geldi. Dolandırıcıların tuzağına düşmemek için bankadan dikkatli olunması için çok önemli bir uyarı yapıldı.

2 ayda 3 bankanın iflas ettiği ABD'de bölgesel bankaların hisselerindeki düşüş devam ediyor!

ABD'de PacWest Bank'ın hisselerinde yaşanan düşüş, bankanın potansiyel ortaklar ve yatırımcılarla stratejik seçenekler hakkında görüşmelerde bulunduğunu açıklamasından sonra derinleşirken, diğer bölgesel bankaların hisseleri de olumsuz olarak etkilendi.

Kamu bankalarında son dakika fırtınası! Önce Ziraat Bankası, şimdi de Halkbank ve Vakıfbank açıkladı!

Kamu bankalarında son dakika fırtınası! Önce Ziraat Bankası, şimdi de Halkbank ve Vakıfbank açıkladı!..Bankalar düşük faizli kredi imkanlarını duyurdu.

Halkbank'tan 18-55 yaş arası kadınlar için bomba kampanya! Kampanya detay ve şartlar!

Halkbank, acil nakit ihtiyaçları olan 18-55 yaş arası kadınlar için özel bir kredi programı başlattı. Program kapsamında sunulan kredilerde 1 yıl ödemesiz dönem bulunuyor.

Dünyaca ünlü bankanın iflasıyla iki günde 465 milyar dolar buharlaştı

ABD'de Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflasının ardından yatırımcılarda yaşanan kaygılar küresel bankacılık hisselerinde keskin düşüşlere sebep oldu. Dünya borsalarında iki günlük kayıp 465 milyar dolara kadar ulaşmış oldu.

Bu bankalarda resmen 7 şiddetinde deprem! İş Bankası, Halkbank, Akbank tek tek açıkladı, duyanın adeta dünyası yıkıldı

Bu bankalarda resmen 7 şiddetinde deprem... İş Bankası, Halkbank, Akbank tek tek açıkladı, duyanın adeta dünyası yıkıldı...

halkbank hisselerinde düşüş Haberi

halkbank hisselerinde düşüş

Uluslararası piyasalar; ABD Merkez Bankası FED'in toplantısına kilitlenmişken, yeni güne ihalelerde yolsuzluk ve rüşvet iddialarıyla işadamları ve bürokratlara gözaltı haberleri ile başlayan iç piyasada VİOP 30 endeksi, açılış sonrasından satışları sertleştirirken, BİST 100, güne yüzde 1.57lik kayıp ile başladı. 


Borsa İstanbul 100 endeksi; belirsizliklerin devam etmesi ve tepki alımlarının sınırlı kalması ile günü 3.897,32 puanlık düşüşle 70.946,06 puandan tamamladı. Hisse senetleri ortalama yüzde 5,21 oranında değer kaybederken, toplam işlem hacmi 4,2 milyar lira oldu. 


Satış baskıları 


Analistler, güne İstanbul merkezli operasyonda, aralarında; iş adamları, hükümetten 3 önemli ismin çocukları ve Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın da bulunduğu 22 kişinin gözaltına alındığı haberi ile satıcılı başlayan Borsa İstanbul'da, gelen tepki alımlarının sınırlı kaldığım ve operasyona ilişkin belirsizliklerin devam etmesi ile satış baskılarının artarak...