29 / 04 / 2024

halkın projelere desteği

halkın projelere desteği

Başarının, kent vizyonu ve stratejisinin vatandaşa doğru tanıtılmasıyla elde edilebileceğini belirten KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, "Vatandaş da projelerin içinde olmalı" dedi.

İstanbul'da yüzyılın dönüşüm desteği 6 soruda tüm detaylarıyla!

Mega kent İstanbullular tarafından merakla beklenen kentsel dönüşüm desteğinin detayları belli oldu. Peki kentsel dönüşüm destekleri ne zaman verilecek, başvurular ne zaman başlayacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları...

Bakan Özhaseki Yerinde Dönüşüm desteği ile evini yapan depremzedeyi paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 'Yerinde Dönüşüm' projesinden hibe desteği alan vatandaşın evini paylaştı.

Halk otobüsü esnafının gelir desteği artıyor: Bakan Göktaş tek tek açıkladı! Özel halk otobüsleri de yararlanacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, halk otobüslerinin her ayın 1'i ile 4'ü arası ücretsiz yolcu taşıma kararı ile ilgili konuştu, "Esnafımızın mağduriyetini göz önüne alarak gelir desteğinin iyileştirilmesine ilişkin artış ile ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği uygulaması hayata geçti! 200 bin TL'ye varan destek sağlanacak

Türkiye'nin imalat sanayisinin yalın dönüşüm yoluyla verimlilik artışına katkı sağlamak için düzenlenen "KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği" hayata geçirildi.

Düve alımının hibe desteği açıklandı! Düve alımı hibe desteği 2023 ne kadar oldu?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi düve alım desteği açıklaması yaptı. İşte Bakan Kirişçi'nin açıklamasının tüm detayları...

Bakanlıktan son dakika: Sosyal yardım alanlar hemen baksın! Şehir içi ulaşım desteği ödemesi yüzde 50 artırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığınca engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazileri ücretsiz olarak taşıyan şehir içi özel halk otobüsü ve deniz ulaşım aracı sahiplerine yapılan aylık gelir desteği ödemesi artırıldı.

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği il il ödeme takvimi! 2023 Mart mazot gübre desteğine şimdi bakın!

Geçtiğimiz haftalarda deprem bölgesindeki çiftçiler için mazot ve gübre desteğinin nakit verileceği duyuruldu. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği il il ödeme takvimi! 2023 Mart mazot gübre desteğine şimdi bakın!

Esnafa son dakika hibe desteği! Bakanlık harekete geçiyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, depremlerden etkilenen esnafın hibe desteği ve mevcut borçlarının iki sene ertelenmesine ilişkin taleplerini ilgili bakanlıklara ilettiklerini ifade etti.

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği 2023 hesaplara yattı mı? Hemen il il bakın! 

Milyonlarca çiftçi "Mazot ve gübre desteği yattı mı, ödendi mi?" sorusunun yanıtını araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği 2023 hesaplara yattı mı? Hemen il il bakın! 

Çiftçiler hemen hesaplarınıza bakın! Mazot gübre desteği... Peş peşe açıklandı! Kontrol etmeyen pişman olur!

Milyonlarca çiftçi mazot ve gübre desteği ödemelerini araştırıyor. Çiftçiler hemen hesaplarınıza bakın! Mazot gübre desteği... Peş peşe açıklandı! Kontrol etmeyen pişman olur!

Çiftçiler hemen bakın! Şubat ayı mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi peş peşe gelen açıklamalara bakın!

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan nakdi mazot ve gübre desteği ile kırsal kalkınma desteklerine ilişkin açıklama yapıldı. Çiftçiler hemen bakın! Şubat ayı mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi peş peşe gelen açıklamalara bakın!

Çiftçilere resmen Şubat 2023 müjdesi! Mazot gübre desteği bekleyenler hemen tek tek açıklanan bu yeni tarihe bakın!

Çiftçilere resmen Şubat 2023 müjdesi... Mazot gübre desteği bekleyenler hemen tek tek açıklanan bu yeni tarihe bakın...

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği güncellendi! 2023 mazot gübre ödemesi ne zaman, kaç lira? Hemen siz de bakın!

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan nakdi mazot ve gübre desteği ile kırsal kalkınma destekleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği güncellendi! 2023 mazot gübre ödemesi ne zaman, kaç lira? Hemen siz de bakın!

halkın projelere desteği Haberi

halkın projelere desteği

Geçtiğimiz yıl EXPO 2020 adayı olan ve 2'nci turda elenerek yarışı kaybeden İzmir'in, yeni bir yol haritası çizmesi gerektiğini söyleyen KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal,başarının ancak kent vizyonu ve stratejisinin vatandaşa doğru tanıtılmasıyla elde edilebileceğini söyledi. 

Günümüzde turizm sektöründe rekabet koşulları değişirken, artık ülkelerden ziyade, kentlerin hatta bölgelerin birbirleriyle yarıştığına dikkat çeken Ünal, kurumlarda uygulanan ve marka aidiyetini sağlayan eğitimlerin, kent tanıtımı gibi süreçlerde vatandaşa da uygulanması gerektiğini vurguladı. 

Bölge lokotomifi: Turizm Kent tanıtımında en önemli paydaşın o kentin vatandaşları olduğunu hatırlatan Osman Ünal, şunları söyledi. "EXPO gibi organizasyonlarda, halkın projeyi sahiplenmesi şart. Kamu kuruluşları, özel sektör, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra; asıl halk bu sürecin içinde olmalı. Tek cümleyle, kentin kurumsal starej isini öğretmeli, kentin...