03 / 05 / 2024

haşim işcan iş merkezi değerleme raporu

haşim işcan iş merkezi değerleme raporu

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Haşim İşcan İş Merkezi 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Atakule GYO Antalya Haşim İşcan İş Merkezi'nin değerleme raporu!

Atakule GYO, Antalya'da yer alan Haşim İşcan İş Merkezi'nin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Dev banka büyük değişim için tarih verdi! Gram altını olanlar hemen buraya baksın! 12 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, milyonlarca kişinin yakından takip ettiği bir konu haline geldi. Fiyatlardaki günlük değişiklikler ve uzman yorumları büyük ilgi görüyor. Alman Commerzbank, altının yıl sonu tahminini paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

RTÜK'ten seçim için ağır yaptırımlar var! Eğer buna uyulmazsa bakın neler olacak! 

Seçime sayılı günler kala YSK’nın seçime ilişkin ilan ettiği kurallar RTÜK tarafından tekrar hatırlatıldı. Yayın yasağına uymayan kuruluşlar hakkında en ağır yaptırımların uygulanacağı yönünde açıklamalar geldi. 

Gram altınına yatırım yapanların dikkatine: Uzmanlar 4 gün sonrası için tarih veriyor!

Uzmanlar, elinde gram altını olanların 4 gün sonra yaşayacağı değişim için tarih veriyor. İşte ayrıntılar... Hemen bakın...

Kamu Denetçiliği Kurumu'ndan şaşkına uğratan girişim! İş başvurusunda bulunan kişinin bilgileri veri tabanından silindi!

Kamu Denetçiliği Kurumu emsal bir karar aldı. Bir kişinin kişisel verileri iş başvurusunda bulunduğu kurumun veri tabanından kaldırıldı. 

Fatih Altaylı: İktidar seçim için İslam ülkelerinden yüklü miktarda para topluyor

Habertürk yazarı Fatih Altaylı iktidarın seçimi kazanmak için her şeyi göze aldığını dile getirirken İslam ülkelerinden yüklü miktarda nakit dolar transfer edildiğini ve bunun nasıl ödeneceğinin dahi hesaplanmadığını aktardı.

Bera Holding'in acı günü! Haşim Bayram vefat etti!

Bera Holding Kurucusu ve ilk Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Bayram, hayatını kaybetti. 

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

Atakule GYO Antalya Muratpaşa parseli gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Haşim İşcan Mahallesi, 8989 ada, 16 parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Tapu işlemlerinde yeni düzenleme!

Tapu işlemlerinde yapılan yeni düzenlemeyle farklı illerde bulunan taraflar satış, bağış ve mal değişim işlemlerini bir araya gelmeden farklı kentlerdenyapabilecekler.

Tapu işlemlerinde devrim gibi düzenleme!

Tapu işlemlerinde yapılacak yeni düzenleme ile satış, bağış ve mal değişim işlemlerinde, taraflar farklı şehirlerdeki tapu müdürlüklerinde de olsa devir işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Kapanan iş yerlerinin kiralarını devlet ödemeli!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sosyal devlet diyecekti ki 'Kardeşim iş yerini kapattım, seni de işvereni de eve gönderdim, onun kirasını ödeyeceğim" demeliydi...

haşim işcan iş merkezi değerleme raporu Haberi

haşim işcan iş merkezi değerleme raporu

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Haşim İşcan İş Merkezi yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Mülkiyeti Atakule GYO'ya ait Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Haşim İşcan Mahallesi, 8989 Ada, 16 Parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Atakule GYO'nun KAP açıklaması: 
Mülkiyeti Şirketimize ait Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Haşim İşcan Mahallesi, 8989 Ada, 16 Parsel için hazırlatılan yıl sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu, GYO Seri: III, N 48.1b Sayılı Tebliği uyarınca İlişikte Pdf dosyası olarak verilmektedir.

Dosya için