18 / 05 / 2024

hangi şehir Turizm Kenti olacak

hangi şehir Turizm Kenti olacak

Ak parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı'da bitme aşmasına gelen 4 yıllık Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu'na kontenjan verilmesiyle birlikte Kütahya'nın turizm kenti olma yolunda önemli aşama kaydettiğini söyledi.

İŞKUR açıkladı! Şehir hastanelerine personel alımı yapılacak!

İŞKUR üzerinden yayınlanan açıklama kapsamında, farklı kentlerde şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamada peki hangi şehir hastanelerine personel alımı yapılacak? 

Türkiye'nin en genç şehri açıklandı! Peki, hangi şehir kaç yaşında?

Türkiye, 84 milyon 680 bin 273 kişilik nüfusu ile büyük bir genişliğe sahip bir ülkedir. Buna göre, arklı yaş grupları ise bu çeşitlilik içerisinde en çok dikkat çeken konulardan birisi oluyor. Elde edilen veriler kapsamında ise yaş ortalamasına göre en genç ve en yaşlı şehirler açıklandı. İşte habe

Forbes, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı! Bakın ilk üçte hangi şehir var!

Finans, yatırım, endüstri ve pazarlama ağırlıklı konular içeren dünyaca ünlü Forbes dergisi, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı. Bakın ilk üçte hangi şehir var...

Türkiye'nin en zeki şehirleri açıklandı! Hangi şehir, kaçıncı sırada?

1 milyonun üzerinde katılımcıyla yapılan bir zeka testinde Türkiye'nin en zeki şehirleri açıklandı iddiası sosyal medyada da gündem oldu. Peki hangi şehir, kaçıncı sırada?

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanifi Koç tarafından kuruldu.

Gaziantep Büyükşehir 222 milyon TL'ye ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 222 milyon TL olarak belirtildi.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Akaryakıtta yeni zam ya da indirim var mı? Benzin, motorin, LPG bugün hangi şehir kaç TL? Sürücüler şimdi göz atın!

Döviz ve brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmanın akaryakıt fiyatları üzerindeki yukarı yönlü yansımaları sürüyor. Peki akaryakıtta yeni zam ya da indirim var mı? Benzin, motorin, LPG bugün hangi şehir kaç TL?

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi branştan personel alacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023 yılında personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi braştan personel alacak? İşte detaylar...

Global şirketlerde deprem alarmı! Operasyonlarını İstanbul dışına taşıyorlar! Global şirketlerin gözdesi hangi şehir?

Kahramanmaraş depremleri sadece vatandaşları değil, global şirketlerin yöneticilerini de endişelendiriyor. İstanbul üzerinden Ortadoğu, Asya ve Türki Cumhuriyetler gibi çok geniş bir coğrafyayı yöneten şirketler, deprem riski nedeniyle operasyonlarını farklı şehirlere taşımayı planlıyor.

Bu verilere çok şaşıracaksınız! İşte en fazla dolar biriktiren şehir!

Kur korumalı mevduat ile daha önce geleneksel davranışlarını sürdüren mevduat sahiplerinin tercihleri büyük oranda değişti. 2021 senesinin Aralık ayından bu yana bakın hangi şehir en fazla TL mevduata sahip olurken, hangisi doları tercih etti…

Kayseri Büyükşehir, Erciyes'te turizm imarlı arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erciyes'te turizm tesis alanı imarlı otel arsası satıyor. 

hangi şehir Turizm Kenti olacak Haberi

hangi şehir Turizm Kenti olacak

Ak parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı'da bitme aşmasına gelen 4 yıllık Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu'na kontenjan verilmesiyle birlikte Kütahya'nın turizm kenti olma yolunda önemli bir aşama daha kaydettiğini söyledi. Ak parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu yaptığı açıklamada, "Kütahya tarihi, doğası, kaplıcaları, sanatı ve yerel zenginlikleri ile çok önemli bir turizm potansiyeline sahip olmakla birlikte şimdiye değin bu konuda hak ettiği yeri alamamıştır. Turizmi  Kütahya'nın gelişip kalkınmasında önemli bir yol haritası olarak görüyoruz" dedi. 


Haber Tavşanlı...