12 / 05 / 2024

Haşim Bayram taziye

Haşim Bayram taziye

Bera Holding Kurucusu ve ilk Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Bayram, hayatını kaybetti. 

Ayazağa Depoculuk Ve Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

Ayazağa Depoculuk Ve Lojistik Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Şenkardeşler ve Mert Levi ortaklığında kuruldu.

Kuzu ciğerin fiyatı eti solladı, kilosu 420 TL'ye satılıyor!

Diyarbakır'da kuzu ciğerin fiyatı, eti solladı. Kuzu ciğerinin kilosu 420 TL’ye yükselirken et ise 390 liraya satılıyor. DİLTO Başkanı Haşim Elkaan, fiyat artışlarından rahatsızlık duyduklarını ancak bu duruma bir çözüm bulamadıklarını belirtti.

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 54 milyon 99 bin 498,33 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Şenova Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Şenova Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 46 milyon 527 bin 867,48 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Elmas Minela Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Minela Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Elmas ve Veli Kunçay ortaklığında kuruldu.

Akbank çifte bayram yaşatacak! Bu krediyi alan 3 ay sonra ödemeye başlayacak

Akbank, Kurban Bayramı'nda nakit ihtiyacı olanlara özel bir kampanya tertip ediyor. Başvurularınızı Akbank Mobil ve İnternet üstünden yapabileceğiniz gibi, 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi ile iletişime geçerek yahut şubelere giderek belgelerinizi tamamlayarak bayram kredisine başvuru yapabilirsin

Seçim sonrası ikinci el otomobil fiyatları yüzde 15 arttı! Bayramdan sonra artış devam edecek mi?

​​​​​​​Döviz fiyatlarında meydana gelen artış araç fiyatlarına da yansıdı. Sıfır otomobillerdeki tedarik problemi sürerken Kurban Bayramı öncesi ikinci el otomobil piyasasında hareketlilik yaşanırken, seçim sonrası fiyatların yaklaşık yüzde 15 arttığı ifade edildi.

Öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı hangi gün verilecek? 1.000 TL bayram harçlığı tarihi belli oldu mu? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesinde öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı müjdesini duyurmuştu. Peki Öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı hangi gün verilecek? 1.000 TL bayram harçlığı tarihi belli oldu mu? 

THY'de binlerce personele seçim piyangosu! Bayram ikramiyesi 20 bin lira daha verilecek

Kurban bayramının yaklaşması ile birlikte THY'den çok önemli bir açıklama geldi. Kurban Bayramı ikramiyeleri için personele rekor bir ödeme yapacak. İkramiyeler 20 bin TL'ye çıkarken, temmuz ayında verilecek olan primler de erkene çekildi.

Bayram ikramiyesinde rekor seviye! Kurban Bayramı gelmeden tam bu kadar ödenecek 

Emeklilerin heyecanla beklediği ödemelerden biri de bayram ikramiyeleri, emekli vatandaşlar için ekonominin zor günler yaşattığı bu dönemde önemli hale geldi. Seçim öncesi verilen müjdeler aracılığı ile vatandaşların alacağı bayram ikramiyelerinin üst seviyelere çıkması netleşti.

Bayram öncesi reel sektör tıkandı! Nakit sıkıntısı had safhaya ulaştı! Finansman krizi kapıda!

Yaşanan deprem felaketlerinin ardından Türkiye buruk bir bayrama hazırlanırken, bayram öncesinde reel sektörün nakit sıkışıklığı ise had safhada. İşletmeler, bankaların seçim öncesi belirsizlikler nedeniyle faizi yükseltip vadeyi kısaltmasına rağmen kredi kullandırmadığından dert yanıyor.

Bayram ve seçim öncesi otomobil piyasasında büyük hareketlilik! Satışlar roket gibi fırladı!

Yaz dönemi ve bayram öncesi araba piyasasında hareketli günler yaşanırken, sıfır otomobil bulamayan vatandaşlar ikinci ellere yönelirken, ikinci el otomobil satışları yüzde 15 yükseldi. Fiyatların devamlı yükseldiğini ifade eden uzmanlar, bayramın ve seçimin bunda etkili olduğunu belirtti.

Haşim Bayram taziye Haberi

Haşim Bayram taziye

Bera Holding Kurucusu ve ilk Yönetim Kurulu Başkanı  Haşim Bayram, vefat etti. Bera Holding taziye ilanı yayınladı. 

Bera Holding'in taziye ilanı:

"Holdingimizin kurucusu ilk Yönetim Kurulu Başkanımız, Sayın Haşim Bayram'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Anadolu sermayesinin büyük şirket modellerine için öncülük eden, 'Büyük Türkiye' inancı ile onlarca yatırımı ülkemize kazandıran Sayın Haşim Bayram'ın değerlerinden ilham almaya devam edeceğiz. Merhuma Allah'tan rahmet, değerli ailesine, tüm çalışanlarımıza ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ediyoruz."

"Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhum Haşim Bayram'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı...