18 / 05 / 2024

hangi yaka daha çok prim vaadediyor

hangi yaka daha çok prim vaadediyor

İstanbul'un gelişimi çok ilginç... Normalde kentler bir yöne gelişir. O yön gelişme aksıdır. Tüm yatırımlar o bölgeye yapılır. Kent uzar gider...

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro durak isimleri neler, hangi duraklardan geçiyor?

İstanbul'da ulaşımı rahatlatmak için bir metronun daha açılışı yapılıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro hattı bugün açılıyor. Peki Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro  durak isimleri neler, hangi duraklardan geçiyor?

TOKİ'den konut bekleyenler dikkat, iki proje için teslim müjdesi geldi! TOKİ Mart 2024'te hangi projeleri teslim edecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen iki projesi için daha teslim müjdesi geldi. Peki TOKİ Mart 2024'te hangi projeleri teslim edecek? 

Evini dönüştürmek isteyenler dikkat! Kentsel dönüşümde hangi teşvik ve destekler veriliyor 2024?

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden sonra kentsel dönüşümün önemi de bir kez daha anlaşıldı. Peki evini dönüştürmek isteyenler için hangi teşvik ve destekler veriliyor? İşte kentsel dönüşüm teşvik ve destekleri...

İzmir Karşıyaka’daki kritik planlar yargıya taşındı!

İzmir'in imar planları gündemdeki yerini korurken yeni bir gelişme daha yaşandı ve Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi kentsel dönüşüm planları da yargıya taşındı. 

Motorine bir indirim daha geldi! Hangi ilde benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL? Tek tek açıklandı! 

Brent petrol fiyatının 80 doların altına gerilemesinin ardından akaryakıtta peş peşe indirim haberleri gelmeye başladı. Motorine ikinci indirim de bugün geldi. Peki hangi ilde benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar? İşte BP, Opet, Shell, Total, PO 8 Aralık 2023 fiyat listesi... 

Dolar mı alalım, euro mu? sorusuna İslam Memiş'ten net yanıt! Bunu almanız daha isabetli...

Elinde parası olan yatırımcılar ''dolar mı alalım euro mu?'' sorusunu araştırıyor. Hangi yatırım aracının daha çok kazandıracağını merak edenler için, İslam Memiş'ten açıklama geldi. Memiş, 'Bunu almanız daha isabetli' diyerek o döviz kurunu işaret etti.

SPK'dan 3 şirkete daha halka arz onayı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 3 firma için daha halka arz onayı verdi. Hangi firmalar ne zaman, hisse başı kaç TL fiyatla halka arz edilecekler? İşte merak edilen haberin detayları...

Prof. Dr. Ahmet Ercan, üç ilin daha deprem riskini açıkladı! Şimdi bakın: Hangi ilde kaç büyüklüğünde deprem olabilir?

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, il il deprem beklentilerini açıklıyor. Ercan, geçtiğimiz gün üç il için daha beklentisini açıkladı. Peki Hangi ilde kaç büyüklüğünde deprem olur?

Akbank tek mesaja 250 bin TL verecek

Şu sıralar kredi arayan vatandaşlar hangi bankadan daha avantajlı kredi alabileceklerini araştırıyorlar. Akbank tarafından vatandaşlara kolay kredi verilmesi hakkında önemli bir duyuru yapıldı.

2023'ün ilk yarısında 9 bin 852 şirket kapandı! En çok kapanan şirketler hangi sektörden? 

TOBB tarafından açıklanan rakamlara göre, Haziran ayında 1938 şirket daha kapandı ve yılın ilk 6 ayında toplam 9 bin 852 şirket kapanmış oldu. Peki en çok kapanan şirketler hangi sektörden oldu? İşte ayrıntılar...

Bu meyvenin ismi çok garip... Kimse tek seferde söyleyemiyor ama boşverin eken zengin oluyor malına mülk katıyor

Çiftçiler hangi meyvelerden daha fazla para kazanabileceğini araştırıyor. Bu meyveler arasında bir tanesi var adını söylemek oldukça zor ancak çiftçilere para kazandırmakta üstüne yok. İşte detaylar...

Araçlarda hangi renk daha fazla değer kaybediyor? Şoke eden sonuçlar açıklandı!

Amerika’da 3 yaşındaki 1,3 milyondan fazla ikinci el otomobil üzerinden gerçekleştirilen araştırma ile otomobillere en fazla değer kaybettiren renkler belli oldu. iSeecars tarafından yapılan araştırmanın sonuçları yayımlandı.

Emekliler hemen bu hesaba göz atın! Hangi ayda başvuran daha yüksek maaş alıyor? Bir bir sıralandı! 

Emeklilik hesabı yapanlar son dönemde, SGK’ya başvurucağı tarih konusunda kafa karışıklığı yaşıyor. Peki hangi ayda başvuran daha yüksek maaş alıyor?

hangi yaka daha çok prim vaadediyor Haberi

hangi yaka daha çok prim vaadediyor
Yazının devamı için...