03 / 05 / 2024

halkbank kampanya

halkbank kampanya

Emekli promosyonu yarışında geride kalan Halkbank, herkese özel bir kampanya düzenlediklerini duyurdu! Peki, kampanyadan yararlanmak için neler yapılmalı? Kampanya ayrıntıları nelerdir? İşte kampanya ayrıntıları...

Halkbank müşterilerine son 20 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanların hesabına tam  750 TL yatırılacak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Halkbank merakla beklenen Mart 2024 kampanyasını açıkladı. Başlatılan kampanya kapsamında Paraf ticari kredi kartlarıyla market ve gıda alışverişlerine 750 TL ParafPara veriliyor. 

Akaryakıt dev kasım ayı müjdesi! Peş peşe zam gelmişti! Araçlarınıza akaryakıt almadan mutlaka bakın!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Halkbank, akaryakıt sektörüne yönelik yeni bir kampanya düzenledi. Halkbank, kampanya kapsamında müşterilerine 100 TL ParafPara hediye edeceğini duyurdu.

Az önce resmen açıklandı! Bir kereliğe mahsus IBAN numaranıza tam 1.500 TL yatacak! Hemen başvurun!

Bankalar hem bünyelerine yeni müşteri katmak ve hem de mevcut müşterilerinin yapacakları harcamalarda kazançlı çıkmasını sağlamak için kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, yeni bir kampanya düzenleyen Halkbank, kampanya kapsamında tam 1.500 TL hediye edeceğini duyurdu.

Halkbank'tan yeni kampanya! 300 TL ParafPara için bunu yapmanız yeterli!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Halkbank yeni kampanyası için düğmeye bastı. 300 TL ParafPara için bunu yapmanız yeterli...

Halkbank eylül ayı kampanyasını açıkladı

Devlet bankaları arasında yer alan Halkbank, eylül ayı kampanyasının detaylarını açıkladı. Halkbank tarafından hazırlanan kampanya nakit sorununa çözüm olacak.

Halkbank dev kampanya! 31 Ağustos 2023'E kadar süreniz var, dikkat hakkınız yanmasın!

​​​​​​​Halkbank'tan dev kampanya! Araç kiralama sektöründe özel fırsatlar sunan Halkbank, müşterilerine 500 TL ile 50.000 TL arasındaki peşin araç kiralama harcamalarını ücretsiz 5 taksite bölmeyi vaat ediyor.

Halkbank'tan yeni kampanya! 31 Temmuz'a kadar hemen başvurun!

Türkiye Halk Bankası, müşterilerine özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yurt içinde market ve restoran sektöründe peşin olarak yapılacak 500 TL ve üzeri ilk harcamadan sonraki her 500 TL ve üzeri harcamaya 30 TL, toplamda 180 TL ParafPara verilecek.

Halkbank’tan anında 2 bin TL hediye! Detaylar bir bir belli oldu!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Halkbank, müşterilerine tam 2 bin TL’ye kadar kazandıracak yeni bir kampanya başlattı. Halkbank, kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin 2 bin TL ParafPara kazanacağını açıkladı.

Halkbank'tan uyguna ihtiyaç kredisi! Bu oranda bu kredi kaçmaz!

En cazip, ekonomik ve uygun fırsatlar sunan ihtiyaç kredisi Halkbank'tan geldi. Halkbank, Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kampanyası sunarak emeklilerin nakdi ihtiyaçlarına tatmin edici çözümler sunuyor. Emeklilere özel yürütülen bu kampanya fırsatından yararlanmak için bilinmesi gerekenler…

Halkbank'tan yeni kampanya! 30 Haziran'a kadar hemen başvurun!

Türkiye Halk Bankası'nın özel kredi kartı Paraf Esnaf Troy, müşterilerine cazip bir kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında, Paraf Esnaf Troy kartıyla yapılacak harcamalara toplamda 500 TL ParafPara fırsatı sunuluyor.

Halkbank'tan ard arda kampanya! O paralar geri ödenecek

Bankaların gerçekleştirdiği kampanyaların arasına Halkbank'tan da muhteşem bir ilan yapıldı. Alışverişlerinizi eğlenceli hale getirecek kampanyada müşterilerine 400 TL para iade kampanyasını başlattı. Peki para iadesi neye göre yapılıyor? İşte detaylar.

Halkbank'a SMS atana 750 TL hediye! Son tarih 31 Mayıs!

Halkbank müşterileri için harika bir fırsat! Tek bir SMS göndererek 750 TL'lik bir hediye kazanma fırsatı sunuldu. İlgili banka tarafından duyurulan bu heyecan verici kampanya ile müşteriler büyük bir avantaj elde ediyor.

Halkbank'tan kadınlara güzel haber! Bu kişilere 100 TL ParafPara verilecek!

Halkbank; Paraf Kadın'a özel kampanya ile giyim, kozmetik ve kuaför harcamalarında 100 TL ParafPara dağıtılacak. İşte ayrıntılar...

halkbank kampanya Haberi

halkbank kampanya

Emeklilik yarışını kaybeden Halkbank, herkese özel bir etkinlik düzenleyeceklerini söyledi. Halkbank, kampanyayı şu sözlerle duyurdu: Peki kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz? Kampanya detayları nelerdir? Kampanya detayları için tıklayınız…

Tek kelimeyle 1.000 liraya varan parahu para şansı! Paraf ile 12 ay boyunca aylık 2.500 TL rehin için 150 TL ParafPara, 5.000 TL rehin için 300 TL ParafPara, 7.500 TL rehin için 500 TL ParafPara, rehin için 1000 TL ParafPara kazanın 10.000 TL harcayın.

Kampanyadan yararlanmak için alışveriş öncesi boşluk bırakarak kartınızın son 6 hanesini 3404'e (KKTC için 3444'e kadar) anahtar kelime ile SMS göndermeniz gerekmektedir. Örneğin; 5.000 lira ve 300 lira ParafPara harcamak istiyorsanız, "5000 123456" ve 3404'e SMS göndermeniz gerekiyor. Kampanyada kazanılabilecek ParafPara...