06 / 05 / 2024

Hasdal yeni emniyet müdürlüğü

Hasdal yeni emniyet müdürlüğü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Hasdal'da yeni emniyet külliyemizi inşa edeceğiz. İstanbul Emniyet Teşkilatımız çok daha verimli, farklı hizmetlerin verileceği bir imkana kavuşacak'' dedi.

Konut kiralamada 'kimlik bildirimi' dönemi! Emniyet görevlileri denetimlere başladı!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin uygulanan yeni düzenleme resmen başladı. Emniyet görevlileri yeni kurallara ilişkin denetimlere de başladı.

İnşaat halindeki emniyet binası için 'orta hasarlı' denilerek yıkım kararı verildi!

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’nün kaba inşaat halindeki yeni hizmet binasının 6 Şubat depremleri sonrası ‘orta hasarlı’ denilerek yıkılması Meclis gündemine taşındı.

İŞKUR açıkladı, KPSS şartsız Emniyet Müdürlüğü bünyesine personel alımı yapılacak

İŞKUR, açık iş ilanları üzerinden yeni bir personel alım ilanı açıkladı. Emniyet Müdürlüğü'ne KPSS şartı aranmadan daimi alımlar yapılacağı belirtildi. Yaş şartının aranmadığı personel alım ilanında farklı meslekler için alım yapılacağı bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...

Yasamada yeni dönem başladı: Erdoğan, yeni anayasaya çağırdı

İçişleri Bakanlığı'na bağlı Emniyet Genel Müdürlüğü binasının önünde yaşanan bombalı saldırı teşebbüsünün ardından TBMM'nin 28. Dönem 2. Yasama Yılına başlaması, artırılan güvenlik tedbirleriyle sağlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yasama yılı çağrısı yaptı. 

İşte iOS 17 ile gelecek yeni özellikler

Apple, her sene yaptığı gibi iOS 17 ivonasyonlarını anlatırken iPhone'lara ilave edilecek fonksiyonların hepsinden bahsetmedi. iOS 17 beta 1, bir dizi yeni gizlilik ve emniyet fonksiyonuna sahip.

Trafik cezaları peş peşe açıklandı! Hız sınır, kırmızı ışıkta geçme, emniyet kemeri takmamak...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte trafik cezaları güncellendi. Peki, Hız sınır cezası, kırmızı ışıkta geçme cezası, emniyet kemeri takmamak, cep telefonu kullanmanın cezası ne kadar?

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden maaş promosyonu açıklaması!

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), tarafından teşkilat mensuplarının promosyonları ile alakalı  iddialara yönelik yeni bir bilgilendirme yapıldı. Yapılan açıklamada imzalanan anlaşmanın detaylarına da yer verildi. İşte o açıklama...

Polis Özel Harekat nasıl olunur? Emniyet Genel Müdürlüğü duyurdu! İşte başvuru detayları

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı Polis Özel Harekat için yeni dönemde alımların nasıl olacağı araştırılıyor.

Emniyet görevlileri dikkat! Polis atama yönetmeliği değişiyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yeni yayımlanan personel atama yönetmeliği hakkında konuştu.

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü yeni yerine taşındı!

Antalya Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü inşaatı tamamlanan yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 

Kemer Emniyet Müdürlüğü, Göynük'teki yeni binasına taşındı!

Antalya Kemer Emniyet Müdürlüğü yeni binası olan Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binası'na taşındı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni binasında hizmet vermeye başlayacak emniyet teşkilatını ziyaret etti.

Gaziosmanpaşa yeni emniyet binasının inşaatı başladı: 18 milyon 861 bin TL'ye mal olacak!

Küçükköy Polis Merkezi Amirliği ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası’nın yapımı için çalışmalara başlandı. Yeni emniyet binası, 2021'de hizmete açılacak. 

Yeni Zeytinburnu İlçe Emniyet Binası'nın temeli atıldı!

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, yeni binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. 1 bodrum kat,  zemin ve 3 normal kattan meydana gelecek Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Millet Bahçesi’ne komşu olacak.

Hasdal yeni emniyet müdürlüğü Haberi

Hasdal yeni emniyet müdürlüğü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Hasdal'da yeni emniyet külliyemizi inşa edeceğiz. İstanbul Emniyet Teşkilatımız çok daha verimli, farklı hizmetlerin verileceği bir imkana kavuşacak. Ve burası gerek büyüklük, gerek ihtiyaca göre bir projelendirmeyle güzel bir külliyeye İstanbul kavuşmuş olacak' dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe'de Jandarma ve Emniyet Teşkilatlarına Motosiklet Teslim Töreni'nde konuştu.


Hasdal'da yeni emniyet külliyemizi inşa edeceğiz. İstanbul Emniyet Teşkilatımız çok daha verimli, farklı hizmetlerin verileceği bir imkana kavuşacak. Ve burası gerek büyüklük, gerek ihtiyaca göre bir projelendirmeyle güzel bir külliyeye İstanbul kavuşmuş olacak. Buradan tüm halkıma sesleniyorum. 10 günlük bir bayram sürecini yaşayacağız. Tabi ki sizler yollarda eğer yolların kuralını bir kenara koyar da duygusallıkla hareket eder ve hız yapma noktasına gelirseniz hem ailelerinizi hem bizi üzersiniz. Biz istiyoruz ki...