15 / 05 / 2024

Hanife Kocaman

Hanife Kocaman

Hasko Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hanife Kocaman, Duygu Kocaman tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi'nde kuruldu.

Ev sahibi 'kendim oturacağım' dedi kiracısını çıkardı: Aynı evi 3.600 TL yerine 14 bin TL'ye ilana koydu!

Konya’da oturduğu eve 3 bin 600 TL kira veren Necip Fazıl Kocaman, konut sahibinin “çık kendim oturacağım” baskısıyla evini boşalttı. Ev sahibi evi 14 bin TL'ye ilana koydu. Duruma tepki göstere kiracı, ev sahiplerini vicdanlı olmaya davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasını anımsattı... 

Yapımı bir yılda tamamlanan Darülaceze’ye Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü!

Yardıma muhtaç vatandaşlara yuva olacak Darülaceze’nin yeni binası inşası sona erdi. İstanbul Okmeydanı’nda 1800’lü yıllardan bugüne kadar hizmet veren Darülaceze, kocaman yaşam alanına dönüştü. O devasa alan sadece bir senede tamamlandı ve Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü aldı.

Proficient Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proficient Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Kocaman tarafından kuruldu.

Luxury Hotels Clubs Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Luxury Hotels Clubs Turizm Limited Şirketi Kağıthane’de 150.000,00 TL sermaye bedeli ile Hülya Satır, Hanife Gizem ve İnci Özcan ortaklığı tarafından kuruldu.

Bakan Özhaseki'den korkutan İstanbul depremi açıklaması: 7 ve üzeri depremde kocaman hapishaneye döner!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki İstanbul depremi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "'7 ve üzeri depremde kocaman hapishaneye döner!" dedi.

Cumhurbaşkanı'ndan öğrencilere müjdeli haber! Bayram harçlığı olarak 2 bin TL verecek!

Bu bayram, emeklilerle birlikte öğrencilerin de yüzünde kocaman bir gülümseme olacak! Öğrencilere özel bayram sürprizi: 2 Bin TL bayram harçlığı hesaplara gönderiliyor!

Aye Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aye Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Kocaman tarafından kuruldu.

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kocaman tarafından kuruldu.

Kocaman Panel İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaman Panel İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulmelik Kocaman tarafından kuruldu.

Esedoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Esedoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Kocaman tarafından kuruldu.

Kcn Mekanik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kcn Mekanik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Kocaman tarafından kuruldu.

Eem Tasarım Elektrik Mekanik Proje Taahhüt Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Eem Tasarım Elektrik Mekanik Proje Taahhüt Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yakupoğlu ve Yusuf Kocaman ortaklığında kuruldu.

Esza Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Esza Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Limited Şirketi  Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile  Esra Kocaman ve Zafer Şimşek tarafından kuruldu.

Hanife Kocaman Haberi

Hanife Kocaman
Hasko Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hanife Kocaman, Duygu Kocaman tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da kuruldu. 


Hasko Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YAPI : Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Bilumum inşaat malzemelerinin alımı, satımı ve pazarlamasını yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...