06 / 05 / 2024

Hastanelerin yerleşim alanları üzerindeki etkisi

Hastanelerin yerleşim alanları üzerindeki etkisi

Günümüzde geliştirilen gayrimenkul projelerinde, proje hacmine göre sağlık/hastane alanları planlanmaya ve uygulamaya başladı.Gayrimenkul alımında proje kapsamında sağlık alanları tercih sıralamasına ön sıralara yerleşti.

Depremden etkilenen 10 şehirde yeni yerleşim yerleri belirlendi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerde yerleşim alanlarına ilişkin yerlerin belirlendiğini dile getirdi.

Mesrur Barzani: PKK yerleşim alanlarını işgal ediyor!

Terör örgütünün bölgede dağları, hatta yerleşim alanlarını işgal ettiğini ve bu nedenle 800 köyün yeniden inşa edilemediğini anlatan IKBY Başbakanı Mesrur Barzani, ''PKK yerleşim alanlarını işgal ediyor'' dedi.

Yahudi yerleşimciler Batı Şeria'da işgal ve baskınlarla yeni yerleşim alanları oluşturuyor!

Yahudi yerleşimcilerin, işgal altında olan Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde önce çadır, karavan ve prefabrik evlerle kendilerine bir tür yaşam alanları oluşturduğu belirtildi.

İsrail, yerleşim yeri inşaatlarını durdurmayacak!

İsrailli yetkililer, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile imzalanan normalleşme anlaşmasına göre Tel Aviv'in yerleşim yerleri inşaatlarını askıya almak zorunda olmadığını belirtti.

Kapadokya'daki yer altı yerleşim alanları açıldı!

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden olan Kapadokya bölgesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ziyarete kapatıldı ve yer altı yerleşim alanları ziyarete açıldı.

Filistinlilerden İsrail’in Yahudi yerleşim birimi inşa faaliyetlerine karşı gösteri!

Filistinliler, işgal altında olan Batı Şeria’nın kuzeyinde, İsrail’in Yahudi yerleşim birimi inşa faaliyetlerine karşı protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Yusufeli 7. kez taşınıyor: Yeni yerleşim yerinde binalar yükseldi!

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı devam eden Yusufeli Barajı sebebiyle ilçe merkezi, sulara gömülecek. 150 yıllık tarihinde 6 kez yeri değiştirilen ilçe merkezinin 7. kez yeri değiştiriliyor. Yeni yerleşim yerinde binalar yükselirken, cadde ve sokaklar da düzenleniyor.

Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri!

Batı Şeria'nın Nablus kentinde bulunan Kafr Kaddum köyünde toplanan bir grup Filistinli, Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri yaptı.

Natenyahu yasa dışı 3 yahudi yerleşim birimini ilhak edecek!

İsrail basını, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun müsadere planı kapsamında ilk olarak işgal altındaki Batı Şeria'da bulunan 3 büyük yasa dışı Yahudi yerleşim birimini "ilhak" edeceğini açıkladı..

Netanyahu: Yahudi yerleşim birimlerinin ilhak planında değişiklik yapılmayacak!

İsrail Başbakanı Netanyahu, uluslararası kamuoyundan gelen tepkilere rağmen işgal altındaki Batı Şeria'da bulunan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinin "ilhak" planında değişiklik yapılmayacağını belirtti...

Ayetullah Ali Hamaney, Basra Körfezi'ndeki adalarda yerleşim yerleri kuruyor!

İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, Basra Körfezi'ndeki adalarda yerleşim yerleri kurulması için talimat verdi... 

İsrail 2019'da dört yeni Yahudi yerleşim birimi inşa etti!

Filistin Kurtuluş Örgütü Yürütme Konseyi Genel Sekreteri Saib Ureykat, İsrail'in 2019'da dört yeni Yahudi yerleşim birimi inşa ettiğini ve bölgede daha önce bulunan yerleşim birimlerine de 110 yeni konut eklediğini belirtti.

AB ve Belçika'dan, "İsrail'in yasa dışı yerleşim planlarına" tepki!

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, İsrail'in Batı Şeria'da yerleşim birimi yapma faaliyetlerinin durdurulması için çağrı yaptı...

Hastanelerin yerleşim alanları üzerindeki etkisi Haberi

Hastanelerin yerleşim alanları üzerindeki etkisi

Büyük bir çoğunluğumuz “ dünya ile “ ilk kez hastanelerde tanışırız. Bireyin doğumu ile başlayan bu tanışma yıllar boyunca son nefese kadar sürer gider. Kontrollerle başlayan birliktelik yıllar boyunca kesintilere uğrasada yaş ilerledikce hastanelere olan ziyaretin sıklığı artar. Belli bir yaş düzeyine kadar; uzaklığını , yakınlığını önemsemediğimiz hastanelerin önemi 50’ li – 60’ lı yaşlarla artmaya başlar.

Günümüzde geliştirilen gayrimenkul projelerinde, proje hacmine göre sağlık/hastane alanları planlanmaya ve uygulamaya başladı.Gayrimenkul alımında Proje kapsamında sağlık alanları Tercih sıralamasına ön sıralara yerleşti. Acil durumlarda, hayati müdahalelerde Hızın önemini ve yakınlığı  düşünülmeye başladı..

Kim yaşadığı yerin bir adım ötesinde; sağlık tesisinin olmasını arzulamaz....

Dikkat ederseniz, gayrimenkul projelerinde çevre analizlerinde hastane/sağlık noktalarına erişim olanakları sunulur. Birde bu olanakların yaşadığınız Projenin içinde olduğunu düşünün!..

Gayrimenkul sektörüne önerim; yeni...