17 / 05 / 2024

harp ve vazife malulleri ek ödemeleri ne zaman

harp ve vazife malulleri ek ödemeleri ne zaman

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk “Harp ve Vazife Malullerimizin Ek Ödemelerini yarın yapacağız” dedi.

Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanlığı Kışlası 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda! 

Marmara Denizi ve Adalar ÖÇKB, İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı Kışlasına Yönelik 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

15 bin lira ikramiye için kanun teklifi Meclis'te!

CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, gaziler,  şehit yakınları ve vazife malullerine, Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla, 15 bin Türk Lirası ikramiye verilmesi için Meclis'e kanun teklifi verdi.

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

ASELSAN ile TUSAŞ'dan Radar ve Elektronik Harp Sözleşmesi imzalandı! Proje Hava SOJ ile alakalı olacak!

ASELSAN-TUSAŞ ortaklığı ile Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı arasında bir iş anlaşması gerçekleşti. Anlaşmanın içeriği Radar ve Elektronik Harp Sistemleri tedariki, aviyonik yazılım geliştirilmesi ve entegrasyonuna yönelik olarak tasarlandı.

Bakan Bilgin müjdeyi verdi! Anne babalar dikkat! 10 bin lira hesaplara yatıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, şehit çocukları, harp ve vazife malullerinin kendileri ile çocuklarının 2022-2023 eğitim yardımı ödemelerinin bugün yapılacağını duyurdu.

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Faizsiz kredi müjdesi resmen geldi! Faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

SGK, Toplu Konut İdaresi Tarafından Şehit Ailelerine Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerine Açılacak Faizsiz Konut Kredisi Hakkında Yönetmelik kapsamında bulunanlara faizsiz konut kredisi kullandırıyor. Peki faizsiz konut kredisini kimler kullanabilir?

Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları 2022 tercih süresi uzatıldı! Son dakikada değişti

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercih işlemleri 16 Mayıs'a uzatıldı. Milli Savunma Bakanlığı astsubaylık sıbnavlarına girerek tercih yapacak adaylara son dakika bilgisini açıkladı.

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Bakan Selçuk açıkladı! O ödemeler yarın başlıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk “Harp ve Vazife Malullerimizin Ek Ödemelerini yarın yapacağız” dedi.

Evi olmayan engelli ve gazilere TOKİ'den bedava ev!

TBMM'ye sunulan 2985 Sayılı Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında engelli olan harp veya vazife malulü olanlara bir konut ile sınırlı olmak kaydıyla beyan ettikleri yerde konut verilmesi amaçlanıyor.

TOKİ'den 154 bin TL'ye kadar faizsiz kredi fırsatı!

TOKİ, şehit ailelerine, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlerine 154 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuyor. Bu kredi ile yalnızca TOKİ konutlarında değil istenilen yerde ve büyüklükte konut sahibi olunabiliyor. İşte ayrıntılar...

Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

2985 Sayılı Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Teklif ile engelli olan harp veya vazife malulü olanlara bir konut ile sınırlı olmak kaydıyla devamlı ikamet edeceklerini beyan ettikleri yerde konut verilmesi planlanıyor. 

TOKİ engelli vatandaşlara ayrıcalık tanıyor mu?

TOKİ, alt gelirli, orta gelirli, şehit ailelerini, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, engelli vatandaşları ve emekli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ engelli vatandaşlar için konut satışlarında ayrıcalık tanıyor mu?

harp ve vazife malulleri ek ödemeleri ne zaman Haberi

harp ve vazife malulleri ek ödemeleri ne zaman

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, harp ve vazife malullerinin 2020 yılı ek ödemelerinin yarın hesaplara yatırılacağını duyurdu.

“59 BİNİ AŞKIN KİŞİYE 214 MİLYON 652 BİN LİRA ÖDEME YAPILACAK”

Bakan Selçuk bu kapsamda, 59 bini aşkın kişiye toplam 214 milyon 652 bin lira ödeme yapılacağını açıkladı.

Harp ve vazife malullerine yapılacak ek ödeme tutarlarının 3.647 lira ile 6.631 lira arasında değiştiğinin altını çizen Bakan Selçuk, “2020 yılı ek ödeme tutarları hak sahiplerinin banka ve PTT şubelerine gönderilerek yarın ödenecek.” dedi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Emekli Sandığı Kanununun ek 79’uncu maddesi kapsamında; harp ve vazife malullüğü aylığı bağlananlar ile hak sahiplerine, bu kapsamda olanlardan tekrar çalışmaya başlamaları sebebiyle aylıkları kesilenlere ve vazife malulü olup aylık bağlanmadan sınıf veya...